Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU-Xavius Realm Başlığı


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Allah Allah bi isim alabilirmiyiz :D Biz Dark Entity'ye girdik Our Crew leftoverları olarak :D Gördüğüm iki guild var Türk biri Anatolia diğeri Nuke And Loot. İkisininde ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum ama o kadar değillerdi. En son bi Karazhan guildi vardı oda komple başka servera uçtu orada dahada coştular hatta :D Wickedmoon oyunda "gold pls" demediğiniz sürece yardımda bulunulur :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bütün isimleri sen saydın zaten, ne kadar iyiler ne kadar değiller bunu zaman gösterir.

Ama düzenli karazan farmlıyorlar, oyunu çok iyi bilen ve birbirine güvenen yönetimleri var. 10-15 kişilik sağlam bi temel oyuncu grupları ve bunların çevresinde onlarala beraber gelişen ve iyi birer raid oyuncusu olmaya başlayan üyeleri var. Ve üye sayıları sürekli artıyor

Sonuçta PvE'yi seven ve bilen insanlar, önlerindeki tek engel kadronun yavaş yavaş istedikleri düzeye gelmesi. Sağlam adam sayısı 25'i geçerse bence önlerinde herhangi bir engel kalmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
Topakı yukarı yolluyorum. WoW oynayamalı bir yıldan fazla oldu. Bugün canım WoW çekti. Hesabı açıp Xavius'taki level 70 troll hunter ile gireyim diyorum. Var mı Xavius'ta oynayan birileri? Tanıdık guild bilen var mı?

Yada char'ı transfer etsem nereye edeyim? Bir de kaç kere transfer edilebileceği hakkında limit var mı? Ve ücreti ne kadar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Edersem nereye edeyim peki? Baya eski olsa da Xavius ölü falan denmiş. Türk'lerin aktif olduğu şöyle cici bir sunucu söyleyin bana. Magtheridon nasıldır? Bir iki tanıdığım oynuyor orda oraya geçsem çok ezilir miyim? Char level 70 ama ekipman falan rezil. Oyunu da tamamen unuttum. Magtheridon zamamında çok aşmış bir sunucuydu çünkü ondan soruyorum. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu sayfada http://eu.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20416 birbirinin tersi iki şey yazıyor:

1)
Character restrictions:

An individual character may only be transferred once every three months.

2)
If I don't like the new realm or change my mind, can I transfer back?

Once you have chosen to complete your transfer, you cannot reverse it. We strongly recommend you research your destination realm ahead of time to ensure it is a desirable long-term environment for you, before you initiate the transfer. The only way to move the character off the realm again would be to wait one month for that character to become eligible for another transfer.

Bir ay mı üç ay mı anlamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 aya düştü migrate süresi, evet xavius ölü, çinli farmerlardan başka online kim var bilmiyorum. Aklı olan herkes migrate etti, kaçtı kurtuldu ordan.Dunemaul için çok laglı diyorlar, Burning Legion da zaten türk serveri olarak anılıyor ben hiç orada oynamamış olsam da. Grim Batolde de türk çok ama orası hakkında hiç bir fikrim yok.

Şu an boulderfistteyim büyük bir türk guildi yok şu an ama memnunum serverden. Kaliteli International guildleri var, allyde forte, hordeda last resort, over exp. vs. vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

level 21 Dorf Paladini saymassak benim ilk evim diyebilirim. TBC'den sonra ayrıldım, duyduğum kadarı ile de sağlam guildlerin bir kısmı buradan migrate etmiş. Ally tarafında Gank or Die Tryin diye bir PvP guildi vardı bak şimdi aklıma geldi. Velox denen warrior eleman peşine 5 healer takıp WSG yapardı ffsdfd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öldü öldü öyle böyle değil. EVO bile terketti serverı artık hayır gelmez. (Çinliler gitti direk düşünün)Şu anda biz takılıyoruz böyle yeni Karazhan yapmayı denemek isteyen çok uluslu bir guildle muhabbet olsun diye. Ben Hunter'ı kasmaya çalıştığım için henüz migrate etmedik bir arkadaşla beraber. Hornedreaper yada Wickedmoon olarak bulabilirsiniz. Burning Legion elini sallasan türk çıkıyor ama. Bir sonraki hedefimiz orası genel olarak önerilebilir bir server gibi ayrıca. Birde Karazhan var türk çok olan server duyduğum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saatler süren yükleme ve patch işlemlerinden sonra level 70 hunter'ım Mir ile girdim oyuna. Öyle bön bön etrafa bakındım bir süre. Sonra eşyalarıma baktım. Geçen seneden kalma yeşil/mavi level 70 eşyaları var. Baktım level 70 rogue'ların elindeki ranged silahların dps'si benimkinin iki katı falan. Höh dedim.

