sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 İç savaş çıkması muhtemel değil, ayaklanmalar olabilir, vurkaçlar olur fakat; karşı karşıya gelecek 2 düzenli ordu mu varki iç savaş olsun. PKK ve yandaşları bildiklerini yapıp vurur ve kaçarlar ki kendi durumlarını gözönüne alırsak yapabilecekleri en etkili şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Çıkmaz iç savaş falan, çıkarmayız ki. Geçti o günler, Saçma yani neden kimle çıkacak iç savaş? PKK la alakasız yani. Çok çok çok yanlış bir öngörü bu. Ha çıkarsa çözüm zaten belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ee durum ne? nerdeyiz şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ben wc ye giriyorum,digerleri ne alemde bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ve bu başlıkta raydan çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar