Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 haziran öss sonrası 1. uluslararası paticik halısaha toplaşması (istanbul)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bütün maç koşarım arada tıkanırım ama koşarım beni 1 saat oynar şeklinde syabilirsiniz sigara yok kilo var biraz ama kondisyon fena değil ona göre ayrıca defansif ortasaha şeklinde oynarım şutlarım isabetli ve serttir ileriye isabetli paslar atabilirim uzun ve araya bana appiah diyebilirsiniz boyanır gelirim :D
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz
üye [şikayet et]
§ 12 Haziran 2007, Salı - 14:26 [ özel msj ]
tabi önce boğada buluşup gidelim oradan 15 dk en fazla ama yer ayırtmak lazım
aramızda biribirini tanıyan varmo nasıl anlayacaz apanart açsın deniz paticik diye :)
Mesaj tarihi:
şimdiden bi kaleci daha çıksın ortaya sonra zor oluyor kaleye geçicek adam bulmak kalede son 1 falan şeklinde yapmak da kolay değil devamlı biri varsa iyi olur ama yoksa mecbur geçicez sırayla ama lucifer benim takımdan olabilirsin :D
Mesaj tarihi:
beyler ömaçı moda da yapalım diyoruz biz deniz le birlikte boğanın orada bulusuruz istersek yemek yeriz maça gidriz oradan sahayı ayarlama mevzusu da oraya yakın olan veya işi düşecek olan varsa alsın diyoruk :)
Mesaj tarihi:
modadaki sahanın tel: 0216 348 32 32 - 0216 414 50 77

edit: saha burası mı olacak yer ayırtayım mı

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 14:44 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Senin tanıdıklarını ben de tanıyorum. Ayrıca anlattığın yerden de hiçbişey anlamadım. Öncesinde Kadıköy buluması olabilir. Ya da olmayacaksa altıyolda falan buluşup gidelim.

Daha önce dedğiim gibi halısaha ayakkabım yok, sahada kiralıyolardır umarım, yoksa oynayamam belirteyim (henüzayakabı kiralamayanbi sah görmedim ama nolur nolmaz)

Kondisyona gelicne 10dk sonra tıkanırım. Arada dinlenme maksatlı kalee geçebilirm 5 10dk, ama kalede her geleni içeri alıyorum malesef. Kiloluyum, hızlı bi adam değilim öyle çalım dizecek, şutlarım paslarım isabetlidir yalnız, iki ayağımı da eşit kullanabilirim, iyi orta açarım :) Genelde sol kanat adamı zor bulunur, talibim :)
Mesaj tarihi:
aktif canıms maç modada olacaksa boğada buluşacaz ole gidecz amaç ama saha ve saat çok önemli tmm mı? :D sol bek sensisn o zaman roberto carlos misali :)

edik:arkadaşlar ayrıca bu maç ve kaynaşma bulusması taraftarda bekliyoruz :) taraftar foto makinalarını yanında getirsin ve planjonlarımı çeksinler plix :)

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 15:11 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
boo :D ciddi gelcekmisin izlemeye

edit: ben foto getirip veririm boo ya çeker o bizi dimi? :D

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 15:14 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sigara içenler back olsun abi =)

moda da dimi şimdi ?

edit:aktif,bence insanlar kasmaz,maça zar zor saatinde gelirler.tanıdıklarından arar biri seni işte =)

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 15:45 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...