PvE yapmak istiyorum. Hangi dungeon'dan başlayabilirim? Buyrun karakterin rezil ekipmanı: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Mir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow Lab, Murmur'dan polearm düşüyordu. mh için onu farmlayabilirsin. efsane trinket Hourglass için Black Morass yap ve al :) para sorun değil diyorsan şu ssc/tk drop BoE waist var. ah'den al primalleri vortexleri onu craft ettir. tabi bu arada buldukça heroicleri farmla ve yeni badge lootlarına saldır. hunterların söylediğine göre, yeni crossbow illidan drop ile kafa kafaya :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Main hand slotun için; http://www.wowhead.com/?item=27903

SSC / TK = Serpentshrine Cavern ve Tempest Keep: The Eye. gruuldan sonra ciddi 25 man raidleri. son bossları vashj ve kael olan, tier5 set droplayan mekanlar :D

heroic dediğim yer işte bu normal instanceların biraz zorlaştırılmış hali oluyor. girebilmek için dungeonın ilgili olduğu faction'a honored olup heroic keyini alıyorsun. heroicde bosslar 1'er Badge of Justice denen tokeni atıyor. badgeler ile de vendorlardan epix item alabiliyorsun =)

2.4.0 patchi ile eklenen Sunwell Isle'da günlük questleri yaparak yeni badge vendoru aktif etmeye çalışıyorsun. Yeni badge lootları; http://www.wowhead.com/?npc=25046

Bahsettiğim kemerde bu :P http://www.wowhead.com/?item=30303

edit: typ0
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsini yaparsın da artık normaller pek yapılmıyor, millet gladiator seti farmlayıp direk heroiclere geçtiği ve diğer pve oyuncularını sefil ettiği için salakça bir sistem oluştu son zamanlarda.

Bence craft bir kaç şey toparlayıp sen de slave pens vs. gibi heroic dungeonlara geçebilirsin, zaten önemli olan tank ve healerin gearları ranged dps pek sorun yaratmıyor heroiclerde. Ha bir de kaza bela PUG karazhan grubu bulur girersen 1 runda bütün gearını toplaman olası haberin olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Hepsini yaparsın da artık normaller pek yapılmıyor, millet gladiator seti farmlayıp direk heroiclere geçtiği ve diğer pve oyuncularını sefil ettiği için salakça bir sistem oluştu son zamanlarda.


sorma ortalık s1 retard dolu. geçen MgT heroic yapıyoruz. 2. bossu kestik 3'e giderken tankımızın acil işi çıktı adam offline oldu. yeni tank ararken birini bulduk lfg den invite ettik falan. adam bir geldi üzerinde 5 parça sezon 1 item, pvp shield, 3-5 rare quest dropu falan. neyse diyip başladık, adam 2 grupta bir üstün gayreti ile wipe ettirmeyi becerdi :D düşe kalka geldiğimiz bossta da 2 wipedan sonra dayanamayıp kickledik. adamda da ne yüz varsa çıkmamış içerden, yeni aldığımız tank giremiyor instance full. eleman gayet rahat oturmuş bossun önüne küfür ediyor. en sonunda elemanı öldürttüm :D party elemenları geriye kaçtı, ben de bossu bullayıp vanishleyince über tankımız yattara oldu :D

ps: sen nerede oynuyorsun semih xD ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...