demorah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 açtım makineyi bilgisayarımda cd rm gözükmüyor. içeri sokuyorum cd falan hiç tepki gelmiyor. neden olabilir?
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 biostan bi bak slave ayarlarına gözüküyor mu cd sürücüsü diye.. gözükmüyorsa otomatik tanıtmaya çalış..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bios'U resetlemeyi deme.
demorah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 biosta sanırım "atapi: none diyor sanırım o cdrom" cd takınca ışığı yanıyor. otomatik tanıtma nasıl olacak acaba? bilgisayarımdan donanım değişikliklerini tara dyorum görmüyor. bi de bios'a reset atsam başıma bişi gelir mi =(
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aygıt yöneticisinden cdrom la ilgili olan aygıtı kaldır secondary ide channel onu da bir kaldır restart atınca windows kendisi yeniliyor kaldırdıklarını
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aygıt yöneticisinde cd rom ile ilgili hiç bişey gözükmüyo ne yazık ki
Öne çıkan mesajlar