Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitar

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

DiMarzio evonun üzerindede birşey yazmıyor :P
Bu arada Ibanez Rg350dx kullanıyorum.Hambakır alacağım aybaşı.DiMarzio Evo yada X2N Düşünüyorum ne dersiniz?
Seymour Duncan hakkında neler düşünüyorsunuz.
Buarada elde etmek istediğim ton sert bir ton.Ama artifical vurduğumda çığlık çığlığa bağırsın istiyorum :fetişsmiley:
Bridge için alıcam sanırım şuan ibanez inf serisini kullanıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

super distortion - dp100
fred - dp153
evo 2 - dp215
steve's special - dp151

bunlardan birini alacağım acaba hangisini?
* o piti piti *
sizce hangisini alsam?
http://www.dimarzio.com/
Sağ alttan Humbuckers'i seçerek ses kayıtlarını dinleyebilirsiniz :P Bir yandan bana yardım ederken bir yandanda yeni gitaristler keşfedebilirsiniz. :P
Sosyal ağlarda paylaş

cort bas almamanizi tavsiye ederim, sandalye gicirtisi gibi bi tonu var.
birde yeni basliyosaniz basa sadece gitar alip donmeyin eve.sonra bum bum bu ne lan diyip sıkılma ihtimali doguyo.ama 10 wattlik boss bas amfisinden de esek gibi bas tonlari vermesini beklememek lazim.kaliteli bi amfi , ortalamanin biraz altinda bi gitar guzel bi ikili bence. 25 watt hartke amfi + wasburn xb120 var bende.amfiden cok memnunum ama gitara upgrade gerek artik = /

edit: eskiymis ya mesaj, nese yazmis bulunduk

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 19:26 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Washburn baslar kral zaten. Ama american bılnak çok zor türkiyede. Bu arada ilk basımı alacağım ben. Cort'un yeni electroları çok iyi, bundan yola çıkarak, iyi bir washburn alacak kadar param da olmadığından, cort alayım demiştim. Gösterdiğim model en azından teknik özelliikleriyle, manyetikleriyle falan iyi duruyordu. Ama Akerfeldt kötü diyorsa kötüdür. Ne de olsa ben basçı değilim.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 08:13 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Ibanez RG'ler iyidirler. Çok iyi ağaç kullanırlar(fiyatlarına ve aynı fiyattaki diğer gitarlara göre). Hayırlı olsun.

Sonra manyetiklerini DiMarzio Evo'larla değiştirirsen çok iyi olur ama - Ibanez manyetikler pek iyi değil çünkü, ama başlarda fark etmez. Bu ve bu.

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 16:17 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Acikcasi bende yaklasik 1 senedir gitarla uğraşıorum ama sana şundan bundan başla gibi bir tavsiye veremeyeceğim çünkü direkt elektro ilede başlayabilirsin fakat arpejlerde vs biraz zorlanırsın ayrıca perde aralıkları klasik gitarlarda geniş oldugu için parmaklarını geliştirmek açısından klasik her zaman iyidir. mesela ben hala klasik caliyorum. tüm parçaları klasikte hallediyorum daha sonra bi elektro bulunca orada deniyorum. (gerçi şuan arkadaşımınkine le koymuş durumdayım ) klasikte pursuit of vikings te calinio canon rockta :) ben sana şiddetle klasik tavsiye ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...