behran Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 yeni fragman yarın çıkıcak ama bir asya kanalında yayınlanmış.ordan çekmişler. fragman süper.müzikleri harika. şimdiye kadar ki en iyi lotr fragmanı http://img-nex.theonering.net/movies/rotktrailer.mpg[hline]
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Link hm 25 MB.. Neyse site hızlı en azından eh. seyredelim bakalım.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 güzel çok beğendim, gökyüzü karanlık dikkat ettiyseniz aynı kitaptaki gibi :) ama beyaz ejder vardı? hatırlamıyorum kitapta öyle bişi? kartallar vardı sadece?
eldar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 su site acılmıyo yeni fragmanın oldugu baska adres var mı
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ii bari yine büük efektler ve ii bi müzük beklioz bu sene oskar alsınnar bari artık
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 eldar +1[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 hemen el atıyım :p açın abicim getright ı coldun werdii linke deil yukardakini copyleyip paste yapın getrighta..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Fragmanın yüksek görüntü kaliteli versiyonu için: http://img-nex.theonering.net/movies/rotk_trailer_480x280_fixed.mov (Quicktime gerektirir)
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 allah ya bu film için nasıl dayanacagim 2 ay ve en üzüldügüm şey de bitecek olması[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 dimi ya, kaç sene önce lotr un filmi yapılcak demişlerdi de nası sevinmiştik :P şimdi bitio :)[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...!
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 umarım mordor kapılarında konuşan sauron un agzı olan süvariyi koymuşlardır,dehşey güzel sahnedir o. bide şu örümcek ufak olmuş bence biraz?[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...!
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 matrix online yüzünden saçma bişi olcak kesin, matrixi yoketmiycekler falan filan[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...!
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ehehe o zmn lotr den bitmez middle earth online mi ne diye mmporg cıkacak[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 meo sux abicim, duke nukem foreverla (buda maymun oldu :P) yarışıo o nerdeyse kaç sene oldu çıkmadı zaten kötü olcak çıkarsa[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...!
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 imeshden indirdim bende var imeshde. Baya güzel sonunda sürpriz yapacak diyodu televizyonda dün akşam. peter amcamız kitabın sonuna bağlı kalmicak falan deniyo.bağlı kalsın kalmasın 3leme bence iyi.[hline]i love this game! ICQ :3500388
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 of of çok başarılı idi. aşmış film kendini, bi an önce gelse de bi kaç defa gidip rahatlasak :)
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 yaw norak euhe daha yeni E3 2003 te tanıtıldı vivendi tarafından 2004 te release date tabi güzel mi olur bilemem çok rakibi var :P[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
regulus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 said: Norak, 30 September 2003 12:57 tarihinde demiş ki: umarım mordor kapılarında konuşan sauron un agzı olan süvariyi koymuşlardır,dehşey güzel sahnedir o. bide şu örümcek ufak olmuş bence biraz?[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! süvari değil ki o oynayanlar arasında Mouth of Sauron diye biri vardı demek ki var..[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
regulus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ya bu arada aragorn'un birkaç resmini gördüm kral olunca şekil yapmış saçları falan toplamış arkadan..Isıldur'a benzemiş biraz.. fragramda nasıl gösteriyormu aragorn'u karizma mı?[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 çok az görünüo bi kez sadece görünüo ondan da biz frodoyo bi şans verebiliriz dio şu meşur mordorun ordaki savşatan önceki olay işte
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 gözlerimden yaş gelmesi normal mi???? bi de birileri bir zahmet diyalogları ingilizxce-türkçe farketmez buraya geçirebilir mi ingi,izcem kurtarmadı da[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: Norak, 29 September 2003 17:03 tarihinde demiş ki: ama beyaz ejder vardı? hatırlamıyorum kitapta öyle bişi? kartallar vardı sadece? o beyaz ejder gibi gorunen sey bir nazgul bence ustune beyaz ısık vurmus
Öne çıkan mesajlar