Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben de araba tavsiyesi istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baslıkta da belırtıgım gıbı artık bende araba araba die bızımkılerın basını yedım onlarda "eeeyter be" diip almaya karar verdiler.
fiyat sınırımız yok... ama ben kesinlikle jip veya cok spor bi araba istemiyorum(ferrari ,lambo) , hem pek de anlamam bu işlerden. acaba diyorum pati kardeşlerim bana yardım eder mi? ne alsam ki?
Mesaj tarihi:
gazlamıcaksın yani hmm.para sınırıda yok hmm.sporda olmıcak demek hmm.ben ozaman sana maybach öneririm gerçi dizeli yok ama.olsun.dizel olarakta audi a8 3.0tdi
yada bmw 730d.
Mesaj tarihi:
fiyat sınırı olmayan adam gelip burda araba sorucak :)

slr al o zaman sınırın yoksa.yakışır.spor araba da degil ztn slr.gazlamicakmışsın ztn

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 23:49 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bugün enzo alcaktım ama bilgisayarının ekranı ufak geldi vazgeçtim enzo alacaksan aklında olsun ekran ufak biraz ama özellikleri fena sayılmaz spor istemiyormuşsun gerçi..
Mesaj tarihi:
A4 2.0 TFSI Quattro ol aslanlar gibi düz vites.

300C sakın ama sakıın düşünme. Daha sorunlu, daha sipastik, daha sinir bozucu bi araç olamaz. Hergün servise gidersin yine de düzelmez sorunları. Ne de olsa amerikan diilmi=p
Mesaj tarihi:
arkadas basmicakmis ondan helikopter al bell filan yakisir hazir limitin yokmus

eger ciddi gazlamayacak bir araba istiyorsan RR phantom al 1 milyon euroydu artan paranlayda altin kaplama yaparsin modifiye hesaabi

iyi mi?
Mesaj tarihi:
Selam,

'...derken birden görüntü bulanıklaştı. Arka fondan gelen ses kafamın içinde yankılanıyor, sahibini bir türlü göremiyordum. İyice sarsılmaya başlamıştım, nöbet geçiriyordum sanırım. Ve birden o inanılmaz şey oldu ve zaman-mekan kavramı içersinde yol alıp farklı bir yere geldim. Bir odada uzanmıştım, üstümde dikilip bana bakan bir çift göz vardı. İçimi huzur kapladı. Yavaşça kelimeler dudaklarımdan döküldü "tamam anne uyandım, giyinip geliyorum" Okuldan nefret ediyorum!'

Saygılar.
Mesaj tarihi:
=) 2005teki topici buraya paste eden zehir hafiyenin gozlerınden opuyorum... nasıl da yakaladı beni tühhhh!!!

sl veya bmw 6 serisinin ne zaman kasa değiştirecegini bilen war mı acaba?

cmylmz dolmus pati hic farketmemisz bu arada , espiri yapıcaklar mesaj atmasın lutfen...

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 19:57 tarihinde, Yeto tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yaw asil sen geyiksin :) ferrari alacak adamin bile bir limiti vardir . Yani adamda 300k euro varsa arabaya yatiracak veyron bakamaz oyle soyliyim sana.

Sen deki kardesim 200k euro para limitim var

ha tamam deriz

ama gerisi geyik hele 2005 teki topicten sonra bana pek inandirici gelmedi :)
  • Yeni Oluştur...