Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 altyapı sistemi hazırda yok ama kendine youth team yapabilirsin U21 oyuncular alarak. kupalar falan var bir sürü u17 u18 u19 u20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 oyunda başlayınca bir param yokki adam gibi :D nasıl alacağım kadro kuracak kadar oyuncu. Help de sordum kirala falan dedilerde onlara %50 ödüyorsun -100k ya kadar izin veriyor :D lig başlayınca acaba gelir falan mı artıyor 15 agustosda başlıyor benim lig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 öyle abi başladığın an 250k veriyodu tam hatırlamıyorum, onunla bir şeyler yapmaya çalışacaksın. yeni bir servera girsen daha rahat olurdu, genelde server açıldıntan 2 saat sonra fiyat/performans topçularının hepsi kapılmış oluyor. bi de 10. sezondaki servera gelenler var tabii hüsrana uğruyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 girebildigim en iyi server 4. sozundu. birde birşey sorucam ben hesabı iptal ettirdim trial dediler normal oldu 7.99 £ çekilince email attım hop dedim :D adamlar diyorki trial de ödeme bilgisi giriyorsaun ama para çekilmiyor bende çekiliyor zaten 2 seçenek var birisi tekerrür eden birisi ve diğeri tekerrür etmeyen 3 aylık abone oluyorsun ama ay ay çekiyorlar. trial işini tam biliyorsan o şekilde 21 gün adam akıllı denemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 aha tamam yaptım önce sega pass alıp ondan sonra trial e başvuruyomuş ben kekocan da önce trial e basıp sonra sega pass alıyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 trial hiç denemedim ama sorun çıksa bile SI Games / Sega paranın üstüne yatmaz :p. halletmişsin zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bende şimdi hoddle da başlıyorum.. en yeni server bu.. 4. sezon.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 20 dolara düşmüş. oynamaya değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Buyse said: 20 dolara düşmüş. oynamaya değer mi 0 km bir lig'te oynuyacaksan değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 değer. Bu arada efsanevi kaptanımız Bosko Jankovic 36 yaşında futbol sahalarına veda ediyor, takımdan kimler gelip geçmedi ki. Yaya Toure, Nemanja Vidic, Diego Ribas da Cunha, Victor Valdes, Royston Drenthe, Ivan Rakitic, Antonio Di Natale, Alexander Frei, Cristian Molinaro, Abou Diaby, Alan Hutton, Ikechukwu Uche, Lincoln Cassio de Souza Soares(!) ve daha niceleri ama taraftarın gönlünde çalışkanlığı, disiplini, güzel futbolu, saygısı, efendiliği ve klübe sadıklığıyla tek bir isim vardı, ÇARŞI said: As one of the founding clubs in the Gameworld have a rich heritage behind them, and with 9 football association competition wins to their name they have achieved their fair share of success in this time. Plenty of top players have represented the club over their history but it is generally agreed that Serbian midfielder Bosko Jankovic was the greatest player to have ever pulled on the shirt Yolun açık olsun Bosko, Hiçbir zaman unutulmayacaksın! 17 numaralı forması da klüp müzesine kaldırılacak. ilk sezonu insanlıktan çıktığı sezon son sezonu 10 sezonun özeti trt tarafından hazırlanan son 3 ay içerisinde attığı gollerden oluşan bir derleme (yeni buildle eski gollerin kayıtları silinmiş yoksa gençliğinde attığı çok daha dehşet golleri de bulunuyordu kendisinin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 3 tane beta gameworldüne yeni tester alacaklarmış, isteyen kaydolsun 13 sezondur oynuyorum ben valla pek bir farkı yok paralı gwlerden, hatta en yeni buildleri deneme gibi bir artısı var :p. yeni draft sistemi ve returning stars geldi mesela emekli oyuncular geri dönüyorlar. edit: linki koymayı unutmuşum sdf http://www.footballmanagerlive.com/livebeta/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 youth academy sistemi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 en iyi adamım 25 major matchlığına sakatlandı, kısacası 1 sezon yok FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 dün yeni beta server açıldı, beleşe oynamak isteyen varsa oyunu üstteki linkten kaydolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 wonderkid'ime 15milyon pound auto accept koymuştum. almış biri, böylece 16 sezonluk serverın rekorunu kırmış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 uye alimi acildi tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 3d geldi betaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 OHA ya sezonluk sakatlandı iniesta. şansıma çakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 45'lik torres :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 son kadrom güzel oldu bu arada şunu doldurun da gelin oynayın beleşe http://www.footballmanagerlive.com/livebeta/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bi ben mi oynuyorum şunu koca forumda :( bi de niye sticky bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 gelin abi sıkıldım serverı yenmekten biraz pati tokatlayayım http://www.footballmanagerlive.com/livebeta/ (beleş beta gw) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Flight Simulator X'te de ben bu haldeyim. Gelmiyorlar uçmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 sim işleri zor ya ama bu fm, o kadar fmci var gelmiyler aga :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://www.xfire.com/video/37967c/ full screen izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar