Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ben nedir? Bir kaç kaynaktan baktım, genelde "fazla melanin bulunan noktalar" falan diyorlar... Anlamadığım kısım şu: eğer bir benin üstünde kıl varsa o kıl diğer kıllardan daha uzun oluyor. Kanser gibi bir şey mi o zaman... Hücrelerin normalden daha hızlı büyümesi mi yani? O yüzden mi o kıllar normalden daha uzun oluyor? Yoksa melaninden başka keratin de mi var? Ben üstündeki kıllar niye normalden daha uzun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 iğrenç ben esprileri yapcaktım vazcaydım. bi de ben ek yapiim iyi huylu ben bide kötü huylu ben varmış onu da bilelim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 "melanin pigmentlerinin fazla oluşmaşından oluşan şey çil dir yada leke denilen hatta doğuştan da olabilecek ve doğum lekesi de denilen bir olayda olabilir fakat ben denilen şey deri hücrelerinin epidermis katmanından kontrolsuz olarak bölünmeye başlayarak deri üstünde bir öbek teşkil edecek sekilde et beni de denilen bir yapı oluşturmasıdır. fakat bu oluşum belli bir zaman sonra durur ve büyümesini sürdürmez eğer sürdürse habis tümör adını alarak anamızı beller işte o zaman biz ona kötü huylu tümör deriz hatta kanser deriz. bir başka çil yada leke oluşum nedeni ise deri üstünde açılan minik yaralardan dolayı deri altındaki renk pigmentlerinin oksitlenmesidir ve renklerinin koyulaşmasıdır. sivrisinek ısırıkları patlatılan sivilceler kaşınıp koparılan minik yara kabuları ilerde potansiyle leke oluşturacak şeylerdir" alıntıdır thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Anladım... Kıl uzaması da açıklanmış oluyor yani. Sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 peki bu sivilce yüzünden oluşan veya doğuştan olan benlerden pahalı olmayan bir yöntemle kurtulabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 valla ben ayak altından ve ellerimin içi gibi kritik noktalardan 3 tane ben aldırdım. hepsi keserek ve dikişle alındı... 3 günde normal hayata dönüp 1 haftada dikişleri aldırabiliyorsunuz. daha kolayı var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ben insanın kendine yakışanı giymesidir. kırmızı benlere dikkat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ben karaciğerle ilgili sanırım ve ölü kanser hücrelerini gösteriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bu soruyu hep merak etmişimdir. bende aşırı ben var. Sırtım ben dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 valla bende (1 tekil olan) suratımdaki yağları sıktıkça suratımdaki sayıları artıyor. niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Onları sıkmaman lazım çünkü Sıkarsan artarlar Rahat bırak sıkma kaşıma düzelirler Ben değil onlar sivilce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yok yok sivilce değil. bariz yağ toplanıyor. sıkınca artıyor biliyorum zaten de nedir olay onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 tamam da ben falan değil onlar.. cidden sivilce yani..bende de oluo sıkmamak lazım ama dayanamıo insan dsfsgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 olm içi siyah ben mi olur? sıkılmıyorlar da zaten. içerde durup bana bakıyorlar aynadan ve gitmiyorlar. benim söylediğim şey farklı. yağlar birikiyor suratımda, o yağları sıkınca benler oluşuyor. benim sorduğum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 midem bulandı böööööggggghk!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar