Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ooo zor be. horace'ın dediği gibi "yakışıklı değil ama sempatik" durumları da var. armstrong abimiz çok kraldır, saitoh abimiz de öyle. l de hoş mesela. çok baba charlar var. biraz düşündüm taşındım, hem yakışıklı denebilecek hem sempatiklikte üstüne olmayan onizuka abimiz var mesela. ama ben mecbur en beğendiğim charı aday gösterecem: İsim: Okita Souji Anime: Rerouni Kenshin Tsuiokuhen Bio: Japonya'nın bahsi geçen döneminde yaşamış gerçek karakterin canlandırması olan Okita, genç yaşında o devrin en üstün kılıç ustalarından birisi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yakışıklısı sorulmuş arkadaşlar sempatiklii sallayın. bütün başrol oyuncuları sempatiktirki zaten. yada hepimiz geyiz bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 @Xaenin soldaki daha karizma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 peacemaker deki okita daha çok aklımda kalıyor nedense. Zaten shinsengumi yi en güzel işleyen animede o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 sailormoondan mamoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 kahramanalrin kahramani ilk gundam in pilotu NEWTYPE Amuro Ray su boya posa endama bakin heaaaayt beaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 oyun karakterleri işin içine girse çok acaip çok süper tipler var. mesela efsanevi sephiroth. karizmanın vücut bulmuş hali: onun haricinde aklıma gelen bi kaç isim şunnar. urahara kisuke: scar: brandon heat: byakuya kuchiki (hiç sevmem ama adonis mübarek) : maes hughes (çok üzülmüştüm öldüğünde :( ) : ayrıca gattz ve kakashi de olabilir. bi de bleachteki çift kılıçlı kimonolu eleman. adını hatırlamıyom. şimdi bu mesaj bize ne kattı onu düşünelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ya vermesene spoiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Alucard [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 oyun karakterleri işin içine girince DMC deki Dante nin üzerine adam tanımam [spo] [/spo] yugioh daki kaiba da çok hoşuma giderdi zamanında [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Byakuya tabiki (ahh ah!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Final Fantasy : Advent Children Cloud , Vincent falan çok sağlam karizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Captain Tsubasa'dan Ken Wakashimazu demek istiyorum =) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Çok anime kültürüm yok, en yakışıklısı hangisidir bilemem de (aslında Ukitake olabilir Bleach'teki =P) En cool Spike'tır, ondan eminim =) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Alemin Krali Mr. Satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar