Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Biraz önce NTV'nin spor haberlerinde gördüm Beşiktaş resmen Helguera için Real Madrid'e teklif sunmuş. Gelirse güzel olur,Carlos'tan sonra ligimiz bir kez daha sahneye çıkmış olur.Ayrıca 32 yaşında diye hatırlıyorum ben ve en az Carlos kadar kaliteli bir oyuncu.Hayırlısı diyelim oto boka boş boş para harcayacağına gidip Helguera'yi alsınlarda yüzümüz gülsün. Şimdi sıra Galatasaray'da,Real Madrid'den bir oyuncu almazlarsa altta kalırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 carlos kadar değil ama o da çok iyi bir transfer olur gelirse umarım gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Bana kalırsa en az Carlos kadar iyi olur ama nasıl desem oynayabileceği sistemde oynatılırsa.(olmadı bu cümle,tamamlayın siz) Carlos'un o özelliği iyi,çıkar paşa paşa oynar Fener'in sistemde ama Helguera için zor.Zaten Beşiktaş'in garip bir sistem vardı Tigana zamanında.Eminim Tigana kendi bile anlamıyordur yaptığı sistemden birşey... Ertuğrul umarım harcamaz,aslında alamayacaklar gibi geliyor bana.Öncelik bonservis ücreti ödemeden almakmış ama Helguera'nin 2009'a kadar sözleşmesi varmış sanırım.Yalan olur o bakımdan.Umarım cazmazlarda alırlar.Helguera gelmezse ben çıkıp top oynayacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Karlostan iyi transfer bence karlos 34 yaşında prostat sahibi bi abi. ayrıca ben inanmıyorum.Helgueraya falan Celal Kolat ın olduğu tarlaya karga sıçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Celal Kolat'a güvenilmez orası öyle ama madem çıkıp bir açıklama yapıyor külüpte istiyor demektir.Külüp eğer yalama edilmemişse Demirören tayfası tarafından bu transferin üstüne gidilir,alınır.Bende aslında hala inanmıyorum alabileceğine ama Fener Carlos'u alınca Demirören yedirememiştir bir tarafına,külübün kasasını boşaltır yine alır bir yıldız kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 said: en az Carlos kadar kaliteli bir oyuncu daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 helguera 2 carlosa bedel be! benbileinanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 zaten en az carlos gibi bir yıldız alıcaz taraftarımız merak etmesin demiş çıkarmış çükü uzağa işemeye uğraşıyor işte gidip saçıcak paraları salak salak sonra boşa gitcek ama helguera iyi adam o ayrı ama carlostan iyi değil carlos kadar bile değil objektif olun bu adam da 32sinde sonuçta yaşa bakarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 abi helguera ile carlosu kıyaslamak ne alakadır? rüştü daha iyi , hayır ronalda rüştüden daha iyi topçu demekle aynı şey.. kariyer olarak bakarsanız helguera da en az roberto carlos kadar.. zaten aynı "iyi" real madrid takımının vazge.ilmezleriydi ikisi de.. ha bana sorarsanız helguerayı transfer etmek tamamen aptallık olur.. helguerayı helguera yapan , yanındaki hierro idi , hierro gitti helguera bitti.. ön libero için düşünülebilir , o zaman da aynı maliyete geremiyi almak daha mantıklı.. sırf real madridden adam almak için denyoluk yapıcak bizim cipçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Beşiktaş transferini gerçekleştirdi arkadaşlar. Nesta [ Milan ] 3.transfer de Edouard Cissé [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 00:34 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Neste cisse fln yine ucuyoruz bakiorum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 24 mayısta tellonun gelmesinden 1 hafta önce haberi buradan yazmıştım. cisse kesin, nestada tek sorun geçen ay imzalanmış olan sözleşme. indirmeye çalışıyorlar. bugun yarın belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 cisse de ucacak bişey yok bu forvet olan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 evet forvet olan değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bu nesta olayı şaka di mi nocom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 alacağı paraya bakar carlosa verilen para gibi birşey vereceklerse getirmesinler. yıllık 2milyon euro üstü alacak oyuncuya ihtiyacımız yok adam akıllı ekonomik transfer yapsınlar mumu sence nestanın gelme ihtimali olabilir mi :P [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 00:58 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ne bileyim adam ciddi ciddi iddialarda bulunuyor tello'yu bir hafta önce duyurdum falan diye ben de bi an şüpheye düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 gelirse anahtarınızı alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 nesta gelirse zaten kulübün anahtarını alır biz de sana veririz bizim anahtarları canın sağolsun:) yıllık 5milyon euro filan vereceksek nestaya nesta da kalsın almayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ha ayrıca beşiktaş ne yapacak cisse'yi? koray ve serdar birlikte gayet iyilerdi orada onların yerine niye transfer yapıyorlar ki manasızca? mehmet topuz'u alsınlar gökhan ünal'ı alsınlar niye gereksizce ön libero arıyorlar ki? getirecekleri adam giunti gibi olacaksa eyvallah da pek sanmıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 nocom gelirse gerçekten alnından öpmek istiyorum böyle hayırlı bir haber verdiğin için önceden. ben sağda solda atıp tutmaya başlıyorum bak rezil olmayalım sonra =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 abi şimdi kanat oyuncularını oynatacağız muhtemelen yeni sistemde eskisi gibi ricardinho solda delgado sağda filan olmicak. bu yüzden 2 kanat +delgado veya ricardinho +2 forvet olunca tek ön libero hakkı oluyor. orda da oyunu 2 yönlü oynayabilen bir adam lazım. tabi bence öncelikle defansa adam lazım sonra sağ bek/sağ açık sonra önlibero. tabi gidip makalele filan alabiliyolarsa alsınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 uzattığımın farkındayım da bu arada şunu belirtmek istiyorum : ricardinho bobo runje delgado tello nesta cisse bu toplamda 7 yabancı oluyor. peki federasyondan izin çıkmazsa fazla yabancıya ne olacak bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ricardinho/delgadodan birini yollayacaklar bence. veyahut sadece defansa adam alıp önliberoya almayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 eminim delgado gönderilir ben de nihat bu takıma geri gelene kadar beşiktaş'ı bırakırım. takım tutmam.yıldırım demirören istifa edip kendini asarsa falan da tekrar beşiktaşlı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar