Chorap Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Şöylece sizi bilgilendirmek adına turkrock.com dan bir alıntı yapayım: "Bu yıl 2. si düzenlenen ve "DÜNYA İÇİN ROCK" sloganı ile yola çıkan" AnkiRockFest 2007" 6 Haziran tarihinde başlıyor. Düşyolu Organizasyon (Ankara) ve Tasarımevi (İstanbul) ortaklığında, dev bir yeşil alan olan Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde, açık hava festivali olarak gerçekleşecek etkinlik 5 gün sürecek. Konser programının yanı sıra 40,000 kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği yiyecek, içecek, çarşı ve eğlence alanlarından faydalanılırken, farklı aktivitelere katılınabilinecek. Ulusal ve küresel olaylara dikkat çekerek, toplumsal sorumluluk görevini yerine getirmeyi hedefleyen festivalde çok sayıda grup ve müzisyen, müzikseverler ile tek bir ağızadan " Dünya için Rock" demek üzere buluşacak. Ankara'nın kültür, sanat ve eğlence hayatına yeni bir değer ve canlılık katarken, bir yandan da Anadolu'da gerçekleşen en büyük müzik festivali olma özelliği kazanan festivalin biletleri satışa çıktı. Sahne alacak gruplar ve diğer detaylar için haberin devamına tıklayın lütfen ... 1.GÜN 6 HAZiRAN ÇARŞAMBA DEJA VU METROPOLiS UMUT KUZEY 110 HAYKO CEPKYN NİL KARAİBRAHİMGİL 2.GÜN 7 HAZİRAN PERŞEMBE MALT KARAPAKS REDD FERİDUN DÜZAĞAÇ BULUTSUZLUK ÖZLEMİ ERKİN KORAY MOGOLLAR 3.GÜN 8 HAZİRAN CUMA KARNAVAL ASENA ÖZÇETİN BARIŞ AKARSU YÜKSEK SADAKAT OGÜN SANLISOY DEMİR DEMİRKAN 4.GÜN 9 HAZİRAN CUMARTESİ AYDİLGE ANİMA RASHIT VEGA GRİPİN EMRE AYDIN PENTAGRAM 5.GÜN 10 HAZİRAN PAZAR RESET TO DEFAULT ARCANE BLACKTOOTH CROSSFIRE RAVEN WOODS PİLLİ BEBEK WHISKY Mekan : Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri, Atakule'ye 9,5 kilometre mesafede olup, 244.906 metrekare alana sahip dev bir tesistir. Bu tesisin 25,300 metrekaresi çim alandır. Şehir merkezine çok yakın mesafedeki Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesislerine ulaşım belediye otobüsü ve dolmuş ile de sağlanmaktadır. 5 gün süren bir Açık Hava organizasyonu olarak düzenlenen festival, rock müzik severlere konaklama imkânı da sunuyor. AnkiRockFest 2007, 6 Haziran Çarşamba günü katılımcılarına kamp alanını açacak ve gün boyunca sürecek etkinlikleri ve akşam saatlerindeki partisiyle Ankaralılara merhaba diyecek. Biletler için : http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HANK1 Daha detaylı bilgi için : http://www.ankirockfest.com/" Şahsen hoşuma gitti bu festival işi, gitmeyi düşünüyorum. Katılan grup/sanatçılar da pek hoş, Ankara'da oturanlardan gelicek varsa buraya yazsınlar belki beraber gidilir, orda buluşulur vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 5 sene önce Rock'n Coke çıktı, arkasından herkes festival yapmaya başladı, hangi birine gidicez acaba biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ben rockncoke a gidemeyeceğim bu sene, eh bide ankarada olunca cazip geldi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 arcane ve pilli bebek aynı gün. heyhat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ankara için en güzel yeri seçmişler fest yapılacak. ahlatlıbel süper yer, orta okulda ankaradayken hafta sonları hep giderdik annemle falan tenis oynayıp ekmek arası sucuk falan yiyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 geçen seneki berbattı saçma sapan lüzumsuz bissürü insan doluydu bi konser izletmediler görevli kişilerin süper muamelesi da cabası ayrıca açık hava yazıyordu ve küçücük kapalı bi mekandı zaten sevmiyorum konser ortamlarını sayelerinde iyice tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 7 haziran cok iyimiş ya ardı ardıan bultusuzluk özlemi erkin koray ve moğollar tamam işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Şöyle bi baktım da o Dejavu mudur nedir nasıl yer buluyor ya bu konserlerde? ben daha bu kadar rezalet bir grup görmedim. Youtube'da tesadüfen bu videoyu görünce tanıdım bunları,alın siz karar verin :) http://www.youtube.com/watch?v=DBSrqOleU08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 2inci gun ne iyiymis be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Abi videoyu izlemeyin, hala kendime gelemedim. Bende albüm yapmaya karar verdim bu yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 9 Haziran'da Pentagram'dan önce Almora çıkacaktı eski listeye göre değişmiş demek.Gerçi Almora galiba hiç çıkmayacak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar