Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2/weekz to OSS

attackhan

Öne çıkan mesajlar

çok sallanılacak bi sınav değil.
ama tabi bu ancak girip çıktıktan sonra anlaşılıyo.
önemli olan sınav öncesi dikkat dağınıklığını sınav esnasında ise dikkat toparlamayı sağlayabilmek.
sınavdan önce mümkün olduğunca dağ, bayır, çimen, tuvalet kağıdı, mandal, havlu askısı, fotokopi makinası, çorap, sineklik, cibinlik gibi şeyler düşünün.
korkmayın bunları düşünürken bilgiler unutulmuyo(:
Sosyal ağlarda paylaş

horace-san osurtuyormu yoksa :( cahilim bilemedim.

heaheah lan sallayın össyi ya tatile gidin napcanız abi üniye girip , yada atlayın bi bota baltık denizine kadar ulaşın, sonra diyin biz o ülkede yaşıyamıyoruz sınav stresiyle yoguruyorlar bizi, lütfen mülteci yapın diyin.
kasmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Zorlamayın bence zorlarsanız cerebral vaginismus geçirebilirsiniz, sonra sınavda hepten girer bütün konular:)

Yani ben öss ye son birkaç ayımda çalıştım son 6 aydan son 1 aya kadar, o da okula git, din ve tarih derslerinde mat testi çöz, dersaneye git, dön, otobüste-minibüste fen testi çöz şeklinde bi çalışmaydı, evde filan hiç extra bi çalışmam olmadı, çatır çatır kazandım:)

"Ben var ya haftaiçi günde 4 saat, haftasonu 8 saat çalışıyorooom" modundaki arkadaşlar bu sene dersane yollarını aşındırmaya tam gaz devam ettiler, ben günün yarısında UO, diğer yarısında da Warcraft 3 oynuyarak rahat rahat kazandım
(yalan,iftira...ek kontenjandan zar zor girdim... ama sonuç olarak kazandım:))

Neyse kısacası ÖSS nin diğer sınavlardan pek bi farkı yok, giriyosun çıkıyosun bitiyo.
Diğer sınavlardan tek farkı millet bunu kazanmayı ölüm-kalım meselesi haline getiriyo, bu açıdan insanları strese sokuyo, zincirleme bi şekilde herkese bulaşıyo bu stres, sonuç olarak millet te bu sınavı bi halt zannediyo. Kasmayın bu kadar, daha rahat edersiniz, ayrıca sınav bu kadar zor gelmez, zor gelmezse de daha başarılı olursunuz.Tamamen psikolojik

Neyse...

ÖSS ye girecek herkese; iyi şanslar.

ÖSS nin gireceği herkese de; üzülmeyin, hayatın sonu değil ya, tekrar deneyebilirsiniz, hem üniversiteye girmek te herşey değil zaten, koskoca üniversite mezunları pazarda limon satıyo yani hayatın çözümü değil bu üniversite, herşey kişide bitiyo.Olayı büyütmeyin, ölüm-kalım meselesi değil bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...