Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asansöre işemek

Llama

Öne çıkan mesajlar

bizim ilkokulda mehmet çoban vardı.
ilkokulda 1920lerden kalma devyarasa tavanı yüksek ahşap yerler falan.
2. kattaki sınıfta ahşap tabandan tahtanın birinde sınıfın köşesinde budak varmış o budak çıkmış alt kattaki sınıf görünüyoırdu.
mehmet çoban dediğim şahıs ordan aşagıya işedi abiii. sdfsd

[ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 16:47 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ayıp dene bişi var llama :) neden açık bahçeye fln filan işemiyorsunda, apartmanda en çok kullanılan ve kokunun en çok hapsolabileceği bi yere işiyosun anlamadım

çocukluk işte yaptık zamanında eğlence gülmek falan filan
niye diye soran arkadaşımızda cevap olsun bu
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu benim hiç böyle anım yok, ben mi garibim? Özendim şimdi... Aksi gibi yeni taşındık, yeni evimiz de zemin kat asansör de gerekmiyo :p

En fazla dağcılığın kış eğitimi kampında kara ismimi yazardım işeyerek geceleri, gerçi tüm erkekler yapardık, ertesi sabaha bir de donmuş olurdu ordaki izler hafif sarımsı renkle kızlar laf eder dururdu. Yarıştırırdık kim daha güzel yazıyo diye, bir arkadaş ismindeki "Ö" harfinin 2 noktasını bile koymuştu, üstelik de tam yan yana tam hizalı olarak. "keskin nişancıyım lan" diye geziniyodu

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 03:09 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Şaka bir yana düşündüm de benim de hiç böyle bir anım olmamış lan. Eksiklik mi bende, fazlalık mı olanlarda sadfsadf

@Adreth:
Penceredense ne yarışması ki bu? Kiminki daha önce yere değicek diye mi?

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 17:20 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de dün değil ondan önceki gün okuldan çıktık Sirkeci'ye indik Üsküdar vapuruna bincez ordan Kız Kulesi'ne geçip fiyat sorcaz yemek için falan... Her neyse. Üsküdar İskelesi'nde vapura bindik daha kalkmadı bi kaç dakikası var. Dayının teki geldi (kafada İBB şapkası). Dayı karadaydı ama tam denize doğru bize bakıyo yani vapurla arasında 5 metre mesafe falan var. Herif genital bölgesini kaşıyordu. Arkadaş döndü "Oha napıyo lan bu?" dedi. Herif sonra çok soğukkanlı bi biçimde fermuarını açtı çıkardı işemeye başladı. Yanımızdaki teyzeler "PÜÜ Allah belanı versin seniin" falan diye bağırmaya başladı biz o sırada yarılıyoruz tabi. Dayı da hiç çekinmeden devam etti bitirdi ve çekti gitti... Unutmayacağım bi olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...