nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: taktıran sensin durup dururken ortaya laf atıp. taktırmayana niye takalım ki adam gayet medeni bi laf etmiş sırf ortalığı bulandırmak için konuşuyosun nocom. aa terbiyesiz aklın sıra bana laf mı soktuğunu sanıosun sen ufaklık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 topik kilitlenir umarım konu çok saptı sayemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 adama melez falan diyip durmayın bi ırkçılık yapmadığınız kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: topik kilitlenir umarım konu çok saptı sayemde kabul ediyorsun senden olduğunu amaç o zaten dimi orada roberto carlos fenerbahcede diye görmek istemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 sana bir kez daha inanamadım kazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: kabul ediyorsun senden olduğunu amaç o zaten dimi orada roberto carlos fenerbahcede diye görmek istemiyorsun yuh artık deniz yuh ayrıca melez adama ne dememizi istersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ben anladım nocom kasma sen :D:D:D:D roberto carlos diyebilirsin ya da carlos ve robertoyu tek kullanırsan da anlarız uzun geliyorsa bu arada blackchaos konu dışında falan yazıyor görürse bu tartışmayı sıçtık gelirse kaçarım ben direk :D:D yavru kartal_dnz diyip duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yok ırkçılık olarak söylenmedi deniz orada bence bu kadar da büyütmeye gerek yok olayı ama adam o kadar provoke ediyoki insan ne düşünceğini şaşırıyor. başkanınıza söylede 34 yaşında kel bi melez ayarında futbolcu almaya kasmasın onuda alamazsınız sdsfasd baki iyi bak o. baki on the move. nocom gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 biliyorum saka yapıyorum zaten :D baki daha iyi carlostan nasıl karşılaştırmaya cürret edersin aman stifler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 tabi lan ingiltere altyapisi almis gencecik kel melez baki varken ne gerek var sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 said: Roberto Carlos, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Önümüzdeki yıl Fenerbahçe ile kazanabileceğimiz tüm kupaları kazanmak istiyorum. Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğun yanı sıra Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de önemli başarılara imza atmak istiyorum. Fenerbahçeli olmaktan çok mutluyum'' dedi. Arkadaşın Türk futbolunu tanımadığı nasıl belli oluyo ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 esprü mü yaptın şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 yo tamamen gerçekler [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 19:15 tarihinde, RayCharles tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 tanımıyor olabilir de aklınca fb tr kupasını alamaz öyle birşey düşünmesi saçma demeye getiriyorsun herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Size bir müjde daha vermek istiyorum Makaay veya Trezeguet ikisinden biri geliyor şaka yapmıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aziz mi aradı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 evet öyle görünüyor 1-2 haftaya belli olur ve muhtemelen trezeguet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 trezeguet olurda takıma bir yararı dokunmaz gibi geliyor. Asıl yararı dokunacak olan Makaay ama onu da almak çok zor,alırsa asıl bombayı bence patlamış olur Fenerbahçe.Carlos'tan daha yararlı bir transfer olur takım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 fenerin en az 2 forvet alması gerek ve bence 1i yıldız olur böyle bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Trezeguet'yi almak zor asıl. Makaay tırt bir adam, evet Tırt. Ne zamandır büyük bi takıma gidecek. En büyüğü Bayern oldu orada da adam gibi oynayamadı zaten. O gelebilir ama Trezeguet çok zor. O Anelkanıza Kezmanınıza benzemez kaliteli adam. Kendini de bilir Anelka gibi "Ben Henry'den iyiyim" demez :D Ayrıca fener'in hücum hattında takviyeye ihtiyacı yok. Yıldız yıldız, nasıl aldık ama ezikler alamazsınız siz dediğiniz kezman nooldu da 2 forvet gerekti birden?? Esas Semih gibi adam harcanıyor ona yanıyorum. Adı Semih Şentürk değil de Semih de Souza olsa oynardı. İlla yabancı olacak. İşte bu yüzden sınırsız yabancıya karşıyım. Kaliteli Türk adamlar yerine tırt yabancı adamlar oynatma hevesi. Sanki her brezilyalı bi kaka, ronaldinho, ronaldo.. Çok konuşmuşum be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 yazıyosun yazıyosunda makaay bayernde dogru düzgün oynayamadı diyosun hepsi boşa gidiyo. 108 maç 70 gol. oynayamamış evet. sonra gelip bu adamlarla futbol tartışıyoruz biz. hata bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 hahahahaha istatistiğe bak 100 gol olmamış ayıp :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Adamı seyrediyoruz heralde, genel olarak nobre tarzı beleşçi bir adam. Trezeguet'nin sol ayağı olamaz makaay. Bence Kezman bile daha iyidir ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Roy Makaay dan bahsediyosunuz dimi? peki Trezequetten kat kat kaliteli bir adam.Bayerni sırtladı. Fistanda yazmış zaten 0.7 gol ortalamasıyla oynayan adama iyi değil diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar