Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni bilgisayar!

Jester

Öne çıkan mesajlar

philips 17" ekran (107E sanırım)
p4 2.6
512 mb ram
ekran kartı hmmm abi unuttum yaa. voodoo 5 ya da ati li bişiydi sanırım gelince sölerim.
52x cdrom
52-24-52x sanırım böyle vücut ölçüsü gibiydi heralde lg cd writer
tekerlekli mouse hem de lazerli (eheheh)
klavye (bu da doğaldır)
server kasası (amcam hayvanlık yapmış)
asus bilmemne modelinde mainboard
karizmatik bi de ses kartı vardı da unuttum
910$
gelince tam konfigürasyonu sölerim şu görüntüye göre fiyat nası
166 mmx den kurtuldum sonunda (3 tuşlu mouse'tan da :))[hline]the action brings reaction
-Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik,
-Hocam bi sktr git ya
Sosyal ağlarda paylaş

herkes yeni bilgisayar alıyo ben anakart arıyom,belki doğum günüdede seskartı ile ekran kartını değiştiririm,sonra p3 550'nin kıçına tekmeyi basarım ama yeni işlemciyi alana kadar diğer parçalar eskiyecek,offf,parasızlık ne kötü ya,yeni pc alma şansom lotodan 6'lı vurdurma şansımla aynı(loto çıkmadan pc yok):)[hline]tık!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Sosyal ağlarda paylaş

thanatos ne anlamda söledin? yani kötümü yoksa çok mu fazla?[hline]the action brings reaction
-Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik,
-Hocam bi sktr git ya
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh amd ile aram ii diil walla. yani normalde intele basıyo ama amd kullanmaya kalktığım tüm bilgisayarlarda işlemci ile bi bkoluk çıktı walla[hline]the action brings reaction
-Hocam bi sktr git ya
Sosyal ağlarda paylaş

intel sux demeyin kafanızı kırdırtmayın.
intel sux değil.
Amd fiyat olarak bir 100-150 dolar farkediyor belki ama intel, amdden daha stabil. En azından şu an için öyle. O yüzden birşey sux olacaksa amd sux olsun. Adamlar bazı testlerde inteli geçiyor, fiyat olarak intelden iyi, ama hala stabilitede sorun yaşıyorlar..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!!
(İmzamı iyi oku, çok şey var)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 30 September 2003 14:26 tarihinde demiş ki:
intel sux demeyin kafanızı kırdırtmayın.
intel sux değil.
Amd fiyat olarak bir 100-150 dolar farkediyor belki ama intel, amdden daha stabil. En azından şu an için öyle. O yüzden birşey sux olacaksa amd sux olsun. Adamlar bazı testlerde inteli geçiyor, fiyat olarak intelden iyi, ama hala stabilitede sorun yaşıyorlar..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!!
(İmzamı iyi oku, çok şey var)

afbuyur ne gibi stabilite problemleri varmis amd nin? daha dogrusu ayni amd den mi bahsediyoruz? 3 sene once kullandigin amd ye dayanarak soyluyo olmayasin bunlari?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bonecrusher, 30 September 2003 17:47 tarihinde demiş ki:
amd kullanmadım.
amd'nin birçok problem çıkardığından dolayı güvenemiyorum bir türlü.

bir de bir şeyi daha çok seviyor olabilirsiniz, ama "intel sux, nvidia sux" denmesine uyuz oluyorum.

fanatism konusunda haklisin. firmalari degil urunleri degerlendirmek lazim. fakat amd nin sorun cikardigi(en azindan pentium serisinden daha fazla sorun cikardigi) donemler 2-3 yil geride kaldi. artik oyle birsey yok.

hala "amd sorunlu" diyen saticilarin tek amaci daha fazla kar elde etmektir.
Sosyal ağlarda paylaş

infernal sen bakma bunlara, amd'miş pentium'muş :D Kafana ne yatıosa onu al. Bende amd var mesela hiç sorunu yok. Bundan önce de p3-800 vardı onda da sorun yoktu. Yani o anki para durumuna göre davran.

P4 2.6 ghz güzel cpudur. İyi soğut yeter. Ses kartıda önemli deil. Hepsi 5.1 desteklio zaten :D
Modemde öyle. Sadece winmodem(software) olmasın yeter.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 01 October 2003 17:55 tarihinde demiş ki:
YETER BEEE!
gidin amd vs intel diye topik açın kendinize ya bura benim topigim amma konu saptırıyosunuz?[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan
10 yıl öncesi, thrash blowing all
Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar?
the action brings reaction

arkadas sen bu topic i tavsiye almak icin mi actin yoksa yeni bilgisayarini anlatmak icin mi?

eger birinci secenek ise; biz amd soledir intel boyledir diye anlatiyosak parana yazik olmasin, memlun kalacagin bir bilgisayar topla diyedir. yoksa bana ne burda sidik yaristiricam...

eger ikinci secen icin actim topic i diyosan; kusura bakma yanlis anlamisim topic in amacini. ben alacagin bilgisayar hakkinda tavsiye istiyosun sandim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben fiyat nasıl kazık mı yemişim diye sordum
ama konu amd vs intel e dönüştü yani bunun tavsiyeyle bi alakası yok ki biri intel sux diyo diğeri intel ru11@z 4ever diyo olmaz ki böyle[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan
10 yıl öncesi, thrash blowing all
Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar?
the action brings reaction
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...