Law Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Simdi yeni baslik acmamak icin halihazirda bu serverda oynadigimdan shamy ile ilgili birkac sorumu buraya yazayim dedim. Shamydeki grounding totem ve totemic call ne ise yarar, ayrica enchanment agacinda elemental weopans talentinde windfury effect increasing derken nasil bir artisdan bahsediyor ? yani ustuste gelen iki vurusun dmg ini mi artiriyor ? Konu hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 varmı burda oynıyan. biz 3 kişi başlar gibi oldk burda ama heran başka bi serverda açabiliriz karakter. nerde açsak karar veremedik. serverdan istediimiz şey hem kalabalık olsn hemde çok eski olmasın. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 02:00 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 popülasyon çok çok fazla olmasada yeni bir server için güzel bence. 7-8 kişi oynuyoruz halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 nick zehra, undead priest lvl11 başladım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 up! troll hunter açıyorum, geliyorum bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Ben de gelcem ne eksik var söyleyin kasalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 troll mage var bende, ona yeltenme=) ya da yelten, casual oynuyorum ben baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Arda lvl 50 yaparsa dürtün beni. lvl 1 açıp cheer atıcam adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Ben de casual oynayacağım çünkü main hardcore raid yapıyor şu sıralar. Ama ben mage oynamam zaten, eskiden vardı içim geçti :P . Paladin açarım diyorum da başlangıç qlarını bilmiyorum onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Charlarınızın isimleri neler, liste ekliyim gold isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Cernecil benim, Utftw Utterable ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 topikin en başında KArtan ismini vermiş. asıl baba odur. ondan lordum gold plz deyin bi 20 atar. bida diyin bida atar hatta. di mi erçin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 20 mi atıyo, ben bizim guildi migrate ettiriyorum direk Auc'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 daelahn lvl 1 troll hunter dfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Olum ne parasi 20 goldmus AHAHA,para kasmanin yolunu hala bilmiyorum potion satmaktan da vazgeçtim,alan olmuyor ne de olsa auchiodun yeni server herkes de yeni kastigi için flask alan yok :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 serverın en zenginleri arasındayım. yabancılar bile beni "AGA" olarak çağırıyorlar. popülermiyim neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Geliyoruz, 2 warrior :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 nickleri yazın ekliyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Priest açıp akabilirim ortama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 gel gel guildde priest yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 az takılırım sonra satarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 wow account um açılır açılmaz geliyorum. yarın açılır herhalde yine. herifler kredi kartımdan para çekmekten aciz. ayıp ulan. dolmadı limiti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 gözümüz yollarda kaldı valla bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elghinn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 said: Geliyoruz, 2 warrior :D gelemedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 açtı blizzard account u ve geldim. yihu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar