JsH Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 arkadaşlar bana essay yazma kurallarını içeren bir bilgi lazım.Önerebileceğiniz kaynaklar varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ilk paragraf giriş paragrafı orda kendi düşüncelerinle ilgili bişiler yazıcan kendi yorumlarınla.diğer paragraflarda nelerden bahsediceğini anlatıcan. gelişme kısmında iyice açıcan konuyu fln. sonuç kısmındada kapanış yapıcaksın 4-5 cümle okadar:D. bide refrence kısmıda varsa o biraz kasış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 redgoski o biraz yanlış olmuş bence..sen bana konunu söyle ben sana örnek bir plan yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ahah outline mi cikarican adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Giriş- -Okuyucuyu konuya ısıtmak için bi' kaç bilgi. -Thesis Statement (Gelişme paragraflarında bahsedeceğin şeyleri içeren tek bir cümle) Gelişme -Topic Sentence (bu gelişme paragrafında bahsedeceğin konuyu ve o konunun destekleyici nedenini (controlling idea) içeren bir cümle) -Controlling idea ile gelişme paragrafının yazılması, örnekler vs. Sonuç -Restatement (Thesis statement'ta yazdıklarının aynısını başka kelimelerle veya değişik bi' şekilde tekrar yazmak) (isteğe bağlı) -Yazı uzunsa yazıyı özetleyen ufak bi şeyler veya durum hakkındaki görüşlerin [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 01:15 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 proficiency de inşallah veremeyecek ayarı bize writing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bende cd gibi yazmaya çalıştımda üşendim uzun uzun yazmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ilk baş table of contents ve abstract olur sonra griş bölümünde konudan bahsdersin. daha sonra başlıklar halinde konunu yazarsın grafik ekliceksne konunu açıkladıktan sonra eklersin en son kaynak eklenir kapağıda unutma tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bellow değil ben yazdım onu yanlışkla onun hesabından yazmışım lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 essay dediği büyük ihtimalle akademik essay olacak bu yüzden herkes görüşünü bildirmeden önce yazdığı essayin türünü sölesin. Akademik essayin formatı diğerlerinden çok farklı citation fln bissürü şey kullanacaksın her paragrafın topic sentencesi thesis statementin, onun içinde paragraflarda ne işleyeceğini anlatacağın ve görüşünü savunacağın 2-3 konu uzunluğa göre vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 paragraf aralıları yazı boyutu türü satır aralığı numaralandırmalar hepsi değişiklik gösterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Normal mi APA mi bir kere onu söylemen lazım ki derinlemesine detay verelim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Tam olarak ne icin istiyorsun? Cunku bir TWE var bir de Essay var. TWE dedigimiz TOEFL ve IBT icin gerekli olan 30 dakika icinde brainstormingle yazilan bir yazi. Essay ise scientific bir $ekilde yazi$ tarzi. Yazili$ bicimleri neredeyse ayni ama 2-3 aralarinda fark var. Hangisini istedigini soylersen her turlu yardimci olabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar