Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 oha warlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Warlock akar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaan1989 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Zamanında bende oynardım aresde. Paticik'e de takılırdım. Öyle lvlim çok yüksek bilinen karakterlerden değildim ama yine de kendi çapımızda bişeyler yapardık işte. Zamanın en iyi Türk oyuncuları buradaydı. Ve oyunu oynayan Türk sayısı oldukça az idi ! Kendime yediremiyorum asla kabul etmek istemiyorum ben de Türk olduğum için. Evet oyunun ağzına bizim milletimiz sıçtı ! Burda sadece ares diez xgenon serverları varken bazı arkadaşlarımız Türk oyunculara kızar mykoya japkoya geççem derlerdi. Onlara epey atışırdırk sen ne biçim Türk'sün diye. Meğer ne kadar haklılarmmış... aga 10k pls die dalga geçerdik. Kafelerde bacak kadar çocuklar oynuyor şimdi dediğiniz gibi. Nerde ipsiz sapsız adam var bu oyuna sarmış kendini. Evet bende bırakmıştım oynamayı bir kaç gün önce yeniden başladım. Oyunu hatırlayayım diye. Yeni serverda başlamayı düşünüyordum çünkü. Oyununşu an yüzde 90 ı Türklerden oluşuyor. Aslında güzel bir şey hep istediğim bir şey. Ama nedense nerde bi b.kluk görsem bi gerizekalı görsem (Kullandığım kelimeler için özürdilerim ancak çok sinirliyim bu konuda) hep ardında Türk çıkıyor. Genelde de yaşı 15 in altındaki ipsiz sapsız serseri internet kafe çocukları. Paticik e de kapandığından beri girmiyordum. Bir zamanlar paticik.com vardı açılmışmı diye ilk kez şimdi girdim. Sanırsam geç kalmışım açılalı aylar olmuş. Ancak görüyorum ki paticik de bozulmaya başlamış ! Türkçemizde "q" harfi var mI ? Tarzanca konuşan iki lafından biri aga olan ki böyle "q" kullanıp da kendini modern zanneden köydeki yerel şivesiyle konuşan adama kro diyen insanlar... LÜtfen dikkat edelim ! "piliiissss" (Sizin anlayacağınız dilde bu da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ben geldim eskiden buraları hep tarlaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: kaan1989 üye § 10 Temmuz 2007, Salı - 21:16 [ özel msj ] ------------------------------------------------------------------------ Paticik e de kapandığından beri girmiyordum. Bir zamanlar paticik.com vardı açılmışmı diye ilk kez şimdi girdim. Sanırsam geç kalmışım açılalı aylar olmuş. Ancak görüyorum ki paticik de bozulmaya başlamış ! Türkçemizde "q" harfi var mI ? Tarzanca konuşan iki lafından biri aga olan ki böyle "q" kullanıp da kendini modern zanneden köydeki yerel şivesiyle konuşan adama kro diyen insanlar... 4234234 rep verdim sana. Eskiden aga baba muhabbeti yapan lameler şimdi burda aklı sıra kafaya alıor insanları. Sadece bu bölüm için konuşuorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 olimpia ilk açıldığında az küfür yememiştim worme ks yaptım diye :D 10k vermedim diye yada partye almadım diye daha dolu sebep var tabe say say bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 zuhahaah neler vardı la harbiden :DD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 2,5 - 3 yıllık player olan Islak_Tosbaga :P asdlkahnflkjsad SaintJesus yaptım adımı sonra okuttum çarımı :P KnightOnline boş.. WOW daha iyi.. DOTA haywani.. :D öyle işte sizleri görmek güzel.. :D nocom, dereque, murtaza, endless( her nekadar seni sevmesemde ), :D Necro mk.. :D pisko meyç mıstaaaaaa ve Marlon.. :D işte dierleri falan filan.. kkthnxbb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Knight'ta tek özlediğim şey eski piana ve breth :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 +1984 [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 16:21 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ++++++++++++++++acccccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Breth'de Attila spawninin locationi tam 666,666 ydi. asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hepimiz eskiyiz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 joke yaptim olayina yorum bile yapamadim.. Arkadasi askerde adam edememisler bu vakitten sonra zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 joke'ına hayran qaldım +REPUT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 eskilerden çok büyük AGAlar war. Hala devam etmekteler oynamaya çalışanlar kendine dikkat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bundan daha eskisi yok elimde [spo] [/spo] biz FiRe in alt klani fire humanlarin en iyisi. immortal souls da 600k felan np var fire da 700. 720 yapip pelerini kirmizi yapacaklar. futulity lvl 63 k1z1n1i lvl 62 felan daha. pk nedir bilmyoruz tabi. bu chari da satip cypera gecmistim zaten 3-4 ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 v yerine neden w kullanırlar hep merak etmişimdir. Sahi FirstAttack. Neden kullanırsın ? V yerine W, K yerine Q kullanmak cool mu yapıyor ? Varsa bir extrası söyleyin bizde kullanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sende laf sokmaya çalışarak cool takılmaya çalışanlardansın heralde. Nette yazdıklarıma pek dikkat eden birisi değilim, buda benim kusurum olsun. ok? sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Ersin Degistim olm herseyi :D Yeniden baslayinca Seni lazimo lursan Eklerim eheuheu 110 gun sonra Görüsürüz Günes o zman dogacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Slm arkadaşlar Valla yıllar olmus buralara gelmeyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Serhat sen nerelerdesin yahu :) Aswan'dan sonra görüşemez olduk :) hayırlı tezkereler mustafa ^^ [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 20:08 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 q1MSE Y0Q q@nq@ ßß KİB ANTİSOSYAL_TR (sterlin veya euro e si yapıcaktımda script bozuluyo) [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 13:31 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ya o bu degilde bi arkadaş ss koymuş ona bakıyodum ben su msjlara takıldım şaka di mi bunlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 hey gidi gunler :) sitenin açıldıgına su anda o kadar mutlu oldum ki anlatamam. artık knight ı bıraktım. yaklasık 7 8 aydır wow oynuyorum. ama yine de paticik'in açılmasına inanılmaz sevindim. eli yüzü düzgün tek forumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar