aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 kimseye agalık tasladıgım yok uzatma konuyu. Progress topigini nereye acıp acmayacıgımı sana sorcak degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 gerekesız tartısmalara gırmeye gerek yok. yardımlasmak guzel ve elımızden geldıgınce bırbırımıze yardım etmeliyiz. ha topic dagılıyor ama next boss kill de zaten toplanıyor tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yav anlayamadım gıttı su olayı yav . adamlar kasmıs dıdınmıs cogu turk guıldınden once kesmıs hala bıdı bıdı yapılıyor. hebrikler Hajnal . bı kısıyı tanıyorum sızden ahmete selam eski rosa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 zeerith olur sımdı charı. benım okuldan kanki :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hayatimda (yaklasik 10 senelik online gaming suresi bu) sadece 1 kere turklerden olusan bir guild & clan gibi olusumda bulundum onda da item whore birisi yuzunden cikmistim. ne alaka demeyin bunun sizinle alakasi yok tabi, hani o kadar alakasizim ama ben bile merak ediyorum eheh. gordugum kadari ile wow eu hatta us da en iyi progress a sahip turk guild i. soyle bir yazin bakim neyle ugrasiyorsunuz %? felan kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Su an Ssc de 1 gunde Lady Vashj a geliyoruz. Vashj denemelerimiz son surat devam ediyor. Dun aksamki deneme cok guzeldi. Phase 2 yi nerdeyse hallettik. İndirmemiz cok yakın teyzemizi. The eye dede al'ar ve void reaver farm durumunda ama lady e yogunlastıgımız icin solarian la acıksası ugrasamadık. Lady den sonra rahat bir sekilde kesebilcegimiz boss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Lady Vashj DOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Helal. Umarım salak birkaç item yüzünden keyfiniz kaçmaz guild olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Tebrix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 tebrikler =) umarım kael'thas'ta iner en kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 tebrikler arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Tebrikler Hajnal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Droplar: Coral Band of the Revived Fang of Vashj Helm of the Vanquished Defender Helm of the Vanquished Champion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 High Astromancer Solarian Down Sırada Kael var insallah :) [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 01:57 tarihinde, aKuMa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ba$arilar Kael'Thas da... 2 haftadir wipe yiyoruz Kael de aglicam artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 lol ssdeki sentez yarmış bi tarafta raped by hajnal bi tarafta ne mutlu türküm diyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 onu anlayan anladı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben anlamıyorum ya, niye bütün türk guildleri mhp gençlik kolu modunda takılıyoki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 asdfsadfsda ben seviyorum ya bu türk ruhunu gösterme olayını oyunlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Ne mutlu Türküm diyene ne zamandan beri MHP gençlik kolu modunda takılmak oluyo ayrıca çokta güzel takdir edilmesi gereken bir davraniş, bir oyun dahi olsa oyun içi başarısına Türkiye bayrağı koyması tamamı Türk vatandaşlarından meydana gelen bir oluşumu simgeler, illa herşeye bir kulp takcaksınız. bu arada :) tebrikler kaelthasa benden selam söyleyin hiç arayıp sormuyo darıldım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Kalifiye rogue lazım mı? (inşaattan anlarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 o turk bayragı mesajı zaten gereklı yere gitti onun ıcın sımdı cıkıp bos bos konusmuolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar