JsH Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=243433 okuyun ve düşünün biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mantıklı geldi bana. Hatta bayağı mantıklı. Ama yapımcılar konu böyle değilse 4. sezon girişinde bir pik yaparlar aklı kayar izleyicinin. Belli olmaz, lost'a güvenilmez diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bu arada tüm yorumları göster diyip "Ahmet Sevim"in yorumuna bakın abi. Roflcopter edik: dayanamadım koyuyorum buraya ; Ahmet Sevim tarafından 25 Mayıs 2007 11:15 tarihinde BUNLARIN ALAYI FISSS... Milletin zihnini bulandırmak için neler yapıyorlar. Allahın kurduğu muazzam sistem sanki yetersizmiş eksikmiş gibi insana hilkat ötesi vasıflar yükleyerek doğaya hükmedebilecekleri yaradılışı değiştirebileceklerini düşünmelerini sağlamak gibi sinsice fikirler ; başta süpermen ve spiderman olmak üzere insanüstü varlıklar formunda müşahasslaştırılıp genç dimağlara zerkedilerek tevhid inancını bozmak istiyorlar. Tüm bu senaryoların gerisinde yahudi marvel comics'in ve haim sabanın olması da ayrıca manidardır [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 19:39 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ahah troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 evet senaryoyu değiştirmeleri muhtemel ama o zaman diziyi nasıl bi sonla bitircekler sonuçta mantıklı bi son oluşturmaları lazım.bu adamın teorisi senaristleri afallamıştır bakalım görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ya herkes kendine göre bi teori üretebilir bu kişide böyle bi teori üretmiş işte destekli bir yanı yok olur olur ama hani bak dogrudur kesin diyebileegim bi kanıtı yok bana kalsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 :D manyağ len bu herif aşırı lost bağımlısı heralde aşırı dozdan kaybedebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Hİç kendinizi hırpalamayın, bu senarist milleti çok sinsi. İddiam o ki en bi alakasız sona bağlarlar. Netice itibariyle bütün ipler adamların elinde, onların düşünmemizi istedikleri dışında pek birşey düşünemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ya lost akıl hastası bi dizi. henüz hiç bi olayı doğru tahmin edemedim ben şahsen hep acayip şeyler oluyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ii güzel yazmış da bunların doğruluğunu kanıtlayacak ne var ki dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 gayet güzel teoriler ama diğer milyonlarca teoriden daha gerçekci ya da inandırıcı gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bu adamin her teorisi olay oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 TÖBE ALLAH TÖBE SÜPAN ALLAH RABBİM SEN BİZİ KORU ŞEYTAN LOSTTAN BYE kanal7 style [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 02:24 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Adam dizinin verdiği 10tane ipucundan 2 tanesini almış, diğerlerini hiçbir yere konduramamış. O aldığı 2 taneye 8 tane de kendisi kafasından şey eklemiş ki hiçbiri dizide yok, ipucu yok, hatta kafasından isim bile bulmuş eklemiş. Sonra o 2+8=10 maddeye dayalı bir teori yazmış. Pek de öyle süper değil hatta iyi bir teori bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 O isimler sıkış değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 şu adamın yazdıkları bu filmin senaryosunu kesinlikle altüst edecek.Bir bakın amerika daki sitelere şu teori için insanlar neler yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bu teorinin konusu burada açılmıştı ve konuşulmuştu orada da bana saçma geldi şimdi de saçma geliyor. Ama yeni konu açılması iyi oldu çünkü güncel halini okudum. Uzun hali okunursa ne kadar yalan olduğu anlaşılan bir teori. Ayrıca kesinlikle Lost herkesin teorilerinden farklı gelişip bitecek çünkü adamlar sürpriz istiyor. Hatta bazı teorileri kendileri salıyorlar nete. Tutan bir teori çıkarsa anında değiştirirler ki ellerinde adam gibi bir son olduğunu sanmıyorum. Bence hala sonuna karar vermediler, ki mesela sonunda birşey yapacak şu adam diye konuştukları adam çıkıp da 5. sezonun sonunda diziyi bırakırsa ne olur? Ya da bir insider dizi hakkındaki senaryoları dışarı yayarsa. İşte bu yüzden senaristlerin kafasında olmalı ve her an değişken olmalı. Bir sabah tuvalette gazetesini okurken aklına gelecek yeni bir fikir diziyi değiştirebilir. Hiçbir teori için boşu boşuna "ahanda bu gerçe" demeyin sakın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bana hiç inandırıcı gelmedi, sıkmış kafasından bişeyler.bence bunlar atlantise düştüler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Adanın tek ihtiyacı Coşkun.. Kadınlar hamilede kalır, kariyer de yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 evet, co$kun eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 jacob ile black smoke'ın aynı olduğunu iddia ediyor sanırım. bana gerçekçi gelmedi bu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 inandırıcı etkiliyici düşündürücü olabilitesi yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bu adamın teorisi mi afallatıcak senaristleri. Adamlar teorilerin ortaya çıkmasına sebep olan dizileri yapıyorlar ve öyle diyorsunuz. Adamlar hikayenin ana hatlarını çoktan planlamışlar. Mesela Lostpedia'da 1. sezondan itibaren Charlie'nin geçirdiği tehlikler yazıyor. Yani bunlar tesadüf değil bence. En azından bir sezon planlıyorlar (bkz.: the man from talahassee). Yine herkesi ters köşeye yatıracaklar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 adamlar yemek pişirmiyor ki dizi çeviriyor, öyle tuvalette sıçarken kafasına göre değiştirmez o zaman süpriz olmaz olaylar bağlı olmaz. mesela simpsons, south park falan öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ben de jacob'la blacksmoke un aynı olduğunu aynı değillerse de smoke un jackoba bağlı olduunu düşünüyorum Ama teorinin geneli için dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar