demorah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 açtım makineyi bilgisayarımda cd rm gözükmüyor. içeri sokuyorum cd falan hiç tepki gelmiyor. neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 biostan bi bak slave ayarlarına gözüküyor mu cd sürücüsü diye.. gözükmüyorsa otomatik tanıtmaya çalış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Işığı falan yanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bios'U resetlemeyi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 biosta sanırım "atapi: none diyor sanırım o cdrom" cd takınca ışığı yanıyor. otomatik tanıtma nasıl olacak acaba? bilgisayarımdan donanım değişikliklerini tara dyorum görmüyor. bi de bios'a reset atsam başıma bişi gelir mi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aygıt yöneticisinden cdrom la ilgili olan aygıtı kaldır secondary ide channel onu da bir kaldır restart atınca windows kendisi yeniliyor kaldırdıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aygıt yöneticisinde cd rom ile ilgili hiç bişey gözükmüyo ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar