Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 haziran öss sonrası 1. uluslararası paticik halısaha toplaşması (istanbul)

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

ben bütün maç koşarım arada tıkanırım ama koşarım beni 1 saat oynar şeklinde syabilirsiniz sigara yok kilo var biraz ama kondisyon fena değil ona göre ayrıca defansif ortasaha şeklinde oynarım şutlarım isabetli ve serttir ileriye isabetli paslar atabilirim uzun ve araya bana appiah diyebilirsiniz boyanır gelirim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Senin tanıdıklarını ben de tanıyorum. Ayrıca anlattığın yerden de hiçbişey anlamadım. Öncesinde Kadıköy buluması olabilir. Ya da olmayacaksa altıyolda falan buluşup gidelim.

Daha önce dedğiim gibi halısaha ayakkabım yok, sahada kiralıyolardır umarım, yoksa oynayamam belirteyim (henüzayakabı kiralamayanbi sah görmedim ama nolur nolmaz)

Kondisyona gelicne 10dk sonra tıkanırım. Arada dinlenme maksatlı kalee geçebilirm 5 10dk, ama kalede her geleni içeri alıyorum malesef. Kiloluyum, hızlı bi adam değilim öyle çalım dizecek, şutlarım paslarım isabetlidir yalnız, iki ayağımı da eşit kullanabilirim, iyi orta açarım :) Genelde sol kanat adamı zor bulunur, talibim :)
Sosyal ağlarda paylaş

aktif canıms maç modada olacaksa boğada buluşacaz ole gidecz amaç ama saha ve saat çok önemli tmm mı? :D sol bek sensisn o zaman roberto carlos misali :)

edik:arkadaşlar ayrıca bu maç ve kaynaşma bulusması taraftarda bekliyoruz :) taraftar foto makinalarını yanında getirsin ve planjonlarımı çeksinler plix :)

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 15:11 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...