Mino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Elinde olan varsa, stanbul içindeyse ve tabi ki satmak istiyorsa buraya cevap yazarsa çok sevinirim. Sitelerde baktım bulamadım. Nerede bulacağıma dair fikir veren olursa da makbule geçecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Capitol en üst katında müzik cdleri satan yer var(megavizyon belki adı hatırlamıyorum ) orada gördüğümü iyi hatırlıyorum. Sonracım Vatan computerda var kozyatağındakinde. [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 10:45 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 biliyorum gereksiz bir mesaj olucak :D ama neden almak istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Büyük ihtimalle bütün yazı geçireceğim tek oyun olacak. Hazır artık bilgisayar da tam detay oynatıyorken alayım orjinalini bulunsun diyorum. Bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar