Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: joke yaptim:))) aga senin bu jokeların kopartıyo bisi,mümkünse bidaha joke yapma pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 @g4 b@bzor teh kenk olalım akalım item pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Cons Demiş ki; said: ortaokul terk internet kafe müdavimi murtaza ve birçok buna benzer kişilik oynuyor. Ahah hocam olmadı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 karakemal hoşgeldin diyeyim sana. Oyun oynanmaz oldu sende farkedeceksin ama az da olsa pyuna girdiğimde karşılaşırsak birbirimize yardımcı oluruz. Görüşmek üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Bu oyun hala oynanıyorya şaşıyorum... Tabi herkezin kendi kararı saygı duymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 murtaza sen ve senin assassin yasiyormu halen arestemisiniz halen eski gencler ekip falan? bide herkesin elinde +8,+9 itemler var ben anlamadım neler olmuş ve halen koxp cilginligi suruyor ighhh:S Server: Ares Nick : Nietzsche LvL : 66 Nps :1xx.xxx KaRuS'UM TÜRKSEN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: Cons Demiş ki; ortaokul terk internet kafe müdavimi murtaza ve birçok buna benzer kişilik oynuyor. Ahah hocam olmadı bu. oha çok özür dilerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Nooldu? Murtazağ yok sandın dimiiii? eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ne bilim ben yaa :d ayrıca dereque sende eski oyuncusun dimi yani ? yanımda oyun oynayan çocuklar var 12-13 yaşında bebekte +8 set var +8 shardlar var ben anlamadım ne hale gelmiş oyun:S nick : Nietzsche server: Ares LvL :66 Np :1xx.xxx Irk : Karus TÜRKSEN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Karakemal türksen öğünde bunu imzana koy bence kasma kendini her post atışında =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 olur mu lan öyle post atmak emek ister, özen ister. her seferinde yazması lazım onları öyle,c/p yapıyosa kendi ayıbı !!!11!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 OF. SABIR. YA. ALLAH. x_X_x-<=|aLLaH|=>-x_X_x işkence gibi topic... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 dert etmeyin gencler elim hızlıdır o konuda hemde hiç durmadan soylesemde usanmam zaten türklüğümle herzaman gurur duydum duyarımda:D nick : Nietzsche server: Ares LvL :66 Np :1xx.xxx Irk : Karus TÜRKSEN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: TÜRKSEN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET!!! hadi öğün tamam biz de öğünüyoruz yer yer de, türk değilsek neden itaat ediyoruz onu anlamadım. illa türk olmayanlardan sağlam dayak yiyip oturup evinde ağlaman mı gerekiyor her ırka ve millete toleranslı ve hoş görülü olman için. kelleci misiniz nesiniz be. forumu faşizm atış sahasına çevirdiniz. git bi kitap oku , müzik dinle falan değişik bir şeyler yap , hayatına anlam kat da gel canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 öğünmek nedir ya öncelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Devrim nerdeydin bu gün ocağa yine gelmedin? çay içtik tost yedik sen gelmedin //,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Ahahahah, abi isim başka olsa biraz daha gerçekçi olacak ta Devrim ismiyle almazlar abi beni ocağa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Çay ocağı abi ne sandın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 fdgfdshdfagf adgdfgh gshfgsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 vay be geçen gece aylar sonra hatta yıla yakın bir zamandan sonra cz ye giriyim dedim giriş o giriş :D elemanların çoğuna vurulmuo, aynı lamerler devam edio uniqleri + kaçsa artık ^.^. bu arada 17 kişinin anahtarını alırken 4 defa asvalt oldum :D pazarı dolaşayım dedim dupe falan yok sanırım, millet sermiş itemleri falan. lufersona baktım oradada değişen bişi yok :D aga 1 m lütfen aga kölen olurum falan :) eslantta yine partylerde leecher falan :) yaw bırakın artık bu oyunu yazıktır zamanınıza :) endless alem bana ben sana , anladın sen onu kanka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Manesde item lazım lan hala :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: Necro üye [şikayet et] § 13 Haziran 2007, Çarşamba - 14:50 [ özel msj ] Çay ocağı abi ne sandın sen? loool [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 16:17 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben sastim bu elemanlara herkeste koxp var:S:S:S:S:S deli olcam yaa bu ne hareketler bu yeni koxpa neler koymuslar boyle oyun boyle oynanmaz ıghhh:S nick : Nietzsche server: Ares LvL :66 Np :1xx.xxx Irk : Karus TÜRKSEN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 (nocom) kankam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 agustosta yeni chari piyasaya surecem sadece action icin burdayiz. manes'te videolari cekecem birkac eski adam daha oldumu pati eski formuna kavusur:D Nick: ReX LvL: ..... Server:Manes Nps: ... this is the overlord tank:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar