CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ana deniz :) sende mi geliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 beyler moda'da yapacaksanız 6vs6 yapın 7şer modada kasar,6şarlık için idealdir moda 7şer için kalamışta yapmanız daha iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 evet efe :D oss stresini çıkarmak lazım bi şekilde dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 öss stresini cikarirsam bikac kisi sakatlanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 toptan çıkarmayı düşünüyorum yoksakemiğe kasarsam ben önce kendimi sakatlarım herhalde :D [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 10:41 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 toptan cikarirsam top patlar sonra bakisiriz oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 :) sen gel de bakarız bi çağresine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 kacta olduguna bagli ve kalamista olursa iyi olur evimin dibide:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 moda da yakın sana o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 kalamıs yuruyus mesafesi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tamam gelirsin gelirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Bende kaleciyim herşekilde oynarım yane :) Kutulu karşı takımımda ol sen :) [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 13:03 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 listede ismi olmayan ve gelcei kesinleşmiş olan sölesin...ayrıca sahada karar kıldıysanız kim yakınsa ayarlasın....14 kişi olduk sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben tek siz hepiniz ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 abi biri listeyi bi yazsın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 katılanlar: boğaç CthuLhu aktiftablet malik(%55 :p) spidee rap_antikor eagle_dnz sheref Zaugnakhaldun hymnofsnuk tellos mandoo custodem Lucifel NOYaN bu arada bu abimin acc (boach) 15 iz 1 kişi glmez kesin eker =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Oha nası kalabalık olduk.. :) Moda'daki saha nerde? Ya da Kadıköy buluşması olsun mu öncesinde? Maçtan önceki son talimatları vereyim takımıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 seyirci olarak yer kaplayabilirem. ps: cumartesi haber bekleyiniz. [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 14:05 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 modadaki sahanın yeri: şimdi bahariyeden çıktın en yukarı bi havuz var hani ortada soldan gidersen kadıkoy anadolu saint joseph falan sağda da 2 yol var hiçbirine gitmeyip düz devam karşıdan o sokakta 30mt kadar sonra sağda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yer ayırtın organizatörler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ya kadıköy buluşması olsun beyler daha iyi ya :)nem bi mok anlamadım deniz dediği yerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 çık bahariyden en yukarı ortada bir havuz var hani havuz derken süs yani neyse soldaki sokaktan gidersen kal sj falan oraya gitmicen hemen karşıdaki sokağa gidicen o sokak moda sahile çıkıyor oraya çıkmadan sağda kalıyor sokak içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Şimdi baştan söyleyelim, sigara içenler eşit dağılsın takımlara, 2. hücumdan sonra irtifa kaybetmeye başlıyorum çünkü ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 içmeyip de tıkanma potansiyeli olanlar da eşit dağılsın efem, 10 dakikalık oynama potansiyeli var bende çünkü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 abi ben hala kadıköy buluşması istiyorum :)öle gidelim maça bulusalım ilk önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar