behran Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 yeni fragman yarın çıkıcak ama bir asya kanalında yayınlanmış.ordan çekmişler. fragman süper.müzikleri harika. şimdiye kadar ki en iyi lotr fragmanı http://img-nex.theonering.net/movies/rotktrailer.mpg[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Link hm 25 MB.. Neyse site hızlı en azından eh. seyredelim bakalım.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 güzel çok beğendim, gökyüzü karanlık dikkat ettiyseniz aynı kitaptaki gibi :) ama beyaz ejder vardı? hatırlamıyorum kitapta öyle bişi? kartallar vardı sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 su site acılmıyo yeni fragmanın oldugu baska adres var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ii bari yine büük efektler ve ii bi müzük beklioz bu sene oskar alsınnar bari artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 eldar +1[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 hemen el atıyım :p açın abicim getright ı coldun werdii linke deil yukardakini copyleyip paste yapın getrighta..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Fragmanın yüksek görüntü kaliteli versiyonu için: http://img-nex.theonering.net/movies/rotk_trailer_480x280_fixed.mov (Quicktime gerektirir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 vallahi süfer bir olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 allah ya bu film için nasıl dayanacagim 2 ay ve en üzüldügüm şey de bitecek olması[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 dimi ya, kaç sene önce lotr un filmi yapılcak demişlerdi de nası sevinmiştik :P şimdi bitio :)[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 umarım mordor kapılarında konuşan sauron un agzı olan süvariyi koymuşlardır,dehşey güzel sahnedir o. bide şu örümcek ufak olmuş bence biraz?[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 matrix online yüzünden saçma bişi olcak kesin, matrixi yoketmiycekler falan filan[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ehehe o zmn lotr den bitmez middle earth online mi ne diye mmporg cıkacak[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 meo sux abicim, duke nukem foreverla (buda maymun oldu :P) yarışıo o nerdeyse kaç sene oldu çıkmadı zaten kötü olcak çıkarsa[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 imeshden indirdim bende var imeshde. Baya güzel sonunda sürpriz yapacak diyodu televizyonda dün akşam. peter amcamız kitabın sonuna bağlı kalmicak falan deniyo.bağlı kalsın kalmasın 3leme bence iyi.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 of of çok başarılı idi. aşmış film kendini, bi an önce gelse de bi kaç defa gidip rahatlasak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 yaw norak euhe daha yeni E3 2003 te tanıtıldı vivendi tarafından 2004 te release date tabi güzel mi olur bilemem çok rakibi var :P[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 said: Norak, 30 September 2003 12:57 tarihinde demiş ki: umarım mordor kapılarında konuşan sauron un agzı olan süvariyi koymuşlardır,dehşey güzel sahnedir o. bide şu örümcek ufak olmuş bence biraz?[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! süvari değil ki o oynayanlar arasında Mouth of Sauron diye biri vardı demek ki var..[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ya bu arada aragorn'un birkaç resmini gördüm kral olunca şekil yapmış saçları falan toplamış arkadan..Isıldur'a benzemiş biraz.. fragramda nasıl gösteriyormu aragorn'u karizma mı?[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 çok az görünüo bi kez sadece görünüo ondan da biz frodoyo bi şans verebiliriz dio şu meşur mordorun ordaki savşatan önceki olay işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 gözlerimden yaş gelmesi normal mi???? bi de birileri bir zahmet diyalogları ingilizxce-türkçe farketmez buraya geçirebilir mi ingi,izcem kurtarmadı da[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: Norak, 29 September 2003 17:03 tarihinde demiş ki: ama beyaz ejder vardı? hatırlamıyorum kitapta öyle bişi? kartallar vardı sadece? o beyaz ejder gibi gorunen sey bir nazgul bence ustune beyaz ısık vurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar