Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 resim va mı resim, ne konuşmuşunuz napalım biz.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
metboy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 fotoğraf makinesinin pili bitti ya of. pil de aldık çalışmadı. yani ne bileyim. kıl işte. heuea[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Ne iyi oldu İzmir tayfasının buluşması, bir sonraki buluşma daha da güzel olacak gibime geliyor, sonuçta hepimiz kafa dengi çıktık. :) Paintball için ilgileneceğim arkadaşlar, sanırım bir arkadaş birkaç kere gitti, telefonu varsa arar fiyat, yer, vb. detayları öğrenip burdan yazarım.
sharky Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Her ne kadar bir üçlü pek bir çekingen olsa da iyi bir buluşmaydı :) Bir eğlendik bir eğlendik, gelemeyenler çatlasın. Hatta toplam 31 kişiyi satmış birisi falan varsa aramızda - ki olmaz hani ama.. - o iyice çatlasın :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ben unuttum ya :([hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William Shakespeare | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142
sharky Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 e çüş[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 resim isteris... :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması]
metboy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 şimdi bu tanışma olayıydı. bi dahaki sefere en güzel aktiviteyi biz yapacaz. paticik izmir power. hem ben foto makinesinin pillerini şarj etmeden de getirmicem. resimde koycaz. ohh :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Eno Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Bana laf sokanların kafasına paintball da geçirecem silahla.. :p[hline]Profocio Hosting
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 OK millet, diğer satılan arkadaşları da bulalım, Eno tek karşı takım olur painball yaparız kehkeh... :P
Eno Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 eh be kemal abim :) Paintball maçında söz. Herkesin kafama bir defa boya tüpü boca etme hakkı olacak.. Bendensiniz :p[hline]Profocio Hosting
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 istesende istemesende vururum zaten :)[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
sharky Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 said: Eno, 29 September 2003 20:56 tarihinde demiş ki: eh be kemal abim :) Paintball maçında söz. Herkesin kafama bir defa boya tüpü boca etme hakkı olacak.. Bendensiniz :p[hline]Profocio Hosting Ooo işte eğlence diye buna derim ben![hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 said: ShARkY, 29 September 2003 00:14 tarihinde demiş ki: Her ne kadar bir üçlü pek bir çekingen olsa da iyi bir buluşmaydı :) [hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net çekingenlikle bi alakası yoktu onun sadece masaüstü hakkında fazlaca birşey bilmememizle alakası vardı. yoksa çekingenlikle bi alakası yok.:)[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:.
nek2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 oh ne güzel gitmişiniz eylenmişiniz. ama bu arada bizim masa tenisi işini de unutmuşunuz. hatırlatayım ben bari.
Dantes Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 amma masa tenısı merakı varmıs yav sızde :)[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
metboy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 abi masa tenisi bana uyar da bilen bilmeyen var yani şöle bi paintball yapsak çok iyi olur daha önce hiç yapmadım yani deneyim olur :) ama havalarda soğudu sux[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Boyalar çarptığında can yakıyormuş, kalın giyindiğimiz bir dönemde gitmek avantajımıza :)
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 bence paintball oynayalım ama eno bişi giymesin üzerine biz de sürekli bi yerine ateş edelim sattığı kişi sayısı kadar, böle mosmor olsun heryeri=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
nek2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 paintball hikaye hem keriz parası ben sizin için toplara yağlı boya doldururum. raketlerle birbirinizi vurursunuz. biraz abanmanız gerekçek ama :) hem caiz diğil bikerem paintball
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ahanda izmir'de painball'u buldum, oha dedim fiyatlara http://www.beporg.com/
Lixad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 süresi ne kadarki aceba?[hline]Alma? Mater?
Eno Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paintball çok pahalıymış :) Yokum ben hhehe[hline]Profocio Hosting
Lixad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 15 kişi fln olursak birde istediğimiz kadar oynuyabilceksek ankaradakiler gibi ben varım piknikte yaparız en alasından :).[hline]Alma? Mater?
Öne çıkan mesajlar