babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Abi gitar çalmak var gitar çalmak var.Tamam çok fazla kişi çalıyo ama anca alıp akdeniz akşamlarını çalıyolar.Yani kız tavlamak için gitar öğrenen adamdan gitarist olmaz müziği sevmen lazım =).Eğer seversende farkın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 stevie ray vaughan dinle, inspirational gelir belki sana, sanmiyorum ama :) [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 23:47 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ikinci el manyetik işine bulaşsammı 0 alıp garantiyemi alsam :/ ne dersiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 sıfır al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 tap bend nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ibanez karaktersizdir evet, almayin. Herkes bir fender sahibi olsun "If you'r a bender, use a fender" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 tap bend nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 don't use brender?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 öyk :P ben gayet memnun iboneşimden seviyoruz birbirimizi :P karaktersiz olsaydı kullanmazdı steve abim ayrıca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ya steve de karakterizse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abi tap bend ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 tapping yaparken bend cekip tutup tapping yapmaya devam ediyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hmm youtube'da varsa bu olay bana bulabilir misin? tap bend diye arattım ama ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Bend tapping diye geçer. Van Halen çok yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hala bulamadım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Yahu sen yeni başlamadınmı daha ne bend tapping'i çıldırdınmı? :S Cüce +1 diyorum. Fender diyorlar Gibson diyorum;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Ibanez, Fender falan sevmiyorum. En iyisi ESP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 oda ayrı bi zevk. ben herzaman bi jem'im olsun isterdim/isterim.taşıma yeride var oh ne rahat sdfsfs [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:51 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Aşığım.[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:54 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 taşıma yeri olayını anlayabilmiş değilim mis gibi kılıflar caseler varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Var mı fendeeeeeer gibisii? Daha iyisi jimi babanın kendisi[spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Var; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Saçma bir tartışma başlatmak istemiyorum, stratocasterlarada bayılırım. Dilerim çok param olsun birde strat ash deluxe alıyım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 gözün doysun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 4 milyarım olduğunda gidip bunu alacağım ben. En iyisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar