Yeto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 baslıkta da belırtıgım gıbı artık bende araba araba die bızımkılerın basını yedım onlarda "eeeyter be" diip almaya karar verdiler. fiyat sınırımız yok... ama ben kesinlikle jip veya cok spor bi araba istemiyorum(ferrari ,lambo) , hem pek de anlamam bu işlerden. acaba diyorum pati kardeşlerim bana yardım eder mi? ne alsam ki?
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 gazlamıcaksın yani hmm.para sınırıda yok hmm.sporda olmıcak demek hmm.ben ozaman sana maybach öneririm gerçi dizeli yok ama.olsun.dizel olarakta audi a8 3.0tdi yada bmw 730d.
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 fiyat sınırı olmayan adam gelip burda araba sorucak :) slr al o zaman sınırın yoksa.yakışır.spor araba da degil ztn slr.gazlamicakmışsın ztn [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 23:49 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 evet sınır yok derken şimdi :) spor olmicak, jip olmicak 300C al? 5.20d al
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 şöyle bişey önereyim :) http://arabam.milliyet.com.tr/images/FotoHaber/0bmw_tuning_3ser1.jpg
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bende karar veremiyorum 599 fiorano mu alsam 612 scagletti mi alsam ikisindende birer tane istiyorum aslında sarı kırmızı olsun
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 shelby gt500 derim bende klasik sınıf ama yanında birde benzin tankeri almak zorunda kalırsın, araba değil kara delik maşallah. hem tankerde senin kriterlerine uyuyor.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bugün enzo alcaktım ama bilgisayarının ekranı ufak geldi vazgeçtim enzo alacaksan aklında olsun ekran ufak biraz ama özellikleri fena sayılmaz spor istemiyormuşsun gerçi..
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=146503 kabhdşkajshdjkas
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bmw 760 al o zaman yuruyen servet
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bentley al abi tam iseklerine göre. Ne çok spor ne jip gayet efsane, şık, yani anlatmama gerek yok sanırsam :)
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 royce royce phantom olmadi aston martin db9 cok super deil yane sporda daha sporlari war ama en iyi
ivan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 A4 2.0 TFSI Quattro ol aslanlar gibi düz vites. 300C sakın ama sakıın düşünme. Daha sorunlu, daha sipastik, daha sinir bozucu bi araç olamaz. Hergün servise gidersin yine de düzelmez sorunları. Ne de olsa amerikan diilmi=p
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 emir adam basmicakki niye duz vites alsın honda accord 2.4 de olabilir, ama tabi fiyat limiti yoksa biraz tırt kalabilir
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 fiyat limitini diğer konuda vermiş sanırsm dfgf
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 F-22 al, hem amarikan malı, hemde az yakar. ha bide stealth
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 F35 JSF lazım F22 dikey kalkış falan yapamıyo şimdi...
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 arkadas basmicakmis ondan helikopter al bell filan yakisir hazir limitin yokmus eger ciddi gazlamayacak bir araba istiyorsan RR phantom al 1 milyon euroydu artan paranlayda altin kaplama yaparsin modifiye hesaabi iyi mi?
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 jsf daha cikmadi onun yerine 20 yildir kullanimda olan herrier var dikey kalkis yapan onu alabilir hem mack 1 filan yapabilio en fazla galiba cok hizli da degil hani
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kendine birde hava sahası alması lazım gelir o zaman zora sokmayın adamı.
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Selam, '...derken birden görüntü bulanıklaştı. Arka fondan gelen ses kafamın içinde yankılanıyor, sahibini bir türlü göremiyordum. İyice sarsılmaya başlamıştım, nöbet geçiriyordum sanırım. Ve birden o inanılmaz şey oldu ve zaman-mekan kavramı içersinde yol alıp farklı bir yere geldim. Bir odada uzanmıştım, üstümde dikilip bana bakan bir çift göz vardı. İçimi huzur kapladı. Yavaşça kelimeler dudaklarımdan döküldü "tamam anne uyandım, giyinip geliyorum" Okuldan nefret ediyorum!' Saygılar.
daverc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Güzelim bmw yi napmislar ya canım benim :(
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 =) 2005teki topici buraya paste eden zehir hafiyenin gozlerınden opuyorum... nasıl da yakaladı beni tühhhh!!! sl veya bmw 6 serisinin ne zaman kasa değiştirecegini bilen war mı acaba? cmylmz dolmus pati hic farketmemisz bu arada , espiri yapıcaklar mesaj atmasın lutfen... [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 19:57 tarihinde, Yeto tarafından güncellenmiştir ]
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 sen onu bunu birak hangisini istiyorsun soyle bize hemen degistirtiriz seni mi kıracaklar :)
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yaw asil sen geyiksin :) ferrari alacak adamin bile bir limiti vardir . Yani adamda 300k euro varsa arabaya yatiracak veyron bakamaz oyle soyliyim sana. Sen deki kardesim 200k euro para limitim var ha tamam deriz ama gerisi geyik hele 2005 teki topicten sonra bana pek inandirici gelmedi :)
Öne çıkan mesajlar