KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Hmm Bende Gelirim Yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 sahayı ayarlayın kişi başı ne kadar bilelim ona göre daha bira falan alacaz ben bira içmeden çıkmama sahaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 onu maç sonrasına sakla yuh artık vaaay kenshin gel gel :D bu arada 7şerliktense kişi bası 4-5 milyon olur ama aksam coşar fiyatlar 7-8 milyonlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bende geliyorum. Şaka lan şaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 :D redal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bi kaç sorum olucak. 1-saha ne oldu ? nasıl yapıcaz ? 2-saat kaç olucak. 3-gelenlere göre bir as kadro bir de yedek kadro çıkartalım iki takım. 4-as kadrodakiler gelemedikleri halde organizatöre durumu iletsin,organizatörde eagle_dnz mi boach mı o da bi belli olsun. 5-kimse gücenmesin ,darılmasın,pek de yorulmayalım diye 7 şerlikten yapalım bence. evet açıklarsanız sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ewt 7şerlik olsun saha bence kenan evren lisesi suuni çim sahası olsun size de uyarsa moda demiştik ama suuni çim istediler onu siz seçin takımları ayarlayalım saat 6-7 gibi olsun bence ama size kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kenan evren lisesi arkası suni çim saha-akşam 6-7. bence yeri bilmeyenler için buluşma şart,onu da ayarlayalım. bi de as ve yedek kadroları belirleyelim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 tamam ben oranın numarayı araştırıp arıyım ayırtıyım kadroları kuralım ben söledim 1 saatin en azından 45 dksı ayakta kalırım ölçülü kullansam hepsinde kalırım beni defansif orta saha gibi düşünün appiah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 eagle iyi yapıyo organizatörlüüü o yapsın =) ben fikir attım sadece :p boğada buluşabilirz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 boğada buluşuruz da önce bu kenan evren halı sahasının tam adı ne ya 11811 den tam adını istiyorlar numarayı vermek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 8-9 9-10 boşmuş pazar günü kenan evren de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben 8-9 diyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bence de uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 sora içmeye gidiceksek uygun..gtmiceksek diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Gideriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 çok geç abi eve gidip duş alıp aleme çıkmak için geç olur bi de pestilimiz çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 gideriz her türlü sonra içmeye siz bilirsiniz kararlaştırın çok geç olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben gidelim diorm....gitmiceksek saat 8-9 bana uymuyo abi...benim içmem lazım fln filan o saaatten sora ewe dön duş al fln zor...yanınızda çanta getirin duşu boşwerin normal elbiseleri giyer gideriz biyere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Gascoigne İngiltere-Almanya milli maçından sonra barda fotoraflanmış, daha kramponları ayaklarnıda, siz şurda halısahadan sonra gitmem diyosunuz.. cık cık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 o zaman ayırt ettiriyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 e et....gelir umarım bütün gelcem dienler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 pazar 8-9, gelirim.Yarım sat önce altıyolda buluşur takımları kuraruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 boo mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 salaklar yanlış vermiş numarayı ya offf edit: belki de vardır yer 6-7 de falan [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 19:58 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar