Dela Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 yeni albumleri icky thump da geldi, ama o kadar amacsizlar ki. neden bu kadar populerler anlayamadim bi turlu, biri gelip surda anlatirsa cok mesut olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 yeni albümlerini dinlemedim ama şöyle diyim,bir amaçlarının olmaması müziğin her şeyden önce eğlence olması fikride bütünleşmeleri ve bunun üzerine şarkıları kurmaları belki de en çok etkileyen şey..di mi di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 muzikalite adina da pek bisey yok ki parcalarda? dim dim dim dim the hardest button to button kkthanxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Yeni albumu dinlemedim de, cok cok guzel sarkilari var. I'm finding it harder to be a gentleman imba sarki mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Bi de bunlarin album kapagindaki yazilari cok seviyorum, Elephant miydi neydi o album iste ondakiler cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 dream theater gibi binbir notayla binbir zorluklarla şarkı yapmak ensütrmanla zaman geçirmek, çalışkanlılık gerektirir white stripes cok basit ritmlerle, rifflerle çok eğlenceli şarkılar yapabiliyorlar, abla kardeş takılıyorlar ne güzel. bence onların yaptıkları hayal gücü gerektirir ve başarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Argadaşım hani bunlar sevgili falan idi? [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 21:30 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninniach Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 gardaş onlar öz gardaş diye biliom ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 basit alt yapiya sahip guzel sarkilar da var tonla da, yok anladim ben olayi. penth gibi ozenti genclik kitlesine hitap eden bir grup. ok, lock t3h topic plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=olLYiTqLybo linkinde coffee and cigarettes filminden bi parça var. abla kardeş filmde oynuyorlar. yalnız abla olduğunu bilmesem mag jack'e çok pis yazıyor derdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ensest vardır belki..yabancıya gitmesin misali..bir de bu amcamların country denemeleri çok güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 son kliplerini sevdim güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 4. şarkıdayım feci döktürmüşler diyorum başka bişi diyemiyorum, vay be diyim bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 eski karı kocalarda deniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 wikipedia entry quote : (turkceye gel) said: ...in 1999. The Whites are a divorced couple.[7] Jack has... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yiyen yemış zaten yiyiceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 albmu bitirdim, ne guzel album yapmışlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 dela senin muzikalite anlayışına kaka yapayım :) ne basit melodili parçalar var duygusal anlamda alayı solo olan parçaları iki ile çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 farklılar 2 kişi müzik yapıyorlar değişikler alşılmamış kendi hallerindeler esasında çok neden var sevmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 son videolarına da hasta oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 conan o brien e cıktılardı, yeni bi olayları yok ama yaptıklarını da hakkıyla yapıyolar, alternatif rock nroll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Arkadaşlar Jack ve Meg White eski karı kocalar, kardeş oldukları yalan. Ayrılmalarına rağmen çok sıkı dost olarak kalabilmeleri kişilikleri ile iligli güzel bir nokta bence, ha hala seks yapıyorlar kesin bu yüzden diyeniniz olabilir ama bu kimseyi bağlamaz. Müzikal olarak bence günümüzde çoğu gruptan üstünler çünkü yaptıkları şeylerde inanılmaz bir yaratıcılık var. Günümüzde 60ların psychedelic havasınını gıdım ilerletemeden kopyalayıp farklı paketleyip deneysel müzik adı altında satan bir sürü post-rock ve progressive metal grubunun yanında. Sadece garage-rock sound'u ve blues altyapısı ile bu kadar yeni birşeyler yapabilmeleri ayrıca Jack White'ın müzikal dehası bence saygıyı çok ciddi şekilde hakediyor. Şimdiye kadar genellikle rap piyasasına adam yetiştiren Detroit'ten çıkmaları ayrı bir nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 insanları ovun de olmadıkları seyler yuzunden overseniz yanlıs olur. deha meha yok adamlar guzel yapıyolar sadece, budur bence de olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 parçalarını sevdigim söylenemez ama "grup" olarak sempatikler. klipleri falan zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Delirium haklısın deha lafı biraz ağır ama günümüzde bilimum müzik dergisinde muse'ın adını bilmediğim gitaristinden deha diye bahsedilirken Jack White'a deha dememek bence imkansız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar