Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 19 için: [spo]o bayraklar bişeyin bayrakları. anlamları var aslında yani her biri bişeyi ifade ediyor aslında. onu da googledan ufak tefek araştırmalar ypaarak bulabilirsiniz. istersen özelden daha ayrıntılı bi ipucu verebilirim :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 22de tıkandım ben.Yemek molası sonrası belki açılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 22 ile ilgili yapılabilecek birşey bilen, en ufak birşey anlayan varsa lütfen yardımcı olsun =P zira hiç birşey anlayamadım boş boş bakıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Resimdeki commentleri nereden görebiliyoruz. win98 var makinada ve özelliklere gelince comments falan çıkmıyor? Yardım lütfen takıldım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 win98de hatırlamıyorum valla çıkıyor mu çıkmıyor mu =) sen kaçtasın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 win98'de comment muhabbeti yok sanırım. win me ile başlamıştı herhalde öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 haydaaaa :) e ben nerden görücem win98 de commentleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 sanırım sen bize bölümünü söyliceksin biz de ipucu vericez sana =P başka bi çözüm düşünemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Tutorial 6 da kaldık inek resmi çıkıyor commentlere bakın diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ver adresi comment i vereyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 irfanview yükle orda "image information" kısmında commentleri gösteriyor. (yuvarlak içinde i var direk zoom un solunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 http://www.amnesya.com/tutorial/cow.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 black lethe ve mumu sağolun şimdi irfanwiev yüklüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 19 Broken Path'de kaldım... deg-cab=? diyor , blackchaos verdiğin ipucunu da kullanamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]alfabeyi kullan abi haflere karşılık gelen sayıları bul 1=A gibi Öss de kasardık ya :P [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 http://www.amnesya.com/mac-and-linux/ burdan direk commentler öörenilio nie kasıosunuz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 22de takıldım ya [spo] satranç tahtasına baktım 6f 6 d 6d 6e şeklinde yanıp sönüyor birşey çıkaramadım. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]onlar hexadecimal harflerin tersleri.[/spo] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 16:04 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 @black [spo]abi o yanan yerler işte d6 falan mesela ascii'de bi harfe denk geliyo ordan bakıcaksın :)[/spo] ayrıca tekrar selam amnesya virüslü arkadaşlarım :) 1gün yoktum uçak yolculuğu yorgunluk derken gene buralardayım yardım için tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]hex den buna ulaşabildim mantıklı bişeyde kuramadım. ommn[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 abi 22 için [spo] 6f=o 6d=m 6d=m 6e=n oluyor ommn.htm olmuyor ama =P [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 mumu+black [spo]orda 3 yere gitmio ki soldan başlıo sağdaki 2kere yanıo sora ortası yanıyo siz nası 4 yer buldunuz ??[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hallettim 23 teyim. düşünmek teyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 22 [spo]6d 6f 6f 6e ymiş zaten tekrar baktım nası bakmışsak =P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 sırayı yanlış almışım evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar