ajmet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 said: ben zodiac diye bi guilde girdim gecen hafta karazhana basladılar dun shade indi bugun ilhoof yapıcaklardı daha giremedim bilmiyorum nooldu... ama guild deki ortam guzel cogu 30+ insanlar kavga gurultu olmuyo :D ama ben ordaki yetenekli gençleri toplıyıp 70 olduktan sonra yeni guild kurarım merak etmeyin :D :) biz 5 arkadas baslamistik bu serverda zodiac isimli guildi kurduk daha sonra 5 arkadasimizin daha migrate etmesi ile ve yeni katilimlarla her gun 13-14 aktif oyuncu oluyor ilk karazhan denememiz gecen hafta yaptik 4. boss indirdik bu hafta aranida aldik azimle devam ediyoruz hedefimiz ilk etapta 2. gurubu kurarak karazhana 2 gurupla gitmek katilmak isteyen arkadaslarin basimizin ustunde yeri var mulgear6 ninda belirttigi gibi yas ortalamsi guildde baygi yuksek diger guildlere nazaran o yuzden muhabbet de o oranda daha seviyeli diyebilirim guild komple turklerden olusmuyor maghteridonda beri bizi yanliz birakmayan yabanci arkadaslarimizda var oyuzden guild chat komple turkce degil bu sartlar altinda bizlerle birlikte olmak isteyen arkadaslara kapimiz acik herzaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ben de buradayım :) Zottiri BE pala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 horde mu ally mı? ally sa çok amaçlı bi druid kazandınız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 yazmayi unutmusum For The Horde nasi da drood lazimdi tuh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 server zten türk servero gibi bişi ama burning legion gibi degil herkes seviyeli yani mesela kendi guildimden olmayan arkadaslar bile seve seve instance,quest konularında yardım ediyolar bu da güzel bişi yani 2-3 tane türk guildi var sanırım öyle coluk cocuk tipleride gormedim herkes seviyeli oyuncu gozlemledigim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bende geldim ^^ Beteqet -> Tauren dudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Rogue çok mu? Onu öyleyin siz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 pvp serverı oldugundan var gene rogue fln olmazmı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 baglantılar yüzünden terkettim serverımı artık auchindoun bnm yuvam. Ally druid çok amaçlı resto agırlıklı:D tekliflere açıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 geliyim sana yardıma nick ver... (ben gelmeden /pvp yazmayı unutma :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yawrukuş lwl 70 krakter daha nik belli deil:D approval bekliorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bg lerde kesilecek bir ally daha ole:) [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 19:43 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 tüh... yemedi :) ben 0 dan baslıyosun sanmıstım da... saygılar abicim /bow :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ayıp oluo ama baskı yapmıyalım hmn:D mulgear buffdiddy ben maini taşıdım buraya tabi buff ı silmek zorunda kaldım:D [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 19:45 tarihinde, murtyy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 saygılar tekrar "(ben 70 olıyım gosteririm sana)":P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kimler var burada hordedan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 lock migrate ettircem bi süre sonra ally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Doluşun yavru kuşlar doluşun. bizim battlegroup'tasınız, oynaşırız BG'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 paramı da şaman charımla migrate ettim lockla etmediğime yanarım. bu hafta açtırcam sanırım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben de 70 oldum firewall orc warrior her turlu instance /arkadaslık teklifine acıgım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben horde tarafındayım, Yoddha nickim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hepinizi ganklerim cc yaparım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bende bi alt kasıyorum pvp içinde realm olarak acayip amele geldi :P Arkadaşlar hatrına oradayım yoksa hiç beğenmedim... Xek - Orc shammy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 warlocku da migrate ettim , şimdi de oranın latencysi yükselmiş hey allahım : ama eski server da 70 dolu, genkleyen genkleyeneydi mecbur geçtim yine. munaran - 34 tauren shaman sragan - 39 orc warlock kafama göre biriyle oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 düğşündüm ve vazgeçtim gelmiyorun=) tf2 daha cazip geldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar