Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Bilmiyorum daha önce birisi böyle bir resim koydu mu, koyduysa bile bu resmi daha önceden görmeyenlerin görmesinde yarar var :) George Lucas'ın son düşüncesi işte buymuş: http://coldwind.0catch.com/BRIT3-1.JPG edit: swturk.net kapandığı için resim linkini değiştirdim [hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 04 October 2003 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Hahaha kopuş ! mükemmel ötesi ! süper ! :)[hline]and when I say good night the pictures in my head will dance around my room and frolic in my bed and when I say good day they hide behind my eyes waiting for the dreaming to bring them back alive
sLog Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 muhahahaha harbi super olmuş:P Son kes sölüorum ben wookie almıcam:P[hline].sLøg.[SNN JK2 Tournament High Council Member]
ivan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 çok güzel resim. tuttum seni coldwind.[hline]Petrvs the Cabalist - Alb/Excalibur [b]Ivan, the Valiant one.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 lol AT-AT'ler ejderha tekmeler katılmamak elde değil :lol:[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 said: Azmodai, 31 Aralık 2002 02:18 tarihinde demiş ki: aheh harbi guzel resimmis. bu sanirim www.imanewbie.com dan alinti[hline]"Allahin iziniyle, o yaratiklari bu gezegenden kovacagiz!" - Amerika Baskani, Independance day, bir kanal D dublaj klasigi. asagidaki quote'lar mortis'in katkilari ile yayinlanmistir "Obi 1 sana çok iyi öğretmiş" - OBi 1 rezalet! bir TRT faciasi "Gaza bas...." - Qui gon baba, Star Wars I bir lazer altyazi faciasi hmm bilmiyorum bana arkadaş gönderdi :) p.s: bu arada "obi 1 kenobi" geyiğini mortis e ben geyiğine söyledim heh öyle bişi yok sadece obi wan kanobi ve obi wan burda kudret burda sözleri var. obi 1 demiyor hiçbir yerde :)[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 31 Aralık 2002 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 hehe baya komik[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier
Cristian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 süper birşey ya at -at's lere bittim hele[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:]
Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 ahah obi 1 ahahah facia hatirlattin ii oldu colwind:) (ne gunlerdi bea) aleksandir sixallandir:) fln konusuyoduk [hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 01 Ocak 2003 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 bu arada ultima sims house pati fln yaziyo LOL:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
LethE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 iimanewbie ye çok benzettim :)[hline]Kan Çeşmeden Akar Gibi Kan Serin Tatlı Sular Gibi
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 harbi çok güzel takdir ettim yapanı ve yapacaklarını[hline]!Damlam!
CapsLock Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 Rofl![hline]Hazelnut Cream Filled Wafer Enrobed ın Milk Chocolate (Kaynak:Ülker Çikolatalı Gofret,Yan Taraf)
guden Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 harbi super olmus[hline]yasamak hur ve tek bir ağaç gibi
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 ulan su r2d2 hosuma gitti harbi zaten turk mali sayilir[hline]TeMeL AtA BiNMeYe BaYiLiRMiS BiR GüN At TeMeLe BiNMiS TeMeL YiNe BaYiLMiS :)
Zeke Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 ahhaha çok iyi olmuş harbiden kırıldım gülmekten
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 imanewbie for the last time: no yu sööleyen o zaten :)[hline]I do dream of escaping...
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 yukarı! bence herkesin görmesi gereken bir resim :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Öne çıkan mesajlar