Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ooo zor be. horace'ın dediği gibi "yakışıklı değil ama sempatik" durumları da var. armstrong abimiz çok kraldır, saitoh abimiz de öyle. l de hoş mesela. çok baba charlar var. biraz düşündüm taşındım, hem yakışıklı denebilecek hem sempatiklikte üstüne olmayan onizuka abimiz var mesela. ama ben mecbur en beğendiğim charı aday gösterecem: İsim: Okita Souji Anime: Rerouni Kenshin Tsuiokuhen Bio: Japonya'nın bahsi geçen döneminde yaşamış gerçek karakterin canlandırması olan Okita, genç yaşında o devrin en üstün kılıç ustalarından birisi oldu.
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yakışıklısı sorulmuş arkadaşlar sempatiklii sallayın. bütün başrol oyuncuları sempatiktirki zaten. yada hepimiz geyiz bilemiyorum.
cado Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 @Xaenin soldaki daha karizma bence
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 peacemaker deki okita daha çok aklımda kalıyor nedense. Zaten shinsengumi yi en güzel işleyen animede o dur.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 kahramanalrin kahramani ilk gundam in pilotu NEWTYPE Amuro Ray su boya posa endama bakin heaaaayt beaaah
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 oyun karakterleri işin içine girse çok acaip çok süper tipler var. mesela efsanevi sephiroth. karizmanın vücut bulmuş hali: onun haricinde aklıma gelen bi kaç isim şunnar. urahara kisuke: scar: brandon heat: byakuya kuchiki (hiç sevmem ama adonis mübarek) : maes hughes (çok üzülmüştüm öldüğünde :( ) : ayrıca gattz ve kakashi de olabilir. bi de bleachteki çift kılıçlı kimonolu eleman. adını hatırlamıyom. şimdi bu mesaj bize ne kattı onu düşünelim.
cado Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 oyun karakterleri işin içine girince DMC deki Dante nin üzerine adam tanımam [spo] [/spo] yugioh daki kaiba da çok hoşuma giderdi zamanında [spo] [/spo]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Final Fantasy : Advent Children Cloud , Vincent falan çok sağlam karizma.
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Captain Tsubasa'dan Ken Wakashimazu demek istiyorum =) [spo] [/spo]
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Çok anime kültürüm yok, en yakışıklısı hangisidir bilemem de (aslında Ukitake olabilir Bleach'teki =P) En cool Spike'tır, ondan eminim =) [spo] [/spo]
Öne çıkan mesajlar