Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 alma sen onu - dolandırılma potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ama yer tanıdık şimdi çelişkide kaldım bak. Üstünde harbi JAPAN yazıyor birde. Normalde manyetiklerin üzerinde birşeyler yazması gerekiyo mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 DiMarzio evonun üzerindede birşey yazmıyor :P Bu arada Ibanez Rg350dx kullanıyorum.Hambakır alacağım aybaşı.DiMarzio Evo yada X2N Düşünüyorum ne dersiniz? Seymour Duncan hakkında neler düşünüyorsunuz. Buarada elde etmek istediğim ton sert bir ton.Ama artifical vurduğumda çığlık çığlığa bağırsın istiyorum :fetişsmiley: Bridge için alıcam sanırım şuan ibanez inf serisini kullanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Seymour'un SH-13'ü gördüğüm en sert pasif manyetik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Yani normal mi yazmaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Üzerinde marka yazı vs yazmayan birsürü manyetik var. Mydukkan.com a gir görürsün ürün resimlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yazmaya bilir ama ikinci el alırken emin değilsen ne olduğundan aldığının bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Peki 30luk ingiliz Marshall için ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Brit amp iyidir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 super distortion - dp100 fred - dp153 evo 2 - dp215 steve's special - dp151 bunlardan birini alacağım acaba hangisini? * o piti piti * sizce hangisini alsam? http://www.dimarzio.com/ Sağ alttan Humbuckers'i seçerek ses kayıtlarını dinleyebilirsiniz :P Bir yandan bana yardım ederken bir yandanda yeni gitaristler keşfedebilirsiniz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 cort bas almamanizi tavsiye ederim, sandalye gicirtisi gibi bi tonu var. birde yeni basliyosaniz basa sadece gitar alip donmeyin eve.sonra bum bum bu ne lan diyip sıkılma ihtimali doguyo.ama 10 wattlik boss bas amfisinden de esek gibi bas tonlari vermesini beklememek lazim.kaliteli bi amfi , ortalamanin biraz altinda bi gitar guzel bi ikili bence. 25 watt hartke amfi + wasburn xb120 var bende.amfiden cok memnunum ama gitara upgrade gerek artik = / edit: eskiymis ya mesaj, nese yazmis bulunduk [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 19:26 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 not aldım yarın bas fiyatlarına bakmaya gidecektim tamda :) Hatta uygun bulursam alırım bile hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Washburn baslar kral zaten. Ama american bılnak çok zor türkiyede. Bu arada ilk basımı alacağım ben. Cort'un yeni electroları çok iyi, bundan yola çıkarak, iyi bir washburn alacak kadar param da olmadığından, cort alayım demiştim. Gösterdiğim model en azından teknik özelliikleriyle, manyetikleriyle falan iyi duruyordu. Ama Akerfeldt kötü diyorsa kötüdür. Ne de olsa ben basçı değilim. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 08:13 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 super distortion hosuma gitti benim, her ne kadar blues sevsem de. evo 2 de hos :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 En sonunda aldım capon Ibanez RG series bide marshall 30luk amfi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 gunun birinde koseye atma onlari da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 eheh tmm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 cort action vardi bi arkadasimda hic sevmemistim tonunu.vardir illaki guzel modelleri cortunda ama onyargim var, alsam içime sinmez ondan tavsiye etmedim yani.ama denenmeli yinede, begenirseniz ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ibanez RG'ler iyidirler. Çok iyi ağaç kullanırlar(fiyatlarına ve aynı fiyattaki diğer gitarlara göre). Hayırlı olsun. Sonra manyetiklerini DiMarzio Evo'larla değiştirirsen çok iyi olur ama - Ibanez manyetikler pek iyi değil çünkü, ama başlarda fark etmez. Bu ve bu. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 16:17 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=185724 Burada bir gitar kitabı vardı. Kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Acikcasi bende yaklasik 1 senedir gitarla uğraşıorum ama sana şundan bundan başla gibi bir tavsiye veremeyeceğim çünkü direkt elektro ilede başlayabilirsin fakat arpejlerde vs biraz zorlanırsın ayrıca perde aralıkları klasik gitarlarda geniş oldugu için parmaklarını geliştirmek açısından klasik her zaman iyidir. mesela ben hala klasik caliyorum. tüm parçaları klasikte hallediyorum daha sonra bi elektro bulunca orada deniyorum. (gerçi şuan arkadaşımınkine le koymuş durumdayım ) klasikte pursuit of vikings te calinio canon rockta :) ben sana şiddetle klasik tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Türkçe var mı acaba bildiğin nette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bu soru gitar kitabi için miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Hiç rastlamadım ben Türkçe kitaba nette. Ama hiç aramadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Evet gitar kitabı içindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar