tunca Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Regalya said: ilahi Kaede faplattın beni akşam akşam :D çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 2010 filmde görüşürüz LOL edit: 25.bölüm bss kendi trackerından başka bir trackerda. fake olabilir. güvenmeyin şimdilik üstteki linke edit2: 100% troll linki sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 25 Bu kendi trackerında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ahah bu ne ya çok kötü bitti patrick sahnesinde çok mutlu oldum ama sesli güldüm o derece =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Hep bu topic altında sitem okuayacak değiliz ya, ben şahsen karamsar finallerin adamı olduğum halde S2'nin bitişini başarılı buldum. ? -Bölümün yaklaşık 3/2'si Ribbonz vs Setsuna düellosuyla geçti ki seride ilk kez gerçekten uzun ve soluksuz geçen bir düello izledik. Ribbonz hakkaten de Setsuna karşısında ezilmeyen bir yetenek gösterdi. -Villain'ler dışında hiçkimsenin ölmemesi açısından eski AU'ları anımsatan bir bölümdü. Ama seri bitişi itibariyle geleceğe dair umut verdi ve finali aylarca içimden geçtiği gibi yine Daybreak's Bell ile yaptılar. Finale dair istediklerimin gayrı hiçbirşey gerçekleşmese de pişman olmadım. -Son dövüş sonrası birden çok sahnede Innovator clone (?) cameo vardı, sanırım filmde bunlarla ilgili açıklama varsa göreceğiz. -Graham'ın hayal kırıklığını intihar edip yada kendini düeollada araya sokup temizleyeceğini sandım ama yanılmışım: O yaşamayı seçti. Seni seviyoruz Graham. -Finalle ilgili tek eksi sanırım Lyle'ın Revive ile düellosundan da sağ kurtulması oldu. Düşünüyorum da daha epik bir bitiş olabilirdi. -Son sahnede filme dair bir duyuru yazısı belirdi. Sanırım bu 1 yıllık bir bekleyiş daha demek oluyor. -Bence Veda kolonisine yapılan saldırı bittiğinde orada hala hayatta olan klonlar vardı ve barışla birlikte Innovator'ler ve insanlar birlikte yaşamaya başladılar. (Bkz Macross DYRL gibi düşünün) Jüpiter'in Movie'deki yeri hakkında tam bir fikrim olmasa da o açıdan emin olduğum tek şey, bunun "uzaylılar" , "yaratıklar" filan olmadığı. Sanırım Crossbone Gundam manga'sındaki gibi dış uzayda kontrolden çıkmış bir tür elit-Innovator grubu var. (Ribbonz gibi ilk jenerasyon, "elit Innovator'ler" : Belki de bunlar dış uzaya ilk ulaşan deneysel bir ırk ve belki de orjinal GN Drive teknolojisi onların buluşu olabilir) Yada geçen seferki tahminim gibi sadece yanılıyorumdur kim bilir. Kesin olan tek şey 2. sezondan önce yayınlanan Second Season Preview extra'sının gerçek çıkacak olması. ::o Sonuca gelirsek, tüm yalpalamalara ve zaman zaman yanlışlara rağmen 1. sezonun ulaşmak istediği sonuç hissiyatına yaklaşan bir bölümdü. 1 yıl sonra görüşmek üzere... 10/10 Teşekkürler Seiji Mizushima, teşekkürler Sunrise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 TAISAAAAAAA ! ihhhh JUNSHOOOOOOOOOO! <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Güzel bir sezondu. Fakat sonu beni nedense tatmin etmedi. Birde Ribbons'un çakma Gundam'ının dizaynı gerçekten çok salak birşey olmuş. İzlediğim bütün Gundam serilerindeki en kötü diyazn bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 http://img212.imageshack.us/img212/4569/1238318643608.jpg Bushido yalan oldu ondandır. Yok PRIDE OF FLAG FIGHTERSmış yok I WANT TO EMBRACE YOU GUNDAMmiş yok ONE MAN ARMYmiş yok HOWARD MAAASOOOONNNmuş yok deux ex olarak kullanılmakmış yok abidik gubidik zamanlarda çıkıp kafasına göre combata girip/girmeyip sırf 00 ile 1v1 atmakmış yok samuray boynuzlarıymış Hani daha kötü protagonist's rival / char clone görmemiş olsakda sırf batıya/uc fanboylarına fanservice olsun diye konan adamın karakter gelişimi sıfır artı sıfır elde var sıfır olupda dizi sonunda da eline alırsa "demekki daha da kötü olabiliyormuş" dedirtiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ne sacrifice'ı... kimse olmediki. acıkcası tatmin etmedi son olarak benı. Zaten ribons'un world domination'ının dayandıgı cok bi temel kalamıştı zaten. ole gidip herşey bittikten sonrabaş kötüyü dovdukleri bi bölüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 İzlediğim en iğrenç sonlardan birtanesiydi. İzlemeye başlarken yine içim de bir umut vardı, toparlayıp adam gibi bitirriler diye ama boş çıktı. 