Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 (A) Milli Futbol Takımı'nın 11 Ekim Cumartesi günü İstanbul Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda İngiltere ile yapacağı ve grup liderini belirleyecek 12. Avrupa Şampiyonası 7. Eleme Grubu 8. ve son maçının aday kadrosu açıklandı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, aday kadroya toplam 23 futbolcu çağırdı. Aday kadroya Beşiktaşlı Sergen Yalçın, İlhan Mansız ve Emre Aşık ile Bayer Leverkusen'den Yıldıray Baştürk de uzun bir aradan sonra davet edildi. İngiltere ile tarihinin en önemli maçlarından birisine çıkacak (A) Milli Futbol Takımı aday kadrosuna şu futbolcular çağrıldı: Sergen Yalçın, İlhan Mansız, İbrahim Üzülmez, Emre Aşık (Beşiktaş), Fatih Akyel, Tuncay Şanlı (Fenerbahçe), Bülent Korkmaz, Hakan Şükür, Ergün Penbe, Hasan Şaş (Galatasaray), Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Zafer Özgültekin (Ankaragücü), Ömer Çatkıç (Gaziantepspor), Deniz Barış (Gençlerbirliği), Tugay Kerimoğlu (Blackburn Rovers), Rüştü Reçber (FC Barcelona), Alpay Özalan (Aston Villa), Okan Buruk, Emre Belözoğlu (FC Inter), Ümit Davala (SV Werder Bremen), Nihat Kahveci (Real Sociedad), Tayfun Korkut (Espanyol), Yıldıray Baştürk (TSV Bayer 04 Leverkusen). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Şenol Güneş sergeni niye almıyor takıma? Türkiye nin en iyi ortasahasına sahip bir takımın ortasahasından tek bir futbolcu çağrılmıyor. Sergen in oynaması gerekirdi bu maçta.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 black yanlıs okudun herhalde war zaten :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mustafa İzzet yok mu şimdi? İngiltere futbolunu bilen bi adam oynamasada arkadaşlarına bilgi verirdi. Ömer Çatkıç yine kadroda inşallah rüştüye bişey olmaz maçta. Serhat olsada olabilir bu takımda ama çagırmamış... Neyse ilhana güveniyoruz artık bu maçta Hakan Şükür-İlhan la çıkar arkalarına Nihat la Tuncay eheh abarttım heralde..[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 abi şöle bişi olsa türkiye sahaya 3-5-2 çıksa. rüştü fatih - bülent - deli ibrahim ümit- yıldıray - emre - sergen -ergün nihat - hakan bu takım 3 gol yer 5 gol atar. ama tahmini kadrom rüştü ibrahim - bülent - alpay - fatih ergün - emre - tugay - ümit (tayfun) hakan - nihat[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 hmmm evet varmış nasıl görmedim ben onu ya :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: blackchaos, 03 October 2003 19:04 tarihinde demiş ki: hmmm evet varmış nasıl görmedim ben onu ya :)[hline]bla bla bla ... fazla fanatik olman ve sandalyede raptiye unuttugun içindir[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Belkide Şenol Güneş in gs yalakası olduğunu hatırlamamdan kaynaklanıyor olabilir?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 sanmıyorum.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Ya allaşkına hakan olmasın be bıktık artık...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 forvette nihat tuncayı oynatcak bence yani tuncayı keseceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 hakan hala milli takımda gol atıyor dikkatinizi çekerim, bunun yanında ilhan, serhat falan atmayalı baya oldu ha bencede girmemeli kadroya o ayrı konu ama adam gol atıyor ve kafa atabilen sayılı forvetlerden türkiyedeki neyse kadroda gitgide azalan galatasaraylı sayısı üzmüyor değil beni açıkçası ama napalım...son 8-9 senedir hep en fazla milli oyuncuyu galatasaray verdi, ilk defa paylaşıyor bu sayıyı bi takımla[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Oha Ahmet Yıldırım+Tümer nerede ya?'![hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 abi çüş ya adam tümer diyo. sergen emre yıldıray kelimeleri sana bişi ifade etmiyomu. fanatiklikten sıyrılın biraz.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 tümeri sölemek bence de biraz fanatiklik ama ahmet yıldırım değil ahmet yıldırımın kadroya alınmaması hata bence, sol bek i en iyi kotaran adamlardan biri bence şu an türkiyede belki de en iyisi, ergünle kıyaslamayın yani şimdi.. topu da oyuna çok ii sokuyor zaten.. ibrahimle de iyi anlaşıyor.. beraber oynamamaları için bi neden yoktu bence ibrahimle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 iboyu milla maça saklamak için elazığa götürülmücekmiş eheh doğruysa bu haber kıymetimizi bilsin şenol güneş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 O macta TR 5 gol atarsa, sonsuza kadar bayragimi degistiryorum TR bayragi olarak.. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 5 değil 3 te yeterdi be abi bu arada amma adam var ha o kadar kadro var dışarda kalan adamlara bak tümer,ahmet y.,arif,mustafa iz.,serhat varmıydı neyse türk oyuncular iyiye gidiyor be helal[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: -Melancholy-, 04 October 2003 00:03 tarihinde demiş ki: O macta TR 5 gol atarsa, sonsuza kadar bayragimi degistiryorum TR bayragi olarak.. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] :D güzeldi walla epey güldürdün beni.. sen böle gidersen bjk şamp. şampiyonu TR de Avrupa Şampiyonu olacak zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar