skyly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Evde televizyon kartı varmış, babamın içerideki pc'sinde. Babama sorduğumda yeni almak için bana yeni alma içerdekini takarız ama driver lazım dedi. İnternetten driver bulabilirmiyim bu alete? Markasına bakıp fln daha detaylı bilgi vericem fakat genel olarak tv kartı driverları olan bir site biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 MoreTV diye bir program var, driversız da çalıştırıyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 kartın markasını ve modelini (kartın üstünde yazıyordur modeli muhtemelen. yazmıyorsa chipsetini) googleda yazarsan ne kadar driver sayfası varsa listeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ChrisTV Lite kur driver falan gerekmiyor. Kendisi hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 chris tv süper bir program onu kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bazı kartlar uyumsuzluk çıkartabilir ama uyumsuzluk çıkarmıosa rahat rahat bulursun driver'ı dert etme. (uyumsuzluk işletim sistemiyle olmuştu benim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar