Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost ile ilgili en gerçekçi teori by Andrew Smith


JsH

Öne çıkan mesajlar

Bu arada tüm yorumları göster diyip "Ahmet Sevim"in yorumuna bakın abi. Roflcopter

edik: dayanamadım koyuyorum buraya ;

Ahmet Sevim tarafından 25 Mayıs 2007 11:15 tarihinde
BUNLARIN ALAYI FISSS...
Milletin zihnini bulandırmak için neler yapıyorlar. Allahın kurduğu muazzam sistem sanki yetersizmiş eksikmiş gibi insana hilkat ötesi vasıflar yükleyerek doğaya hükmedebilecekleri yaradılışı değiştirebileceklerini düşünmelerini sağlamak gibi sinsice fikirler ; başta süpermen ve spiderman olmak üzere insanüstü varlıklar formunda müşahasslaştırılıp genç dimağlara zerkedilerek tevhid inancını bozmak istiyorlar. Tüm bu senaryoların gerisinde yahudi marvel comics'in ve haim sabanın olması da ayrıca manidardır

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 19:39 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam dizinin verdiği 10tane ipucundan 2 tanesini almış, diğerlerini hiçbir yere konduramamış.

O aldığı 2 taneye 8 tane de kendisi kafasından şey eklemiş ki hiçbiri dizide yok, ipucu yok, hatta kafasından isim bile bulmuş eklemiş.

Sonra o 2+8=10 maddeye dayalı bir teori yazmış.

Pek de öyle süper değil hatta iyi bir teori bile değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu teorinin konusu burada açılmıştı ve konuşulmuştu orada da bana saçma geldi şimdi de saçma geliyor. Ama yeni konu açılması iyi oldu çünkü güncel halini okudum. Uzun hali okunursa ne kadar yalan olduğu anlaşılan bir teori. Ayrıca kesinlikle Lost herkesin teorilerinden farklı gelişip bitecek çünkü adamlar sürpriz istiyor. Hatta bazı teorileri kendileri salıyorlar nete. Tutan bir teori çıkarsa anında değiştirirler ki ellerinde adam gibi bir son olduğunu sanmıyorum. Bence hala sonuna karar vermediler, ki mesela sonunda birşey yapacak şu adam diye konuştukları adam çıkıp da 5. sezonun sonunda diziyi bırakırsa ne olur? Ya da bir insider dizi hakkındaki senaryoları dışarı yayarsa. İşte bu yüzden senaristlerin kafasında olmalı ve her an değişken olmalı. Bir sabah tuvalette gazetesini okurken aklına gelecek yeni bir fikir diziyi değiştirebilir. Hiçbir teori için boşu boşuna "ahanda bu gerçe" demeyin sakın ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamın teorisi mi afallatıcak senaristleri.

Adamlar teorilerin ortaya çıkmasına sebep olan dizileri yapıyorlar ve öyle diyorsunuz.

Adamlar hikayenin ana hatlarını çoktan planlamışlar. Mesela Lostpedia'da 1. sezondan itibaren Charlie'nin geçirdiği tehlikler yazıyor. Yani bunlar tesadüf değil bence. En azından bir sezon planlıyorlar (bkz.: the man from talahassee).

Yine herkesi ters köşeye yatıracaklar bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...