Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Florida Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Jose C. Principe, beynin şifresini çözdüklerini iddia ederek "Beynin hangi bölümünün ne iş yaptığını ortaya çıkardık" dedi. "Bu çalışma ile beyin dalgalarını toparlayıp, işleyip, elleri çalışmayan insanların ellerinin çalışması sağlanabilecek. Artık beyindeki sinyallerin ne anlama geldiğini biliyoruz. Beyin ile vücut arasındaki iletişim çözüldü. Bu metotla beynin hangi bölümünün ne iş yaptığını ortaya çıkardık. Beyne yerleştirilen elektronik bir cip vasıtasıyla yapay kola beyinden komut vererek istenilen hareket yaptırılabiliyor. Artık doğuştan veya kaza sonucu kolu olmayanlara takılacak yapay kolla, organ eksikliği giderilecek. Yapay kol sağlam kol gibi iş yapabilecek hale gelebilecek. Bu konuda çalışmalar devam ediyor." Principe, yapay kola uygulanan sistemin yapay bacak içinde uygulanabileceğini belirterek, bunların beyin elektrodu, cihazlar ve robot (yapay kol, bacak) vasıtasıyla uygulanabilir hale geldiğini sözlerine ekledi. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 felç olayı fln da kalkar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 sallamasyon olmasin zira daha baya bilmedigimiz is var / haritalayamiyoruz. Ha basardiysa onumuzdeki 10 yilda yapay zeka / bilgisayar ve sibernetikte patlama meydana gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bilgisayar oyunlarına düşse de teknoloji bi tarafımızı koparmadan tadına baksak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Bilgisayar oyunlarına gelirse artık 3d accelerator falan lazım değil ekran kartı yerine gözlere sinyal göndeririz... fiziği de beyin hesaplar... sesleri de kulağa... klavye ve fareye de gerek yok... hard disk olarak beyni kullanırız saveleri falan e bitti hardware satanlar battı... software satanlar coşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hep konuşuyolar böyle, genleri çözdük, gen haritasını çıkardık falan diye, sonra tıs. hala lobotomiyi adamı bayıltmadan yapıyolar oraya buraya bastırıp nerde bilgi var nerde yok görmek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Lobotomi yapmıyolarda artık beyim ameliyatlarıda hstayı uyutmuyoalr yanlış bi yere dokununca adam uyarabilsin diye. zaten durmadan soru soruyolar bişiler gösteriyolar falan diye biliyorum. adam arada hebele gübele diyo mesela cekiyo neşteri odan cerrah hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 evet aynen öyle. lobotomy derken, beyinle alakalı herhangi bir cerrahi operasyon işte, komple alınmasını kastetmiyorum. çok acaip şeyler oluyomuş valla. sürekli konuşturuyolar, çok enteresan şekillerde saçmalıyomuş insanlar. beyin cerrahı bi abimiz var pek sevdiğim, çok enteresan şeyler anlatmıştı. ööle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 anlatsana merak ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bildigim kadariyla beyin aci hissetmiyo zaten, uyutmamalarinin sebebini de Cuce yazmis. uyutsalar neyin ne yaptigini anlayamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 güzel bişey yalnız linkteki titleda çifre yazıyor. çifre ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben 1234 , 1905, 1907, 0000 gibi şifreleri denemiş çözememiştim +REPUT [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 23:29 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 5555 denicektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ohannes bu beyin operasyonlarındaki şeyi ilkkez duydum Cuce & Horace lan ne ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bana türevle integral çemberin analitiği formüllerini programlasalar bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 felç olayı kalkamaz (ölen bir sinir hücresinin geri dönüşü yok ve sinir hücreleri de rejenere olamıyor =( ) ama enazından felç olan biri, yeni aparatlarla normal haline dönebilir bu sistemle tahminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 yalnız beynimizi kullanırken ben windows kurdurmam çöker möker sonra format attın mı yeni bir sayfa açıyosun kendine aa güzelmiş lan.. ama virüs falan fena olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Evet kötüye kullanan olacaktır mutlaka... o yüzden "BEYNİMİ KİMSEYE AÇTIRMAM" kampanyasını başlatmış bulunuyoruz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben zaten açtuırmam kine o bana yeter fazlası zarar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben çözmüştüm zaten. insan bi sorar, "pru çözdün mü abi?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 çıkıyo böyle haberler sürekli, türk doktorun teki de kansere tedavi bulmuştu d: kesin sonuca ulaşmadan böyle BULDUM EVREKA diye dolaşmamak lazım kapak olma potansiyeli çok yüksek çünkü hehe [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 13:18 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Teori ile pratik arasındaki fark buldum diye gaza gelmekle uygunalabilir yöntem arasındaki fark oluyor bu durumlarda. Ben artık bulanlara güvenmiyorum, uygulayınca gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 doğru bir noktaya değinmişin hem de oldukça doğru heheh. her teori bulan atlıyor buldum bennnnnnnn diye. Tabi bu adam çıkıp ben şöyle bir teori ürettim deniycez demiştir gazeteler salak saçma abartmıştır o da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ama bunu düşünmek bile korkutuyo insanı , beyin dalgaları çözülürse gayette mindcontrol teknolojisi gerçek olabilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Asıl hafızayı çözsünler nasıl çalışıyor ben onu merak ediyorum. Gerçi onlar bulsa bile ben anlamayacağım ama olsun. Hafıza işi çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar