eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben bütün maç koşarım arada tıkanırım ama koşarım beni 1 saat oynar şeklinde syabilirsiniz sigara yok kilo var biraz ama kondisyon fena değil ona göre ayrıca defansif ortasaha şeklinde oynarım şutlarım isabetli ve serttir ileriye isabetli paslar atabilirim uzun ve araya bana appiah diyebilirsiniz boyanır gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tabi önce boğada buluşup gidelim oradan 15 dk en fazla ama yer ayırtmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben kaleciyim abi çıplak elle hemide ama coşarsam oyuna girerim golümü atar gene kaleye geçerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 said: eagle_dnz üye [şikayet et] § 12 Haziran 2007, Salı - 14:26 [ özel msj ] tabi önce boğada buluşup gidelim oradan 15 dk en fazla ama yer ayırtmak lazımaramızda biribirini tanıyan varmo nasıl anlayacaz apanart açsın deniz paticik diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 şimdiden bi kaleci daha çıksın ortaya sonra zor oluyor kaleye geçicek adam bulmak kalede son 1 falan şeklinde yapmak da kolay değil devamlı biri varsa iyi olur ama yoksa mecbur geçicez sırayla ama lucifer benim takımdan olabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben zaugna spidee mandoo hymn chutulu custodem tanıyorum yeterli mi :D [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 14:33 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 beyler ömaçı moda da yapalım diyoruz biz deniz le birlikte boğanın orada bulusuruz istersek yemek yeriz maça gidriz oradan sahayı ayarlama mevzusu da oraya yakın olan veya işi düşecek olan varsa alsın diyoruk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 modadaki sahanın tel: 0216 348 32 32 - 0216 414 50 77 edit: saha burası mı olacak yer ayırtayım mı [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 14:44 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Senin tanıdıklarını ben de tanıyorum. Ayrıca anlattığın yerden de hiçbişey anlamadım. Öncesinde Kadıköy buluması olabilir. Ya da olmayacaksa altıyolda falan buluşup gidelim. Daha önce dedğiim gibi halısaha ayakkabım yok, sahada kiralıyolardır umarım, yoksa oynayamam belirteyim (henüzayakabı kiralamayanbi sah görmedim ama nolur nolmaz) Kondisyona gelicne 10dk sonra tıkanırım. Arada dinlenme maksatlı kalee geçebilirm 5 10dk, ama kalede her geleni içeri alıyorum malesef. Kiloluyum, hızlı bi adam değilim öyle çalım dizecek, şutlarım paslarım isabetlidir yalnız, iki ayağımı da eşit kullanabilirim, iyi orta açarım :) Genelde sol kanat adamı zor bulunur, talibim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Başka seyirci de gelsin iki tarafa tezahurat yapalım ehi ehi.. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 aktif canıms maç modada olacaksa boğada buluşacaz ole gidecz amaç ama saha ve saat çok önemli tmm mı? :D sol bek sensisn o zaman roberto carlos misali :) edik:arkadaşlar ayrıca bu maç ve kaynaşma bulusması taraftarda bekliyoruz :) taraftar foto makinalarını yanında getirsin ve planjonlarımı çeksinler plix :) [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 15:11 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 senden iyi defans olur o zaman :d buluşur gideriz önce kararlaştırılsın saat falan arayıp ayırtıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 boo :D ciddi gelcekmisin izlemeye edit: ben foto getirip veririm boo ya çeker o bizi dimi? :D [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 15:14 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hacı bende getirecem makina çeksin işte :9 seyirci desteğini arkamıza alacaz kim çok tezeruhat yaparsa 5 lira çaılısır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ehahea.. tek seyirci olabilirim tüm parayı ben alcam eahehahae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 sigara içenler back olsun abi =) moda da dimi şimdi ? edit:aktif,bence insanlar kasmaz,maça zar zor saatinde gelirler.tanıdıklarından arar biri seni işte =) [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 15:45 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 maçı 6-7 gibi yapalım en erken rahat rahat gelsin herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 varmı yer belki gelirim belli olmaz=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 6-7 ye sahayı ayarlasana o zaman eagle_dnz gilean sen gelebilirsen gel .. ya eken cıkar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 pazar günü 4ten 11 e kadar doluymuş oahaaaaaaa ya ama bunlar abonelermiş iptal edebilirlermiş cuma falan belli olur arayın dedi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yakında başka saha yokmu ?? bide suni çim dmi ? kumlu halı diiil yni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 suni çim kenan evren fb stadı yanı moda kum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 fenerbahçe lisesi arkası da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 valla hepsi bana yurume mesafesi kafam rahat sadece tam belirlenen yeri soyleyin bilmeyenleri toplar gelirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ben gayet defansta oynarım, arada kanatlardan pis yardırırım ama gidersem 15 dk kadar nefeslenmem gerekebilir geri dönmek için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar