kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 size ne elalemin seks hayatından O_o
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Asıl Eva "Şampiyon olursanız seninle sevişirim" deseydi görürdünüz siz Parker'ı. 70 sayı, 40 rebound, 35 asist ortalama ile oynamazsa ben neyim sdf.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 büyük maça 2 saat :D lebron coşarsa şampiyon cleveland bu maç çok önemli
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 vallahi yarın deneme vardı 10'da gitmeyeceğim maç için :) LeBron bizi yüz üstü bırakma !
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 :) ahahah kalmış 1 haftadan az bişey olmaz zaten girsen de girmesen de :D
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ba$lıyor birazdan.umarım lebron ilk maçtaki gibi oynamaz.
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 oynasa ne olur oynamasa ne olur spurs ownz her zaman :)
fmea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 napiyor bu mike brown ya tony parkeri superstar yapma yolunda ilerliyor snow oyundayken kitlenmisti ne guzel...
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 izlemiyorum maçı,yattara $imdiden.oynamıyor lebron zaten adam gibi,bir ara açılır gibi oldu sonra yine fıs.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 salak bunlar ya 25 sayı fark yediler ilk yarı bok gibiler ikinci yarı 40 olmasa bari fark
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 son periyoda 27 sayı geride girdi hatta bi ara 29 a çıkmıştı fark ama son periyod harika cleveland 4.53 kaldı 9 sayı fark ve lebron serbest atış atıcak 1 tane aman allahım neler oluyor yoksa... [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 06:33 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
fmea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 biraz savunma yapsaydi cleveland 4. ceyrekteki performansla rahat yenerdi sas`i
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 helal olsun baya yetiştiler, bundan sonraki maçların biraz tedirgin olması muhtemeldir.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 3. periyot çıldırdım resmen ve çıktm yatağıma uyudum. Ya Mike Brown cidden denyo galiba,olmasa bile yolunda kat ediyor.Gerçi onunda bu görevde ilk finali,hataları olabilir ama oyunu da mi izleyemiyor... Ilgauskas'in hiçbir faydası yok+zararı var.Adam kimyasını bulamadı,sen gidiyorsun Varajeo + Ilgauskas oynatıyorsun savunmayı ağırlaştırıyorsun,üstüne SAS hücümlarını durduramıyorsun. Drew Gooden oyundayken işler yine yolunda gidiyordu,yine garip garip şeyler yaptı. Eric Snow'un kendinden yaklaşık 15 yaş küçük ve kendisinden kat kat daha hızlı adamı o kadar yavaşlatması,hatta çıkmasaydı eminim Parker'in oyununu da bozacaktı eminim. LeBron git gel durumlarında zaten,belli klasik. İşin güzeli ilk periyotta LeBron 2 faulle dışarıda,fark 9 sayı.Mike Brown mola alıyor LeBron'suz takım 7-0 seri yapıyor,Popovic mola alıyor ve SAS 7-0 seri yapıyor bu seferde :) Bana kalırsa Cavaliers LeBron'suzda güçlü bir takım,ama LeBron'suz oynama gibi alternatifleri yok,herşey onun üzerine kurulu. Bu arada yazmadan edemeyeceğim,bu Parker'da cidden iş yok :) Sadece çok hızlı,tek avantajı bu.Snow gibi "dede" bile tecrubesiyle yıkıyordu Parker'i... Duncan yorumsuz,Horry çoştu :) neyse böyle işte,Cleveland böyle oynama,adamı hasta etme....
fmea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 snowu oynatmamasina cok sasirdim hakkaten..larry`i oynatiyor da ne oluyor anlayabilmis degilim.zaten adam sakat parkerin hizina yetisemiyor.parkerin tek silahi hizi ve atletikligi baska hic birseyi yok ne vizyonu nede ceza kesen sutlari..30 sayi degilde bi 15 sayida bile tutabilseydi cavs cok daha farkli olabilirdi.. lebron ve gibson disinda clevelanddaki butun oyuncular istikrarsiz bi gun gooden cikar bi gun ilgauskas cikar bazen 2side ayakta uyur cok garip bi 5i var.caylak gibsonla 23 yasindaki lebron tasiyor takimi su farklara ve kaybedilen maclara uzulmuyorum daha onunde cok zaman var takimin sampiyon olacaklari kesin gibi bence ilerleyen senelerde
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ginobli faktörünü unutmayın maçı kurtardı herif yine.Cleveland çok kötü oynamadı aslında ama Spurs'ün karşısında ve final serisinde olduklarını unuttular son çeyrek biraz hatırlar gibi oldular.Yine de iyi bir takım olduklarını ve burayı hak ettiklerini gösterdiler.Ha bence Batı'da Cleveland'dan çok daha iyi takımlar vardı elendi o ayrı.Ben Spurs ün sahasında maç kaybetmesi zor demiştim cidden de öyle.Cleveland evine umutlu dönüyor falan yine bir şeyler yapar onlar Lebron büyük oyuncu
fmea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 en buyuk faktor horry duncan ve sonrada ginobili ve parkerdi bowenda iyi savunma yapti lebrona. takimca iyiydi sas zaten sasin olayi takim olmalari tek bir adamin eline bakmiyolar biri kitlenirse digeri atiyor kadrolari cok derin vs..sas sampi... hehe
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ben şahsen cleveland'ın finallere nasıl geldiğini merak ediyorum evet sadece yarı finalleri izlemiş bir insan olarak söylüyorum bunu dürüst olmak gerekirse çok play-off takip etmişliğim yok geçmişte yani takım çok berbat afedersiniz lebron james ten başka gerçekten oynamayı beceren adam yok böyle asortik bir takım buralara geliyorsa gerçekten üzülüyorum playoff lara katılan takımlarda ya iş yok, ya da gerçekten şanssız bir zamana denk gelmişler :)
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ole deme ama lebron harici oynayan o takım Daniel Gibson var :)
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 gibson çaylak daha, ara sıra patlıyor tabi ama çaylakla maylakla olcak iş değil bunlar playoff finalinden bahsediyoruz :)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bence sa mükemmel oynuyor cleveland kötü değil cleveland a oynatmıyor sa ama dün 8 sayıya indi sonra topu kaptı lebron saçma bi pasla dışarı attı topu varejaoya vericem diye orda da bi 6ya ya da 5 e inseydi fark alırdı dün maçı cleveland ya bu ginobili ne kıl herif ya tam heves öldürücü duruyor duruyor en heyecanlı yerde 3lüğü yollayıp sıçıyo içine bütün heyecanın 4lük oyun yaptı ayı herif dün
fmea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 doguda en guclu olan cleveland ve detroit var cleveland cikti baska takim gosterebilirmisinizki aha su var diye? (miamiyi saymadim cunku wade yok) mock drafta gorede ilk siralar batiya gidiyor batinin gucu percinlenmis olcak...bence kotu bi durum
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ben ısrarla varejao ya kıl olmaktayım ne çirkef heriftir o öyle kendini yerlere atmalar falan.
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 draft lottery de 7/100000 de ihtimal wardi 2 dogu takımın 5. ve 6. sirada olmasi, we gittiler 5. ve 6. oldular. nba gelecegini degistirecek 2 adam gidicek yine batiya off off
Öne çıkan mesajlar