zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 paralıymış o :) http://www.bpftpserver.com/ aslında benim kullandığım en iyi server vsftp ama win sürümü var mı bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 paralı maralı, gayet güzel, yeterli :) trial kullanılabilir bir süre en azından rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bulletproof'u yükledin. no-ip den bir adres aldım. Şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 no-ip'nin programınıda kurdun mu? o da şart, senin ip'ni yönlendircek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kurdum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 localhost diyerek ftp clientine girmeyi başardım ama no-ip'den aldığım adresi girince connecting diyoe kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Modeminde router mevcut muhtemelen. 21 nolur portu modemden kendi ip adresine yönlendir. Port aç dediğimiz şey kısaca. edit : bir de no-ip'li adresi yazdığında kendin giremeyebilirsin. bir arkadaşına denet. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 15:37 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 açtım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 editleyip yazmıştım yukarda da görünmez şimdi tekrar yazayım; bir de no-ip'li adresi yazdığında kendin giremeyebilirsin. bir arkadaşına denet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Bende isterim şifre güzel arşivmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Gönder bana da bi şifre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Windows XPnin kendi IIS'si iş görürdü aslında tek başına.. -- 21 açmışsın -- ip yönlendirme yapmışsın hala çalışmıyor diyorsan -- kullandığın program 21'i dinlemiyor olabilir. -- windows firewall açık olabilir. -- modem LAN IP'ni değiştirmiş olabilir. Lan IP'nin de sürekli sabit kalması lazım o portun sana yönlenmesi için.. -- Paylaşıma açtığın klasörün Security sekmesindeki izinleri ayarlaman gerekiyor olabilir.. I_USR gibi bir kullanıcıya izin vermen gerekiyor olabilir. -- modemin kendi firewall ayarı port açsan bile erişimi engelliyor olabilir. -- iki tane ftp server kurduysan deneme maksatlı olarak.. ikisi aynı anda 21'i dinliyor olabilir. -- Kullandığın bir antivirüs programı engelliyor olabilir porttan erişimi.. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 17:30 tarihinde, deggial tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 çalışıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yeni konu açmak istemedim Vista ya FTP server kuran varsa nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar