Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Aslında yeni bir film değil,geçen sene girmi$ vizyona.Türü komedi/dram olarak geçiyor.Ba$ rollerde ise en tanıdık sima olarak zach braff (scrubs'daki J.D) var,hatta bir de rachel bilson(the o.c deki summer) var. Filmde, küçüklükten beri beraber olan 4 arkada$ın biraz kadınlar biraz da evlilikle ilgili dü$üncelerine yer veriliyor.Gerçi bunun yanında yapılan hatalardan nasıl ders çıkarıp,sorunlarla nasıl yüzle$ilmesi gerektiğine de değiniliyor. Ayrıca filmde çok ho$unuza gidecek repliklere de denk gelebilirsiniz.En azından kendin adıma söyliyim :) Vaktiniz varsa izleyin,zamanım bo$a gitti demezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ben çok seviyorum bu filmi. garden state i seven bunuda sevebilir bence. çok tatlı diyaloglar var içinde filmin.. çoğu uzun ilişki yaşayan insanın kafasındaki sorular var filmde garip hissediyo insan izleyince girişteki snow patrol şarkısı ile gönüllerde taht kuruyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Zach Braff 2 senede bir o aralar moda olan bi hatunla benzer bir film çekecek, o filmler hakkında başlıkları açarken bu yazdıklarımı hatırlamayacaksınız ama ben quotelayacağım çünkü ben böyle bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 the ex diye bisey vardı izlemedim benzerligi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bende indirdim izlemedim the ex i,izleyince yazarım varsa.ben en çok garden state i yazıp yönetenin zach braff olmasına şaşmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 valla filmin bazı noktaları çok boşta kalmış pekte beğenemedim. sonu falan acayip bitti öbür kız nolcak falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 said: Zach Braff 2 senede bir o aralar moda olan bi hatunla benzer bir film çekecek, o filmler hakkında başlıkları açarken bu yazdıklarımı hatırlamayacaksınız ama ben quotelayacağım çünkü ben böyle bir insanım. o iki sene aralarinda kalan hatunlari da scrubs'a konuk oyuncu olarak aliyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=12041433 michael cok adiydi lan filmde, ehahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Zach Braff a biraz konuyu sonlandirma dersleri verilmesi gerektiigni dusunuyorum, ve evet, arcane in dedigi gibi, zamanenin guzel kizlairni alip film niyetine yiyo adam gunumuz nuri alcosu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Son 2 haftadir araliksiz soundtrackini dinliyorum (shuffleda denk geliyor bazen boyle seyler tam unutmusken, tuketiyor hic yere) Cok sevdigim bi filmdir, izlemenizi oneririm kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Çok boş geldi bana ya, herşeyi geçtim. Rachel' (Kim) a noldu bi gösterin yani. Bizim elemanın kıza hayır dedikten sonraki kısmını forwardlayarak izledim. Enteresandı, halbuki Garden State' i nekadar çok sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 senaryo konusunda zach braff e fazla yüklenmemek lazım diye düşünüyorum zira bu film daha eski(2001 yapımı) bi italyan filmin yeniden yorumlanışı. italyan çekimi bana daha başarılı gibi geldi ama zach braff in de sinematografi konusunda harikalar yarattığını düşündüğümü de belirtmek isterim. tabiki zach braff in olduğu her yapımda olduğu gibi soundtrackler müthiş. italyan yapımını merak edenler için L'ultima Bacio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Evet bu arada, bu filmi Garden State ile karistirmayin. Zach Braff sadece oynuyor, ne yonetmen ne de senarist yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 abiş ben bu filmi sevmiştim güzel yani izlein izletin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 rachel bilson hariç güzel bir yanını bulamadım filmin izlemek zaman kaybı gibi bişey, american beauty nin yüzde 4'ü kadar anca eder, nedense ona benzettim tarzını, biraz andırdı, kıyaslama gereği uyandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 zachin soundtrackte bariz bir etkisi var bence bu arada film bu akşam kanal 1 deymiş, türkçe dublaj tabi ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 izledim fena değildi. ama ahış şahım bir film hiç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar