ivy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 malum bir hafta kaldı ve ben feci düşüşlerdeyim. 265 alıp tavan yaptıktan sonra doruk noktama ulaştığımı farkettim ve şuanda 30 puan birden düşmüş bulunuyorum puan düştükçe moral bozuluyor moral bozuldukça puan düşüyor napıcağımı da bilmiyorum böyle salak salak duruyorum şimdi böyle olduğuna göre demekki össde de böyle olucak. tamam diyorum beynim yoruldu çalışmıyım artık ama konu tekrarı yapmam lazım malum sözel ders çabuk unutuluyor bi el atsanız da bi iki fikir verseniz ya da bizde böyle böyle olmuştu falan deseniz acayip iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Bana olmadı ama kuzenimden bildiğim bir kaç bir şey var.Mümkün olduğunca sınava gireceğin saatlerde çalışmaya-deneme çözmeye özen göster.Biraz biraz kendine vakit ayır.Öyle çok ciddi uğraş gerektirmeyecek uğraşlar edinebilirsin.Farklı aktivitelerde bulunmak hem devamlı öss düşüncesinden kurtarır hem de rahatlarsın biraz.Aklıma ilk gelenler bunlar.Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bizde de böyle düşüş olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 yalancı moral olsun diye diyon biliyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 hayır ciddi söylüyorum hatta benim hep düşüktü hiç burdaki insanlar gibi über puanlar yapamayıp sinir krizi geçirdiğim dahi olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 sürekli deneme çözüyosun değil mi? bazıları iyi bazıları kötü oluyo. öss'yi iyi olacaklardan say, öyle gir sınava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ya moralimi düzeltemiyorum ki soruları bile tam okuyamıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 tecavuz kaçınılmazsa ki kaçınılmaz zevk almaya bakıcaksın.ben öyle yapıyorum şahsen.bekliyorum sabırsızlıkla pazar gununu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Yüksek puan aldığına göre demekki alabiliyorsun. Neyi stres yapıyorsun ki. Çok gereksiz. Olumlu düşünürsen olumlu işler yaparsın.Stres yapmana gerek yok, yani yalnız değilsin. Senin gibi neredeyse 2 milyon insan var. Bunları düşün. Ve şu var. Bir işin ters gitme ihtimali varsa kesinlikle ters gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Son günlerde böyle düşüş olması normal bence. Normalde çalışmayı hiç sevmeyen biri olarak son zamanlarda her şey fazla gelmeye başlamıştı, sonra doğal olarak benim de düşmüştü puanlar. Genel olarak sınavlara isteksiz giriyor olmamdan, öss geçse de kurtulsam diyip öss sonrası hayalleri sınav sırasında düşünmekten vs. Normal diyebilirim Mayıs ve sonrasındaki düşüşlere. Önemli olan şeyin farkında olduğun sürece ÖSS'de en iyi performansı verirsin bence. ÖSS dışında ne yaptığını fazla umursama. Zaten sınav sırasında da çok daha kendinde olursun ÖSS'de, motivasyonun çok daha yerinde olur. Sonuçta gerçek bir sınav ve şakası yok. Sınav sırasında ÖSS'nin dalga geçmeye, küçümsemeye gelmeyeceğini bil yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 sınav tarihini kesin olarak bilmiyorum alakam kalmadığı için 17 veya 19 Haziranda olması lazım yani nerden baksan şurda 10 günden az birşey kalmış, git gez dolaş kafanı dinle son dakkaya kadar deneme çözülmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 17 haziran. 15 dakika sonra 7 gün kalıyor. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 çözmicem artık deneme gittikçe düşüyor çünkü eralp dibimde oturuyon bi dondurma yemeğe götürmedin ne haldeyim ben burda:( off kafayı yicem düşündükçe neden böyle oldum ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ayıp ediyorsun, after öss partisine götürcem ben seni hem dibinde oturuyor olamıcam artık çünkü taşınıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 besiktas fen bilimlerinde en yuksek 270 yapabilmistim, ossde 285 cıktı, o 265 i nerden aldıgına da bakar, gecen senenin oss siyle senin yaptıın denemeleri karsılastır, buyuk ihtimalle oss daha kolaydır, gene öle olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 zafer dershanesiden aldım 235i de zaferden aldım geçen yılın sorularını çözücem ama az çok biliyorum oyüzden tam bi sonuç vermicek bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Böyle düşmeler olur diye tahmin ediyorum. ÖSS'ye bi ay kalana kadar falan sınıf içinde 1'inci oluyodum, tavan puanımı yaptıktan sonraki 2. denemede düşüş başladı. Birden 10 puan düştüm, sonra bi 5 puan daha düştüm. 4üncü 5inci falan olmaya başladım. Moralim bozuldu tabi, sonraki denemelere girmedim. Sürekli ikinci olan bi arkadaş vardı, adam 270'ler falan çekmeye başlamıştı, birinci oluyodu sürekli (24 saat çalışan bi arkadaştı). ÖSS sonuçları açıklanınca öğrendim ki benden 7 puan düşük almış (ham). Çok üzülmemek, moral bozmamak lazım ama elde diil tabi. Kafam dinlensin, moralim düzelsin, stres atiym diyosan bence de girme denemelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Ya deli etmeyin adamı ben 235 yapsam öpüp başıma koyucam.. 2 senedir 200 yapıyorum hiç değişmedi lol.. 6 günde 30 puan arttırmam lazım yoksa sıçtım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bende de oldu. 155 falan alıyordum denemelerde o sıra sınıfta 3. 4. oluyordum. bi deneme olduk 141 mi ne almıştım. cıktım dışarı o gün yürüyorum sitede baya moral bozuk tek başıma. Vahit geldi cocukluk arkadaşım, Özcan noldu bişeye moralin mi bozuk dedi, yok dedim bişi yok Vahit. gözleri açtı bi daha süzdü beni, iyi tamam hadi ben eve gidiom diyip koşarak uzaklaştı. öss de 166 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 adsfdsa vahit. yok böyle uydurmaca isimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Vahit dönüm noktan oldu hayatında yani. :) Bu arada bir dönem böyle düşüşler olur bunlar bilgi eksikligi falan degil tamamen psikolojik etkilerden. rahatlamaya calıs moral depola, otur gecmis sınavları çöz azcık yuksek aldıgını görünce moralin yerine gelir iyi yaparsın. Banada olduydu tamamen o anki psikolojine baglı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ben de denemelerde 210-220 civarindaydim, sonra ossde 197 yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ivy üye § 09 Haziran 2007, Cumartesi - 23:50 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- zafer dershanesiden aldım 235i de zaferden aldım geçen yılın sorularını çözücem ama az çok biliyorum oyüzden tam bi sonuç vermicek bana -------------------------------------------------------------------------------- Zafer in kastırıcı sınavlarından birine girmişsindir. Genelde zor oluyo Zafer denemeleri. Ben pek beğenmiyodum. Çok fazla işlem gerektiren matematik soruları soruyorlar. Fen kısmıda biraz değişik geliyodu bana. Sözeli pek bilemeyecem incelememiştim sözellerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ha belirteyim Vahit harp akademisini bitirdi şimdi üst teğmen midir binbaşımıdır artık bilemicem sene 2000. eski sistem. 166 puan sizi yanıltmasın. okul 1. olarak mezun olsaydım liseden ek puanla mimar sinan mimarlığa girecektim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 vahit'i de paticik bünyesinde görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar