Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik izmirde buluştu en sonunda ( ama eno gelmedi :p)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fotoğraf makinesinin pili bitti ya of. pil de aldık çalışmadı. yani ne bileyim. kıl işte. heuea[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Mesaj tarihi:
Ne iyi oldu İzmir tayfasının buluşması, bir sonraki buluşma daha da güzel olacak gibime geliyor, sonuçta hepimiz kafa dengi çıktık. :)

Paintball için ilgileneceğim arkadaşlar, sanırım bir arkadaş birkaç kere gitti, telefonu varsa arar fiyat, yer, vb. detayları öğrenip burdan yazarım.
Mesaj tarihi:
Her ne kadar bir üçlü pek bir çekingen olsa da iyi bir buluşmaydı :) Bir eğlendik bir eğlendik, gelemeyenler çatlasın.

Hatta toplam 31 kişiyi satmış birisi falan varsa aramızda - ki olmaz hani ama.. - o iyice çatlasın :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
şimdi bu tanışma olayıydı. bi dahaki sefere en güzel aktiviteyi biz yapacaz. paticik izmir power.

hem ben foto makinesinin pillerini şarj etmeden de getirmicem. resimde koycaz. ohh :)[hline]Feel so good, I feel so fine
Mesaj tarihi:
istesende istemesende vururum zaten :)[hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
said:
Eno, 29 September 2003 20:56 tarihinde demiş ki:
eh be kemal abim
:)
Paintball maçında söz. Herkesin kafama bir defa boya tüpü boca etme hakkı olacak.. Bendensiniz
:p[hline]Profocio Hosting

Ooo işte eğlence diye buna derim ben![hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
said:
ShARkY, 29 September 2003 00:14 tarihinde demiş ki:
Her ne kadar bir üçlü pek bir çekingen olsa da iyi bir buluşmaydı :) [hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
www.ekohost.net
]www.ekohost.net

çekingenlikle bi alakası yoktu onun sadece masaüstü hakkında fazlaca birşey bilmememizle alakası vardı. yoksa çekingenlikle bi alakası yok.:)[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
Her şey daha güzel forumlar için...
.:LevieMaxilackOnline:.
Mesaj tarihi:
amma masa tenısı merakı varmıs yav sızde :)[hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
abi masa tenisi bana uyar da bilen bilmeyen var yani şöle bi paintball yapsak çok iyi olur
daha önce hiç yapmadım yani deneyim olur :)
ama havalarda soğudu sux[hline]Feel so good, I feel so fine
Mesaj tarihi:
bence paintball oynayalım ama eno bişi giymesin üzerine biz de sürekli bi yerine ateş edelim sattığı kişi sayısı kadar, böle mosmor olsun heryeri=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Mesaj tarihi:
paintball hikaye hem keriz parası ben sizin için toplara yağlı boya doldururum. raketlerle birbirinizi vurursunuz. biraz abanmanız gerekçek ama :) hem caiz diğil bikerem paintball
Mesaj tarihi:
15 kişi fln olursak birde istediğimiz kadar oynuyabilceksek ankaradakiler gibi ben varım piknikte yaparız en alasından :).[hline]Alma?
Mater?
  • Yeni Oluştur...