BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 walla ben cok rahattim ya ossye girerken normal kurs denemeisne girer gibi girim yaptim ciktim arada sakinlesmek icin de extra bisi yapmadim 2 sene kopek gibi icmistik son 2 haftada kopek gibi ictik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 çok sallanılacak bi sınav değil. ama tabi bu ancak girip çıktıktan sonra anlaşılıyo. önemli olan sınav öncesi dikkat dağınıklığını sınav esnasında ise dikkat toparlamayı sağlayabilmek. sınavdan önce mümkün olduğunca dağ, bayır, çimen, tuvalet kağıdı, mandal, havlu askısı, fotokopi makinası, çorap, sineklik, cibinlik gibi şeyler düşünün. korkmayın bunları düşünürken bilgiler unutulmuyo(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ben sıkıldım ders çalışmayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 yarım ekmek arasına şokella sürüp içine muz koyup yiyin. bide soda cakın bomba gibi girersiniz sınava. ben denememiştim , nöbetçi hocaya girişebilirsinizde böle yapınca tabi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 en süper benim. liseyi bitirdikten 9 sene sonra bir sabah kalkıp össye girdim. 1.5 saat dolunca çıktım, burslu okul okuyorum. ahahahaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 şokellayı boş verin.. sınavdan önce noellayı yalayıp girin.. ekmek arası muzu ona verin.. siz direk girin.. sınava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 e valla benimkide bi süperlik sayılabilir hehe egoizm wtf dasaa noella bulsaydım o an..sallardım ben okulu o zamanlar gelecek kaygımda yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 her keşe bi noella bi de esrar cigara.. oylar das-aAa'ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ayrıca, sınava gitmeden önce aç karnına soğuk kavun yeyin. bi kavun yiyin böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sonra çişe cıksınlar dimi sınava girdikten 10dk sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 çiş olsa iyi şafakcım. çiş olsa iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 üzerine kayısı+su.. zeka açar.. öss öncesi ders olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 yaptıgınız muabbete bak sınav var lan moralimiz sıçış aaAAA!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 heh.. bunları okursanız moraliniz yükselir "geyiğe bak lam" dersiniz.. bunları yerseniz harbiden zıçarsınız! hem de ne zıçışşş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 horace-san osurtuyormu yoksa :( cahilim bilemedim. heaheah lan sallayın össyi ya tatile gidin napcanız abi üniye girip , yada atlayın bi bota baltık denizine kadar ulaşın, sonra diyin biz o ülkede yaşıyamıyoruz sınav stresiyle yoguruyorlar bizi, lütfen mülteci yapın diyin. kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 4 senedir dershaneye gidioyorum sıkıldım lan artık üniversiteye girmekkk istiyoruuumm AAaaaaaaaaaaaaaa!! Biri bana integral anlatsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 AAAAaaAaAaasd afksdfasd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 dzzztttt *errorr* durumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Zorlamayın bence zorlarsanız cerebral vaginismus geçirebilirsiniz, sonra sınavda hepten girer bütün konular:) Yani ben öss ye son birkaç ayımda çalıştım son 6 aydan son 1 aya kadar, o da okula git, din ve tarih derslerinde mat testi çöz, dersaneye git, dön, otobüste-minibüste fen testi çöz şeklinde bi çalışmaydı, evde filan hiç extra bi çalışmam olmadı, çatır çatır kazandım:) "Ben var ya haftaiçi günde 4 saat, haftasonu 8 saat çalışıyorooom" modundaki arkadaşlar bu sene dersane yollarını aşındırmaya tam gaz devam ettiler, ben günün yarısında UO, diğer yarısında da Warcraft 3 oynuyarak rahat rahat kazandım (yalan,iftira...ek kontenjandan zar zor girdim... ama sonuç olarak kazandım:)) Neyse kısacası ÖSS nin diğer sınavlardan pek bi farkı yok, giriyosun çıkıyosun bitiyo. Diğer sınavlardan tek farkı millet bunu kazanmayı ölüm-kalım meselesi haline getiriyo, bu açıdan insanları strese sokuyo, zincirleme bi şekilde herkese bulaşıyo bu stres, sonuç olarak millet te bu sınavı bi halt zannediyo. Kasmayın bu kadar, daha rahat edersiniz, ayrıca sınav bu kadar zor gelmez, zor gelmezse de daha başarılı olursunuz.Tamamen psikolojik Neyse... ÖSS ye girecek herkese; iyi şanslar. ÖSS nin gireceği herkese de; üzülmeyin, hayatın sonu değil ya, tekrar deneyebilirsiniz, hem üniversiteye girmek te herşey değil zaten, koskoca üniversite mezunları pazarda limon satıyo yani hayatın çözümü değil bu üniversite, herşey kişide bitiyo.Olayı büyütmeyin, ölüm-kalım meselesi değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sınav öncesi bir kase puding + süt ve bitki çayı için moralinizi yüksek tutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 said: kaka durumu için de lazımlık getirsinler oldu olacak. çatır çatır bırakın, diğerleri şaşkınlık içine düştükleri için en az 15 kişiyi geçmiş olacaksınız. nefis şuna en az 5 dk güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 said: Biri bana integral anlatsın :( türevin tersi grafiinin aşasında kalan alanı gösteriyo sabit sayı türev alınca gittii için onu bilmioz diye +c diyoz sonra o cler yalan oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 2 satırda integral dersi verilir!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 cok aydınlatıcı bi integral olmus :p 14 gün sora büyük gün kawun kayısı olayını deneyecem :p 2. girisim olacak ilk giren arkadaslar yanınızda cikolata seker meker götürmeyin dikkat mikkat faş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 mirluin o belirli integral =) belirsizi de u, du, dx bisürü bıdıbıdı. arkadaşlara tawsiem sonuca erişemiolarsa şıkların türevini alın son ihtimal =) çok işe yarıo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar