Peter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 offff :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 çok oldu bu yazıyı okuyalı.. süper ya :D bir da hamamböceği yazısı vardı. o da güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yazik yaf adamin basina gelmeyen kalmamis. Bu duruma dusmek kimse istemez sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 vay be kaçırmışım bu yazıyı ne güzel dile getirmiş adam tebrikler vallahi. durum pek bi eglenceli olsa da bir yandan ciddi ciddi aşık oldugu kız karşısındaki hissini düşününce üzülüyor insan okuduktan sonra suratlarda beliren tepki de komik olur aslında. böyle bir kararsızlık gülerken ağlasam mı karmaşası hakim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 super yaw eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ekip halinde mi geziyorsunuz birader siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Umut Sarıkaya yazısı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 patito yiyip di$ari annesinin terlikleriyle cikan bi insan uzun bir sure a$ktan mahrum kalacaktir.. patito ne lan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 patito'ya laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 evt ya patito ne yaw bende ona takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 peder zickler rulz http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=peder+zickler+milli+marsi%2F%40peder+zickler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bi de fanta falan da icmiyo direk damardan, le-port.. ucuzcu adam ,kim versin sana lol. du$unsenize, kizla ba$ba$a yemek yicekler kiz $ampanya $arap beklerken herif le porta aciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 patito: Bim'in 80 kuru$luk no name patates cipsi. hay bin kunduz turbo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Benim de uykusuza yolladığım yazı vardı ben de mi koysam buraya dfsdf.Bi de bu umut sarıkayanın diye hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Umut Sarıkaya olması muhtemel, çünkü onun tarzında bi yazı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 SeaGle said: Umut Sarıkaya olması muhtemel, çünkü onun tarzında bi yazı resmen http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=9607645 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ben de yazıyı umut un kitabında okudum diye hatırlıyorum.Dergide çıkmamış olabilir Bu arada benim yolladığım yazı şöyleydi. Son dersti,eve dönebilmek için benden borç para istedi vermeyeceğimi söyleyince nedenini sordu.Seni sevmiyorum dedim.Bunun üzerine seni arkadaşım sanıyordum temalı uzun ve etkileyici bir konuşma yaptı.Başını dinledikten sonra aklım başka bir şeye gitti.Konuşması bitince çok etkilenmiş gibi yaptım.Sonra kendimi kaptırıp ağlayarak sınıftan dışarı çıktım tuvalete gittim.İki kişi şaka amaçlı itişiyordu onları gözyaşları içinde zorla ayırdım "olm yapmayın laaan" dedim.Bir tanesi çok etkilendi diğeri üzerime yürüdü.Kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Umuttan feyz alınmış olması muhtemel diye düşünüyorum. Sözlükte kaynaksız arakçılığa pek müsama gösterilmez çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 arama ya inanıyorum off bim de eski sevgiliye rastlamak,müthiş ya yarıldım gülmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 abi ilginctirki ben penguende alpay erdemden okuduguma eminim resmen bu hikayeyi yani %100 penguende okudum ama pederin yazi daha eski gorunuyor bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ben direk bunu bir dergide umut sarıkaya olarak okuduğumu hatırlıyorum ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 eminim ya bu lombak ta çıkmıştı. dfgdfg yok yok ama gerçekten süpermiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 peder zickler bi röpörtajında baya sövmüştü "bimde eski sevgiliyle karşılaşmak" adlı yazıyı o yazmadı diyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 peder zickler/bim de eski sevgiliyle karsilasmak tuh be soylemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar