Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 7 de bitti kolaymış bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bu telefonda napıyoruz ya ne uyuz bişii :( bi ipucu bile yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 @black telefon olayı kolay tutorialda öğrendiklerini uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 8 de bitti en gıcık olduğum bölüm 4 tü benim black source kod a ve özelliklerde açıklamalara iyi bak [spo]t9 diyor sana bi sırasıyla bir kaç numara veriyor[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ohhhh harbi mukemmel t9 olayi simdi aklima geldi :) [spo]telefonunuza iş düşüyor :D[/spo] [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 17:43 tarihinde, KahnX tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 souce de bişey yazmıyorki !-- I think you know what you should write... --> 6630.htm filan olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 notpr0n gibiymiş. ben 1 den çıkamadım :( [spo]source birds demiş bakıyorum bakıyorum kuş yok.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo] said: souce de bişey yazmıyorki !-- I think you know what you should write... --> 6630.htm filan olmuyor fotografı indir ozelliklerden commentse bak. said: source birds demiş bakıyorum bakıyorum kuş yok. dallarda saklı yazı var.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo]sağol bende noktaları fln birleştiremye ksaıyorum :P comment yok zaten resimde.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 8 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo] said: 8 ? 3 fotografın boyutlarını topla[/spo] 12 de takıldım, yetişin belki çözen olur :P [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 18:16 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 geliyorum gaming 11 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 şimdi girdim foruma kusura bakmayın.ben de başka arkadaşları zehirledim 11e bakıyoduk :) [spo]van goghun ölmeden önceki son aylarını orda yaşadığını ve oranın adının yellow street olduğunu öğrendik ben soruyu hatırlamadıımdan düşünüyoruz hala :D [/spo] 12yi de tarif ederseniz hatırladıkça hint veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo] lamartine[/spo] [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 18:32 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 12- [spo]abi commodor kullandıysan o ekran her kaset falan taktığında yazıyordu mesela searching for...şeklinde. orda for my soul diyo di mi ? bi bilgisayarın,commodorun soulu nedir ? wikipedia iyi bi source ayrıca tavsiye ederim searchlerinizde :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo]48844482777 şunu telde yazarak deniyorum Guhtar diye bişey çıkıyor kabul etmiyor. T9 u kullanmıyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 h yi bi deiştirmeyi dene bak ne bulcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo] said: 48844482777 şunu telde yazarak deniyorum Guhtar diye bişey çıkıyor kabul etmiyor. T9 u kullanmıyorum. guitar olucak bizde turkce klavye oldugu icin az sorun cıkıyor.[/spo] [spo] said: orda for my soul diyo di mi ? bi bilgisayarın,commodorun soulu nedir ? cpu denedim olmadı :([/spo] [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 18:46 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo]abi wikipedia'da cpu'sunun modeli markası falan var :D onları da kurcala :D[/spo] yok uraşamam hint falan verme bana diosan cevap da atabilirim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo] bu nedir ya :( [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 blackchaos [spo]resimle ilgilen biraz properties alan yap , tıklamayı dene mesela ;) ordan bişiler bulup bulduun şeyler o rakam dizilimini dene :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo]parça numaraları ve harfler desem çokmu yardımcı olmuş olurum black[/spo] [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 18:49 tarihinde, Angelfire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 tutorial 2'yi geçemedim nasıl geçiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 tuto2yi 3 yap ---- attack hearth sheer queen rakamları nasıl kullancaz harf sırası mı diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bu kadar bariz hint verme forgiver da tracks and letters diyorum denklemlerin sayısı kelime sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar