Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

roland micro cube aldım ^^

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
inanılmaz tonlara sahip über düber bir amp.output 2 w gözükmesine rağmen 10w lık ibanez amfimden (sattım kendisini) kat kat kat ve kat üstün yeri titretiyor kücücük boyuyla.en ufak bir gürültü kirliliği yaratmıyor cızırtı vs . hiçbirşey yok kesinlikle öneririm:P
200 ytl'ye aldım tayfmuzikten ( tayfmusic.com )
eğer amfi arayışı içindeyseniz para limitiniz kısıtlıysa sizede öneriyorum harika bi alet

burdan kendine
buradanda tonlarına bakabilirsiniz
Mesaj tarihi:
Bende yaza ufak bi amfi alıcam da , Microcube mü alsam yoksa Laney mi alsam karar veremedim .Microcube yalnız stüdyo çalışmaları için yetmez sanırsam :) Yeter mi yoksa :)

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 11:19 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Roland Cube serisiyle elde edilebilecek ton yelpazesi kat kat daha fazla. Microcube'un sesi 15w-20w amfilere göre biraz cılız kalabilir tabi, ama ses tonları boyuna göre harikadır. Roland Cube-15 ve üstü ise baya pahalı ama şahane aletler.

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 14:37 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hocam sitede Dükkanda Nakit Ödemede %10 indirim : 210,6 YTL. sen 200 e aldım demişsin anladığım kadarıyla pazarlık yapabiliyoruz?
bende cube 15x almak istiyorum site fiyatından daha da ucuza alabilirmiyim?
esasında aklımda cube 20x var ama fiyatı pahalı benim için. (internetten bide bir kaç dükkandan fiyat almıştım) tayf müziğin sitesinde cube 20x görünmüyor.acaba benim için uygun bi fiyata getirme imkanları varmıdır? bi fikri olan varmı? ( sanki tayf müzikte genele göre daha uygun fiyata satış yapılıyor)
sınavlar bitsin zaten gidip konuşmayı düşünüyorum
ayrıca güle güle kullan.

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 15:11 tarihinde, hoccemama tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

Bende yaza LX65 almayı düşünüyordum. Fazla olacağı konusunda fikir kıldım . Çünkü tam orta sınıf bir amfi , taşısan taşınmaz , konsere götürsen kötü kalır ( gerçi müzikten anlamayana ıslık çalsan da farketmez ama ) . Onun için ev ve stüdyo kullanımları için ;
Laney LG 35R
[spo] [/spo]
yada
Laney LX35R
[spo] [/spo]
düşünüyorum . üstteki daha ağır basıyor çünkü diğerinin görüntüsü çok cafcaflı. Tabii görüntü değil ses önemli ,alırken deniyeceğim ikisinide . Dediğim gibi stüdyo ve ev için şimdilik yeter . İlerde lambalı falan almayı düşüyorum Laney'in LV300 güzel mesala . Onun için 65W amfi falan almaya gerek görmedim . Nasıl olsa değiştireceğim .

Evet efekt konusunda zaten bütün amfiler sıkıntılıdır neredeyse . Marshall ve Behringer'in bir iki modeli dışında overdrive harici bi efekt koymazlar zaten . O yüzden Roland'ın amfileri pedalsız insanlar için oldukça ideal ama bende o sıkıntıyı Boss Ds1 ve Ds2 alarak atlatmayı düşünüyorum :)

Ds-2 ile yansın Guns'n Roses sonra :D

Dur Gerge ben sana mesaj atayım en iyisi. Başlık dağılmasın :D

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 16:31 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 16:32 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
ibanez 10 watt amfimle boss mt-2 pedalimla caliyordum genelde, bi yerden microcube buldum denedim

dibim dustu, meger ben distortionlu calmiyormusum, sadece kuru gurultuymus. Kesinlikle sag gosterip sol vuran bir amfi :p.
  • Yeni Oluştur...