Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 başlık sorumu ozetlıyor galıba :P şimdi 3650 aldım ama ne infared var ne blutooth fiyatları ne kadar nerde bulunur onu da bılmıyorum o yuzden nasıl ben bu telefona oyun program hede hödö yukleyebılırım bılen varmı yardım ıcın sımdıden tesekkurler[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Infrared ya da bluetooth sart.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Bende bluetooth yok derken herhalde bilgisayarında olmadığını söylemek istiyorsun sanırım. O zman bilgisayarın için bluetooth bağlantısı alman gerekebilir. Ya da memory card destekleyen bir telefonun olduğundan memory kartına yazmak için bir alet alabilirsin. Ama daha kolayı sana telefonun içinden biri veri aktarım kablosu vermiş olmalılar. Eğer yoksa onu alabilirsin. Genpa veya KVK bayilerinden bu tarz bir kablo bulabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam USB bağlantı kablosu olması gerekiyor. Onun dışında GPRS kullanarak da download yapabilirsin. Tabii aradığın şey GPRS ile ulaşılabilecek bir yerde bulunuyorsa. Yok illa da bluetooth ile veri aktarımı yapıcam diyorsan http://www.hepsiburada.com/product.asp?dept%5Fid=319&pf%5Fid=bd15450 yada http://www.hepsiburada.com/product.asp?dept%5Fid=319&pf%5Fid=bd23502 adreslerindeki aletlerden biri sanırım işini görür. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 02 October 2003 06:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Sirrimi acikliyim card reader kullanarak en hizli ve ucuz sekilde aktarirsin. 20 25 dolar kart reader bu arada 3650 nin veri kablosu yok zaten giriside yok haberiniz olsuin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mail at kendi mailine ,sonra 3650 ile maile girip GPRS ile download et.. Aletin data kablosu arkadaşların da dediği gibi yok zaten..Bluetooth la uğraşma ,biraz sorun yaratabiliyor..bluetooth her zaman diğer iletişim yöntemlerien göre sorunlu olmuştur zaten..en güzeli 15-20 dolara bir infra-red kap biryerlerden..ama onu alana kadar ufak tefek dosyaları dediğim gibi mail aracılığıyla GPRS den alabilirsin..eğer pop3 destekli mail adresin yoksa o zaman free web space providerlardan birinden ufak bir yer alıp oraya dosyayı internetten upload sonra gprs le download.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Yada iman gücü ile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 cok sagolun tavsıyeler ıcın cozdum sonunda sorunu :D yanında kablo gelmez 3650 nın hatta kablo takılıcak yerı yok ve pıyasadada kablosu yok yanı kablo baglantıyı desteklemıyor bu meret :D cogu web hostıng fırması logın olmadan ızın vermıyor cekmeyı ve logın olamıyorsun GPRS den cunkı browser cookıe lerı desteklemıyo tamamen neyse gıttım bır arkadaştan yer aldımda dırekm tele upload ettım Maıl yoluyla alamıyorum hıcbır maıl a ulasamıyorum telefonla hep zaman aşımı verıyor neyse cok teşekkur ederım yardım ıcın[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar