ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 dün ödeme yaparken 3 farklı kartla denememe rağmen üçünde de hata verdi ve 24 saat blockladı ödeme olayını. bu üç karttan bi tanesinin limit doldu fakat diğer ikisinde daha bayağı bi kullanılabilir kredi mevcut. Sorun acaba türkçe karakterden kaynaklanıyor olabilir mi? örneğin ömer yazıyorsa kart sahibi isminde omer şeklinde mi yazacağız yoksa ömer şeklinde mi yine? eğer bugünde hatalı girersem 72 saat blocklayacağını söylüyor. ulem blizzard a bak yaf. para manyağı olmuşlar yaptıkları işe bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Türkçe karakterden sorun olacağını sanmam, banka ile konuşmayı denedin mi? Bazen kartlar internet üzerinden alışverişe kapalı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 yaf şu türkçe karakter olayı kesin olarak nasıl yapılıyor? çünkü önceden kendi kartımla ödeme yapıyordum türkçe karakterde bir sorun olmuyordu ismim türkçe karakter içermediği için. ama şimdi annemin kartıyla yapacağım isminde 2 tane türkçe karakter var. zişan ismi. direk ZİŞAN diye mi yazacağım yoksa ZISAN şeklinde mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 benim ismimde turkce karakter bollugu var ama odemelerde sorun yasamiyorum. banka ile konusup problemi sormak daha dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 rahatısz türkçe karakterleri kullanıyorsun yane? bugün bi deneme daha yapacağım o zaman eğer sorun olursa yine artık yarın ararım bankayı ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 yok ğ yerine g yaziyorum. turkce karakter kullanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 abe o zaman sorun benim türkçe karakterleri kullanmamdan kaynaklandı. ben büyük harflerle kullanıyorum direk türkçe karakterleri. O zaman yazarken ZİŞAN şeklinde değil ZISAN şeklinde yazmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 küçük harflerle yaziorum ben soyadımı içinde iki adet ü mevcut sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 iyide yanlış hatırlamıyorsam o formun başında küçük harflerle doldurunuzgibi bişi yazıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 aynı kartla aynı işlemi yine gerçekleştirdim 3 deneme hakkı olduğu için ilk denemede aynı şekilde büyük harflerle türkçe karakter kullanarak yazdım ve sorun çıkmadı bu sefer. çok ilginç gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar