Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere maçı aday kadrosu

Raid3r

Öne çıkan mesajlar

(A) Milli Futbol Takımı'nın 11 Ekim Cumartesi günü İstanbul Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda İngiltere ile yapacağı ve grup liderini belirleyecek 12. Avrupa Şampiyonası 7. Eleme Grubu 8. ve son maçının aday kadrosu açıklandı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, aday kadroya toplam 23 futbolcu çağırdı. Aday kadroya Beşiktaşlı Sergen Yalçın, İlhan Mansız ve Emre Aşık ile Bayer Leverkusen'den Yıldıray Baştürk de uzun bir aradan sonra davet edildi.

İngiltere ile tarihinin en önemli maçlarından birisine çıkacak (A) Milli Futbol Takımı aday kadrosuna şu futbolcular çağrıldı: Sergen Yalçın, İlhan Mansız, İbrahim Üzülmez, Emre Aşık (Beşiktaş), Fatih Akyel, Tuncay Şanlı (Fenerbahçe), Bülent Korkmaz, Hakan Şükür, Ergün Penbe, Hasan Şaş (Galatasaray), Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Zafer Özgültekin (Ankaragücü), Ömer Çatkıç (Gaziantepspor), Deniz Barış (Gençlerbirliği), Tugay Kerimoğlu (Blackburn Rovers), Rüştü Reçber (FC Barcelona), Alpay Özalan (Aston Villa), Okan Buruk, Emre Belözoğlu (FC Inter), Ümit Davala (SV Werder Bremen), Nihat Kahveci (Real Sociedad), Tayfun Korkut (Espanyol), Yıldıray Baştürk (TSV Bayer 04 Leverkusen).
Sosyal ağlarda paylaş

Mustafa İzzet yok mu şimdi?
İngiltere futbolunu bilen bi adam oynamasada arkadaşlarına bilgi verirdi.
Ömer Çatkıç yine kadroda inşallah rüştüye bişey olmaz maçta.
Serhat olsada olabilir bu takımda ama çagırmamış...

Neyse ilhana güveniyoruz artık bu maçta Hakan Şükür-İlhan la çıkar arkalarına Nihat la Tuncay eheh abarttım heralde..[hline]i love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

abi şöle bişi olsa türkiye sahaya 3-5-2 çıksa.

rüştü

fatih - bülent - deli ibrahim

ümit- yıldıray - emre - sergen -ergün

nihat - hakan
bu takım 3 gol yer 5 gol atar.

ama tahmini kadrom

rüştü
ibrahim - bülent - alpay - fatih
ergün - emre - tugay - ümit (tayfun)
hakan - nihat[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
blackchaos, 03 October 2003 19:04 tarihinde demiş ki:
hmmm evet varmış nasıl görmedim ben onu ya :)[hline]bla bla bla ...

fazla fanatik olman ve sandalyede raptiye unuttugun içindir[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya.
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

hakan hala milli takımda gol atıyor dikkatinizi çekerim, bunun yanında ilhan, serhat falan atmayalı baya oldu

ha bencede girmemeli kadroya o ayrı konu ama adam gol atıyor ve kafa atabilen sayılı forvetlerden türkiyedeki

neyse kadroda gitgide azalan galatasaraylı sayısı üzmüyor değil beni açıkçası ama napalım...son 8-9 senedir hep en fazla milli oyuncuyu galatasaray verdi, ilk defa paylaşıyor bu sayıyı bi takımla[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

tümeri sölemek bence de biraz fanatiklik ama ahmet yıldırım değil ahmet yıldırımın kadroya alınmaması hata bence, sol bek i en iyi kotaran adamlardan biri bence şu an türkiyede belki de en iyisi, ergünle kıyaslamayın yani şimdi.. topu da oyuna çok ii sokuyor zaten.. ibrahimle de iyi anlaşıyor.. beraber oynamamaları için bi neden yoktu bence ibrahimle..
Sosyal ağlarda paylaş

O macta TR 5 gol atarsa, sonsuza kadar bayragimi degistiryorum TR bayragi olarak.. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 04 October 2003 00:03 tarihinde demiş ki:
O macta TR 5 gol atarsa, sonsuza kadar bayragimi degistiryorum TR bayragi olarak.. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]

:D güzeldi walla epey güldürdün beni.. sen böle gidersen bjk şamp. şampiyonu TR de Avrupa Şampiyonu olacak zaten :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...