Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 selam, abimin düğünü için sinevizyon yapacağım bunun için ne kullanmamı önerirsiniz? sinevizyon: hani bu gelin ve damatın fotoğrafları slayt şov gibi gösterilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 pc ye projeksiyon cihazı bagla beyaz perdeye yansıt. powerpointle falan ya da herhangi slayt özelliği olan image görüntüleyicileriyle. irfanview olabilir misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 windows movie maker genuine choice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Sony Vegas :P hani ben biliyorum ya havalarıma bak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Adobe Premiere var ama çok profesyonel :) Movie Maker işini görür hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yalnız güzel fikirmiş takdir ettim benim düğünüme de hazırlayın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Güzel fikir dediğin orjinal bir olay değil ki =) Çok düğünde olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hiç görmedim gerçekten belki bulunduğum şehirde pek olmuyor .olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Olabilir niye olmasın da biraz daha sakin. Bu aralar pati gençliği pek bir gergin, olumsuz etki yaratabilecek her türlü olaydan mümkün olduğunca kaçınmaya çalışalım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bence kasış programlara geçme, zaten çok pro bir slaytada gerek yok, power point ile hallet işini not: bende istiom düğünümde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 dügünümde basıcam parayı hologram gösterisi yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 izabel dövecek kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 flashda yap müzüklü felan. canım motion tweenim benim(: iiki varsın aşkım(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ne gösterilecek peki davetlilere, ben onu annamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: hani bu gelin ve damatın fotoğrafları slayt şov gibi gösterilir ya demiş adam ve kafasını bence karıştırmayın. power point ile müzikli de olabilecek şekilde istediğini çok kolay yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 orjinalleri ordaya fotografa ne hacet? ama emeğe saygı elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=OoEqonS21gQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 @aragorn ortamı kasacak bir şey söylenmedi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bizim oralarda fotograftan ziyade, kina gecesinde ne olmus halayda ne olmus ne bitmis onlar gosterilir. hos bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar