khala Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bana da davetiye yollarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 DAVETİYE Mİ ? PLX = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bende kalmadi malesef :/ bi daha davetiye verirlerse haber veririm burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bidahaki davetiye için rezervasyon yapıyorum bende efenim. :) [email protected] LÜTFEEEEENNNNNN :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Pasha 2. sıraya rezervasyon yaptirmak istiyorum evya diğer tüm arkadaşlar banada gönderirseniz sevinirim. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 2. sıra =p ? biz de bekliyoruz, sıra plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sira olayi olcaksa mesaj sirasina gore yapmak lazim yoksa digerlerine ayip olur :) BoaCh, yıldo baggins, khala, Lancelion, Eno ve KillerLord yapalim sirasiyla. davetiye gelirse bu sirayi takip ederek gonderirim ancak zaten an itibariyle 10 server var ve hepsi agzina kadar dolu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 birşey merak ediyorum, game world leri biz seçebilecek miyiz ? arkadaşlarımla aynı dünyada olayım istiyorum yani, mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 aldım cevabımı fmlive knowledgebase said: A gameworld is the virtual location where you and your team will be based, along with up to 1000 other human managers. There are multiple, separate gameworlds but you can invite friends to join yours and compete against each other for top spot in the gameworld ranking. A gameworld runs on its own timescale, where 1 entire season passes in the equivalent of 1 month in real-time. Different gameworlds cater to different tastes, for example some running on a faster or slower timescale and some using an entirely fictional player database. Within each gameworld there are many football associations running official league and cup competitions. Clubs which perform well each season have the chance to battle it out against other top sides to see who really is the champion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 tüh ya davetiyeleri kaçırmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben varken hangi kacirmak, olmadik yerden cikarir bulurum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bu konuya ilgi var tepeye alalım aralarda kaybolmasın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Pasha bana da bulsana bitane :) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oyuna giremiyorum su an, stress test yapiyolar serverlara. eski editcilerden apex icin buldum bi davetiye aldim iceri ama herkese 5 tane verildigi icin harcamayan bulmak baya baya zor olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 haha hayatın adam kayırma. eno bulabilirsem bende yollarım şirketteyim şuan oynadığım zaman bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 aslinda her davetiye alan serverdakilere sorsa baya invite cikarabiliriz gibi geliyo. aksama kadar test olaylari biterse sorarim saga sola :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 managerzone yetiyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 invite aldıktan sonra daha yeni oynayabildim yaz dönemi vizelerim falan vardı. ilk maçta quarezmalı kranjarlı adam geldi ya haehsd 2-1 bitti ama en az 10 yemeyi bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Pasha'nın davetiyeyle giren herkes aynı gameworld'de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Pasha, Apex... Ses gelmiyo? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bu kadro seçme olayı çok garip geldi otomatik seçti kendi kendine kadroyu kabul ediyormusunuz dedi .Ok dedim nasıl olsa ilk başta deneme amaçlı oynuyoruz dedik ama çok dandirik bir kadrom oldu. Yaş ortalaması cok yüksek fln... 3 maç yaptım bir tane gol atamadım :) . Sonra baştan başlıyım dedim ama başlayamadım. Hatırlamıyorum şimdi iş yerindeyim ama galiba ligler devam ederken reset atamazsınız gibi bişey dedi. Ben şimdi kendi seçtiğim adamlar ve yeni kadro ile oyuna tekrar başlıyamammı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Birde taktiği ayarlarken oyuncuların koşu yolunu nasıl ayarlıyoruz bir türlü bulamadım fm'deki gibi değil kafasına göre koşu yolu çizilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 koşu yolu için 4 tactics skilli öğrenmen lazım (3'de olabilir). GW10 patladı bu arada galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 davetiyesi olup da vermeyenin... heaheae ya hakikaten bi davetiye varsa gönderiverin bana da, reca ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 herkes harcamis davetiyeleri malesef, adam bulamiyorum invite ettircek :( gonderdigim davetiyelerden sadece silp gelebildi bizim server a bide sanirim. gw 10 a gelenler bi ses etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar