eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Getafeye attığı o golden sonra bu seferde maradonanın ingiltereye attığı "tanrının eli" olarak nitelendirdiği golün aynısını az önce espanyola attı 1-1 e getirdi durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ilginç gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 "maradona mısın be messi." diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bu arada,barça da messi attı 2-1 oldu hemen r.madrid de beraberligi yakaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 voleybolcu messi.. edit:salak tepki [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 23:41 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 edit:aşırı tepki [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 23:29 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 edit: mal tepki.. [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 23:41 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ne o baydın maydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 edit:öyle düdük bi tepki işte. [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 23:42 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 aşırı tepki verdim kusura bakma ama ben burda bişeyler paylaşmaya uğraşıyorum ne oluyoki açılan bi topic niye bayıyoki seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 aslında beni bayan sürekli sen topik açtığın için sana yüklenmeleri gene aynı şey olcak ondan.. yoksa sana kızdığımdan deği severim seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ya anlamıyorum ki garbagelık topic açmıyorum güzelce bazı syleri paylaşıyorum o bayanları da neden bayıyor onu da anlamıyorum (tekrar kusura bakma beni de bayanlar baydı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 niye bu topiği daha önce ben açmadım diye kıskanıyorlardır =)) konunun içine ettik devam edelim.. nası vurdu lan öyle.. gerçi messi saf ve iyi niyetli bir adam son 2 hafta olmasaydı çıkar aslanlar gibi hakeme elle attım derdi.. eh şampiyonluk için herşey mübah. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 tabiki anelka :D gene çıkar söyler bariz zaten ama çok benziyor maradonanınkine pozisyon itibariyle de [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 23:54 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 maradonanınkine "çok" benzemiyor.. maradonın eli 1 metre açılıp smaç basmıyordu en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 maradona da baya bi çakmış smacı hatta messinin kafa daha yakın daha inandırıcı yapmış :D [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 02:06 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 işte budur :D [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 02:47 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 "X" den nasıl bi anlam çıkarmamız lazım ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Anelka dan sonra Lionel Messi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 hanım koş espri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=1m1cQ78KrCk izlemek için burdan şeyedin çekinmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Heheee, adam Maradona'nın ne kadar efsane golü varsa aynısını atmaya çalışıyor heralde. Golün sayılması da ayrı bir başarı. Bunlar yanlış şeyler tabii ama adam Maradona'nın veliahtı olunca işler değişiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bu durumda 10-15 yıl sonra kokain bağımlısı olup, 100 kg. olacak demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hoş değil bence. iyi oldu berabere kaldılar. türkiyede olsa bu, golü atan takım taşlanırdı, kulüp binası yakılırdı heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar