Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hajnal Progress

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

hayatimda (yaklasik 10 senelik online gaming suresi bu) sadece 1 kere turklerden olusan bir guild & clan gibi olusumda bulundum onda da item whore birisi yuzunden cikmistim. ne alaka demeyin bunun sizinle alakasi yok tabi, hani o kadar alakasizim ama ben bile merak ediyorum eheh.

gordugum kadari ile wow eu hatta us da en iyi progress a sahip turk guild i. soyle bir yazin bakim neyle ugrasiyorsunuz %? felan kac.
Sosyal ağlarda paylaş

Su an Ssc de 1 gunde Lady Vashj a geliyoruz.
Vashj denemelerimiz son surat devam ediyor. Dun aksamki deneme cok guzeldi. Phase 2 yi nerdeyse hallettik. İndirmemiz cok yakın teyzemizi.

The eye dede al'ar ve void reaver farm durumunda ama lady e yogunlastıgımız icin solarian la acıksası ugrasamadık. Lady den sonra rahat bir sekilde kesebilcegimiz boss.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne mutlu Türküm diyene ne zamandan beri MHP gençlik kolu modunda takılmak oluyo ayrıca çokta güzel takdir edilmesi gereken bir davraniş, bir oyun dahi olsa oyun içi başarısına Türkiye bayrağı koyması tamamı Türk vatandaşlarından meydana gelen bir oluşumu simgeler, illa herşeye bir kulp takcaksınız.
bu arada :) tebrikler kaelthasa benden selam söyleyin hiç arayıp sormuyo darıldım valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...