15dk süren yavan bir duel ve son. Bunun filminden de pek bir halt olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 abi nasi becerdiler ki bu isi boyle.yani sen git yavan baslayan bi ilk sezonu toparla,onunlada yetinmeyip ortalamanin cok cok ustune cikar,gundam kelimesini duydugunda midesi bulanan adamlara bile izlet bu seriyi, guzel bi ikinci sezonla da devam et sonra bi cuval inciri berbat et.taktir ettim.bunyemin kaldirdigi tek gundam serisi olarak yeri baska ayri konu.graham mevzusunu da zaten kaede ozetlemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 http://img253.imageshack.us/img253/2445/snapshot20090330210343.jpg Yanlız Doublelujah gene hasta etti kendine bu bölümde. O nasıl bir gülmedir. O nasıl bir saldırıdır. O nasıl bir kendi silahını düşmanın suratında parçalamadır. O nasıl kol bacak koparmaktır. O nasıl bir bitiriştir sırtında kocaman pençe saplanırken. O nasıl bir mecha tecavüzüdür. Hayatımda bu kadar sert ve muhteşem başka bir mecha kapışması görmemişimdir herhalde. Setsuna yerine esas kahraman Allelujah olucaktı ooof of Yetiş Viktor bi Arios bi Kyrios ısmarlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 arıos ıle kyrıos ftw zaten de yanı regıos gıbı yapım var settıngın kralı karakterler sahane hıkaye guzel ama butce olmadıgından surunuyor bıde dunyanın en sıskın butcelı yapımı var gundam00 ne karakter var ne hıkaye nede mantık random people goıng out ande gettıng shot konseptıne random olmasınlar dıye 2 bolum tanıtma zorunlulugu getırıldıgınden bılumum ıssız gucsuz anlamsız karakterle dolu gercı anakarakterı bu kadar faıl olan baska gundam serısı yok, g gundam ın damon koshu bıle daha enteresan bır ana karakterdı hatta ve hatta tıterıa nın buyuk buyuk annesı turn a gundam ın travestısı loran bıle setsunadan daha enteresandı setsunayı bır kelıme ıle acıklayın desek tek cevap var : GUNDAM gundam ısmını tasımasa serı GO GO GATTAI SANDNIGGA ROBOOO olsaydı fılan akumanın bıle savunacagını sanmıyorum serıyı :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Cuce said: ne sacrifice'ı... kimse olmediki. ? 1. sezon öncesi / Gundam 00P -Meister'lerden ikisi (ki Feld'in ebeveynleri) GN Drive'ları kurtarmak isterken öldürüldüler 1. sezon -Neil Dylandy, Dr Moreno , Christina Lichty ve Aeolia öldürüldü 2. sezon -L-5 tesislerindeki CBdekilerden önemli kısmı öldürüldü. Tieria en azından fiziki varlık olarak öldü. Şu an evde değilim. Akşama cvp yazmak istediğim kişiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 hausdhuahsduahsudhausd http://img13.imageshack.us/img13/193/1238432187391.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 hahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 http://img258.imageshack.us/img258/3089/1237855671115.jpg Bu sırada düşük kalite niconico rip OST 4 düştü nete. Şu 25. bölümde 3v3 tag maçında çalan Decisive Battle adındaki parça epik ötesi birşey olmuş. 0 Raiser, 00 Raiser, Trans-am Raiser diğer güzel parçalar albümdeki. Ama Decisive Battle öyle böyle değil, inanılmaz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 2. sezonun özeti için buyrun http://img5.imageshack.us/img5/2223/1238578560701.jpg Videosu http://www.youtube.com/watch?v=km-Tf2HD1bA watch?v=km-Tf2HD1bA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 izledşim beyenmedim... sonu hiçte öyle "über ulaaan" denecek kadar güzel son değildi. Normal bi sondu. Bu sezonda olmasını istediğim hiçbir şey olmadı doğru konuşmak gerekirse. viktorun dediği gibi buna harcananın yarısı regiosa gitseydi keşke... benim için karakterleri en donuk animelerden biriydi. Ama seride laf atamayacağım tek şey çizimlerdir. O konuda izlediğim en iyi mecha animelerinden birisidir (en iyisi diyemiyorum evangelion 2.0 trailer'ını gördükten sonra...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 4. OST çıktı bu sırada yüksek kalitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ahahahah offf posterler dusmeye basladileave it to moi! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 HAHAHAHAHAHAHAHA http://img194.imageshack.us/img194/8396/1244287075410.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 AHAHAHAHAHAH "bana pilot elbisemi giydirtmeyin" bakisi direk jesusdan asdfasdfasdfadsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar