Dev Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Replaydaki genklerimize bakıp undyingle oynayan arkadaşı kesmekte ne kadar zorlandığımızı görüp undying'in yasaklanması kampanyasına bir desteği de siz sağlayabilirsiniz. IceFrog duy sesimizi , nerf pls! Replay burada edik: link kırıktı düzelttim [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 19:14 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 different versiyon diyor :( izleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 :( 1.20c kullanıyorum, haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 frapsla videoyu çekseniz de biz de izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ya pru fraps kaç mb yapçak , replay kaç mb ? allahaşkına zaten wc3 ü olmayan adamın imbalığını anlamaz, wc3ü olan da izler. laf olsun diye konuşuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Çok da hayvan gibi gelmedi, hpsi az bikere,büyülerinin de cooldowni uzun hem.Templar assasin ftw derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 wc3 cd'm yok ve izlemek istiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 niye uğraşıyorum ki peh [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 20:24 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 skadi radiance assault kimse tutamıo cok feci bise replayı izliyorum tamamını izleyemedim waktim yoktu ama base attackı cok feci bise bu undyingin bugun bizde kafede oynarken milli seferberlik ile kesiyorduk hayatımda ilk kez rikiye manta yapanı gördüm cok sasırdım hala mantıgınıda anlayamadım [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 22:09 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 undyingin hpsi mi az? lvl 25de 3.5k hp goruyorum ben haliyle olmuyorumda, ustune super pusher. ekmek bana sectirmemek icin aldi yoksa gidip sacmasapan bilmemne assasin sececekti. rikiye mantanin mantigini kavrayamiyosan total noobsun derim ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ne noobum nede baska birsey 2 yıldır dota oynarım samsunun en ii dota takımının üyesiyim gel sen burada benim oyunumda manta yap sonun ne oluyor gör riki dedigine sy yapılır butter yapılır manta hala bana bombos gelio total noobmus zzzz [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 22:26 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 İstediğin takımın üyesi ol, itemları böyle standardize ediyorsan ben sana iyi bir dota oyuncusu olduğunu söyleyemem malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bizim oynadığımız oyunun replayi galiba şimdi adam zaten oyunun yüzde 75ini level25 oynadı başlarda hiç kesmedik baya kastı zaten çıkan adamın itemlerı, parası vs. iyice kastı armoru fazla belki her char bunları yapsa ölümsüz gibi takılamaz ama yukardakiler olduktan sonra da o kadar da garip deil zaten tek te dalmıyordu, yanında hep hero vardı neticede ezemedik ama gayet güzel kazandık oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Basta karsisinda olan ben de ursa ile oynayinca, ve ekmek ilk etrafimda bulunmasi halinde bile hp goturen skille verince, ben kasamadim, haliyle o kasti. Ama 6.44b de bir ayar cekilcegini sanmaktayim son gelen herolarin alayina. abarti ozellikleri var. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 00:27 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Pandaya gelmesin lan çok imba olmuş o da :) Aplarda uzun süre alacağım bir hero olacak büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Undying bence de çok imba ama ekmek'in item buildi çok iyi değilmiş bence.travel radience hyper kasınca durdurulamıyor asıl mekayla necro yu kasmak bence gereksiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 necroyu bende riki oldugu icin + str + toughness aurasi + mana burnu icin tercih etmistir. ayrica meka da armor bonusu ile hayat kurtaran bir item. varligi yeten bir hero bence, tam bir takim herosu. ama fazla iyi, bristlebackten beter olucak tank ozelligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 betada nerf yicek cogu yeni hero. undying başta olmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Yemişler zaten, dün betayı oynadık. Adam olmuşlar sonunda. Troll e ve Undying e nerfler gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 iyi olmus o undying nolmus oyle masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 kastırmazsan hiçbi hero kral olmaz hiçbi hero yasaklanmaz.elini kolunu sallaya sallaya kasmıs adam.karşıdaki herolarında antisi zaten.kesinlikle yasaklanmasın.heronun nesi iyi.int ama int kadar str var ogre hesabı.he bana kalırsa s.warrior yasaklansın str ci range mi olur.ayrıca hangi heroya skadi assault bilmemne yaparsan coşar.herneyse.no yasak edit : heartstopper's aura mükemmel imba ama bak ona bişi diyemem [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 22:09 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 templar asassin nerflensin asıl o ne öyle be :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 undyingle delayi deli ettim lan partyde ehuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 arde undying gelmesi de ayri bi baldi da, sizin kuleleri daha once aldik biz, takim noob allstarz olmasa sansiniz yoktu ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar