Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brit Bank'ta yeni satılık mallar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilmiyorum daha önce birisi böyle bir resim koydu mu, koyduysa bile bu resmi daha önceden görmeyenlerin görmesinde yarar var :)

George Lucas'ın son düşüncesi işte buymuş:

http://coldwind.0catch.com/BRIT3-1.JPG

edit: swturk.net kapandığı için resim linkini değiştirdim [hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez."

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 04 October 2003 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lol AT-AT'ler ejderha tekmeler katılmamak elde değil :lol:[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 31 Aralık 2002 02:18 tarihinde demiş ki:
aheh harbi guzel resimmis. bu sanirim www.imanewbie.com dan alinti[hline]"Allahin iziniyle, o yaratiklari bu gezegenden kovacagiz!" - Amerika Baskani, Independance day,
bir kanal D dublaj klasigi.

asagidaki quote'lar mortis'in katkilari ile yayinlanmistir
"Obi 1 sana çok iyi öğretmiş" - OBi 1 rezalet!
bir TRT faciasi

"Gaza bas...." - Qui gon baba, Star Wars I
bir lazer altyazi faciasi

hmm bilmiyorum bana arkadaş gönderdi :)

p.s: bu arada "obi 1 kenobi" geyiğini mortis e ben geyiğine söyledim heh öyle bişi yok sadece obi wan kanobi ve obi wan burda kudret burda sözleri var. obi 1 demiyor hiçbir yerde :)[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez."

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 31 Aralık 2002 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahah obi 1
ahahah facia hatirlattin ii oldu colwind:) (ne gunlerdi bea)
aleksandir sixallandir:) fln konusuyoduk [hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and
scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."

[Bu mesaj Xechelon tarafından 01 Ocak 2003 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu arada ultima sims house pati fln yaziyo LOL:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and
scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
  • 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...