Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[TFC] İlgisizlik

_SeLiM_

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
yahu sanki kantırdaki küfürbaz, ipsiz bebeler, başıboş mezunlar
çok mu seviyeli?

ilgisizliğin nedenini söylüyüm.
1- Takım oyunu şart olması. Bizim millet frag peşinde koşmayı çok seviyor. Hele böyle awp alıp tek mermiyle insanları öldürmeyi marifet sayıyor. Takım oyunu gereken şeyleri beceremiyorlar.

2- Güncellenen bir oyun olmaması. Counter, bol güncellenen bir oyun olduğundan şimbi bu kadar popüler.

3- Oyun çok kaliteli ve karmaşık. Bu karmaşanın altından kalkamıyorlar. Oynamaya üşeniyorlar.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Sosyal ağlarda paylaş

1999damı ne, hatırladığım kadarıyla deli gibi tfc oynardım.
o sıralar pcgamer'da da tfc 2 çıkacak haberi vardı.
bir gün bir baktık,
"tfc 2'yi kutlarız" gibi yazılar çıktı. Sürpriz paketler felan etrafta patlamaya başladı. Çok sevinmiştik tfc 2 çıkcak diye.

Ancak o günden sonra tfc 2 hakkında hiç haber alamadık.

Tfc 2, battlefield 1942 gibi bir oyun olcak gözüküyordu.
Ama şimdi eski tfc'nin skinleri değişmiş hali bile yeterli görüyorum[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bayrak kapmayı felan geçtim..
maviler atak, kırmızılar def olcaz diyoruz, kırmızı adam hwguy ile karşı adamların üssüne gidiyor saldırıyor, "ne yapıyorsun evladım gelip üssü savunsana" diyince "adamları yerlerinden kımıldatmıyorum, böyle daha efektif savunma yapıyorum" diyince fıttırıyor insan..

Ha bir de bazıları herkese saldırıyor, tk yapmaktan çekinmiyor. O daha da sinir bozucu.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
Infernal_Reborn, 14 August 2003 10:27 tarihinde demiş ki:
tfc'nin niye çıktığı belli, o yüzden tutulmuyor[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı
metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki:
infected reloaded

nie çıkmış tf ?[hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

tf;aslen quake 1'e yapılmış bir moddur ve CS'den kat kat daha kaliteli oyuncular tarafından oynanmış ve oynanacak olması herkesin bilmesi gereken bir püf noktasıdır.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 17 August 2003 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BiTcH_oFBaT, 16 August 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
said:
tfc'nin niye çıktığı belli, o yüzden tutulmuyor[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı
infected reloaded

BiT¢H_oFBaT[/b]

baktılar halflife'ın mp modu bok gibi kimse oynamıyo mod yapalım da update diye verelim millete millet bizim oyunumuzu daha çok oynasın diye çıkmıştır tf
hl'dan daha güzeldir ama modlar açısından bakarsak en köt moddur[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı
abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum
Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar*
abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 18 August 2003 12:57 tarihinde demiş ki:
said:
said:
infected reloaded

BiT¢H_oFBaT[/b]

baktılar halflife'ın mp modu bok gibi kimse oynamıyo mod yapalım da update diye verelim millete millet bizim oyunumuzu daha çok oynasın diye çıkmıştır tf
hl'dan daha güzeldir ama modlar açısından bakarsak en köt moddur[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı

LUtfen TF oynama ...

TF Sizin gibi insanların anlama kapasitesinin üstünde oldugu icin bu durumda zaten ...[hline]MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 18 August 2003 12:57 tarihinde demiş ki:
said:
said:
infected reloaded

BiT¢H_oFBaT[/b]

abi sen işi bitirmişin yaw pardon hangi kolunda çalışıodun sierranın?? yoksa özel dedeiktif fln mısn abi senin gelecek parlak.. valla olayı çözmüşün..konuşacak bişeyimiz kalmadı helal yaw.ltfn dikkar ediniz arkadaşın laflarına kesin ve net konuşuo aka. master abimiz.en kötü moddur diyor işi bitirdi.ne diyim direk king insan piskolojisi ben beceremiosam demek ki oyun kötüdür.

saygılar aka -7-Bloody.

[Bu mesaj Hitokiri tarafından 19 August 2003 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne becerememesi ankaradaysanız gelin nasıl oyun oynanırmış size göstereyim
madem hl ve tfc güzeldi
COUNTER STRIKE niye çıktı????[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

Counter-strike ve natural selection, başka insanların yaptığı modlar. Amatör insanların yaptığı modlar.
ha, Counter çok tutuldu, sierra da bundan yararlanmak için adamlara destek verdi, boxed olarak (blueshift, cs, hl, tf) cd çıkardılar.

Team Fortress Sierranın çıkardığı bir moddur, HLDM ile hiç bir alakası yoktur. Quake gibi oyunlarda var, bizde niye yok düşüncesiyle çıkartmışlardır. HLDM hep DM olarak oynanıyor, Team oyunu da koyalım daha fazla ilgiyi çekelim demişlerdir. Daha farklı insanlar da Half-life oynasın biz de para kazanalım demişler. Bu sierranın iyi veya kötü olduğunu göztermez. EA, Blizzard da olsa aynı şeyi yapardı.
--------

Kaldı ki bu durum TFC'yi ne yüceltir ne alçaltır, Sierra'nın pazarlama stratejilerinden biri sadece.

edit: cd yasmışım cs yerine..[hline]By Gamers For Gamers

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 August 2003 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...