vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Ardeth said: ben direk bunu bir dergide umut sarıkaya olarak okuduğumu hatırlıyorum ama sdf evet ya ben de. uykusuz? ama yine okudum yine kahkaha attim, fevkalade =P
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 her okuduğumda kopuyorum =) bir daha okusam, bir daha koparım hakim bey.
Arma Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bende forumlardan görüp araklamıştım. Hatta Masteis çıkmıştı arakladığım adam. :]
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 "niye böyle olduk biz?" der gibi baktım. "ne diyorsun?" der gibi baktı bana. "niye böyle olduk diyorum?" der gibi tekrar baktım. "ne diyorsun anlamıyorum" der gibi tekrar baktı bana. "neyse s..ktir et" der gibi baktım. s..tir etti alışverişe devam etti. bir güle güle demeden. Burasi beni benden aldi lol
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bende yaşayan eleman pati diye saf saf okuyorum pehhh
Öne çıkan mesajlar