Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Undying imbası ve hayvanlığı

Dev

Öne çıkan mesajlar

Replaydaki genklerimize bakıp undyingle oynayan arkadaşı kesmekte ne kadar zorlandığımızı görüp undying'in yasaklanması kampanyasına bir desteği de siz sağlayabilirsiniz. IceFrog duy sesimizi , nerf pls!
Replay burada

edik: link kırıktı düzelttim

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 19:14 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

skadi radiance assault kimse tutamıo cok feci bise replayı izliyorum

tamamını izleyemedim waktim yoktu ama base attackı cok feci bise bu undyingin bugun bizde kafede oynarken milli seferberlik ile kesiyorduk
hayatımda ilk kez rikiye manta yapanı gördüm cok sasırdım hala mantıgınıda anlayamadım

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 22:09 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ne noobum nede baska birsey 2 yıldır dota oynarım samsunun en ii dota takımının üyesiyim gel sen burada benim oyunumda manta yap sonun ne oluyor gör riki dedigine sy yapılır butter yapılır manta hala bana bombos gelio

total noobmus zzzz

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 22:26 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim oynadığımız oyunun replayi galiba

şimdi adam zaten oyunun yüzde 75ini level25 oynadı
başlarda hiç kesmedik baya kastı
zaten çıkan adamın itemlerı, parası vs. iyice kastı
armoru fazla

belki her char bunları yapsa ölümsüz gibi takılamaz ama yukardakiler olduktan sonra da o kadar da garip deil

zaten tek te dalmıyordu, yanında hep hero vardı

neticede ezemedik ama gayet güzel kazandık oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

Basta karsisinda olan ben de ursa ile oynayinca, ve ekmek ilk etrafimda bulunmasi halinde bile hp goturen skille verince, ben kasamadim, haliyle o kasti. Ama 6.44b de bir ayar cekilcegini sanmaktayim son gelen herolarin alayina. abarti ozellikleri var.

[ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 00:27 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kastırmazsan hiçbi hero kral olmaz hiçbi hero yasaklanmaz.elini kolunu sallaya sallaya kasmıs adam.karşıdaki herolarında antisi zaten.kesinlikle yasaklanmasın.heronun nesi iyi.int ama int kadar str var ogre hesabı.he bana kalırsa s.warrior yasaklansın str ci range mi olur.ayrıca hangi heroya skadi assault bilmemne yaparsan coşar.herneyse.no yasak

edit : heartstopper's aura mükemmel imba ama bak ona bişi diyemem

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 22:09 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...